Jeżeli chcą do czegoś zachęcić to przecież nie z ich winy stało sie tak że ludzie nie trenowali bloków wcześniej .
Bez przesady, ja trenowałem. Chociaż g... mi to dało, pensje nabiło i w końcu trzeba było radykalnych kroków, aby klub ocalić.
Gdyby te zmiany wprowadzili z 10 sezonów temu, to męczylibyście się ze mną w PLK ;P
Nie wiem jak trenowałeś i co trenowałeś , ale bloki czy teraz czy wcześniej jakoś bardzo drogo nie kosztowały . Jeżeli ktoś chce iść w kierunku trena bloków ( zatrzymania LI ) to jedynym moim zdaniem sensowym rozwiązaniem jest atak z obwodu , może chciałeś grać pod kosz i zarazem mieć nabite bloki , pewnie jakoś się da to zrobić ale finansowo zbilansować ekipę jest ciężko bo pensje podkoszowych bardzo wtedy idą w górę .
Po za tym moim zdaniem bloki sa ważne nie tylko u podkoszowych ale też i u SF-a , a przecież mamy je tam w gratisie podane ( nie płacimy za nie nic , zero ) więc tu jest spora furtka do oszczędności pensji . U obwodowych pewnie się mniej liczą ale jakiś tam pewnie ułamek jest brany pod uwagę w silniku . Więc jeżeli nie płacimy za nie nic a w meczu są nam przydatne to dlaczego nie odwrócić sytuacji z LI gdzie często na SF-ie biega nominalny PF . Możemy na PF-a wysłać nominalnego SF-a z blokami i mamy odwróconą sytuację .
Poprzednie twoje logo było zdecydowanie fajniejsze :-)) Takie bardziej pirackie a ten teraz pan na obrazku jak na korsarza jakis taki mało opalony :-)