Za razliku od tebe,meni je sezona bila očekivana.Na početku sezone sam izjavio kak će biti teško ući u play off,međutim ispalo je prilično lako.Uzevši u obzir da sam cijelu sezonu igral laganicu, osim zadnje tekme protiv Borika di sam stavil normal te se tu z.....l,zato kaj je Real izgubio od Mastersa i opal na drugu poziciju.Trenirac Jakoplić napredoval je za 9 skillova(2 vanjske i unutarnje obrane,1 izdržljivost,skok šut,vođenje,ulaz,slobodna),procjena plaće 9800.Mogao je i bolje od toga,sad žalim kaj ga nisam uzeo sezonu ranije.Od ostalih igrača, pogodak sam napravio dovođenjem dvojice radnih playeva Kapriniotisa i Petranovića,te centra Surjana koji će biti prvi centar iduće sezone.Uz solidne Ruspolija, Kranjca,Veršića,Dominija istiće se i prinova Perica koji sa malom doradom un.obrane postaje odličan back up na poziciji krila.Iduća sezona bi trebala uglavnom služiti za pojačavanje skok šuta te dometa šuta gdje sam prilično tanak.Slijedeći korak biti će dovođenje iskusnog krilnog centra koji bi bio back up Ruspoliju.Kaj se tiče iduće sezone,cilj je isti,play off te probati ubaciti Jakoplića u mladu repku.