Eh vako moja kladionica za večeras:
Manijaci - GladitorsssEh ovo je jedan interesantan par al mislim po dosadašnjim rezultatima ovdje ide u opticaj
2Team Bosna - K.K. Bosna ASA BHTEh meč u mojoj dvorani, jedan od mečeva koji trebaju donijeti uzbuđenje i neizvjesnost, ali mislim i nadam se zbog domaćeg terena i rasploženja navijača da bi trebala biti
2K.K. Ilidža - K.K. Kuljani CityOvdje pobjeda Ilidžanca nedolazi u pitanje. Dakle
1 K.K. Budžak A.B.C - K.Srkis Detroit PistonsiPo nekom mom skromnom mišljenju ovdje pobjeda SDP-a ali Budžak je neugodna ekipa od koju se svako može spotći
2 K.K. TRI POENA-K.K. MarinovacNažalost
2 K.K. Magla - mirza boysUh kako težak par, nezna se ko je jači...............šalim se ovdje je sve moguće al pošto je mirza boys iz moje konfe evo
2kk cleavland - Minenapolis Cleavland prolazi očigledno kroz krizu i to pred nezgodno gostovanje Minenapolisu zato ovdje
2 Crvena Zvezda United - Bostan SnickersOvdje dajem šanse za triumf CZU najprije zbog aktivnosti menadžera. Dakle
1 VEČERAS U 19.40 SVI PRED KOMP I NA CHAT DA SE ZEEEEEEEEEEZAAAAAAAAAAAAMOOOOOOOOOO................AAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEEEE
Last edited by ... at 3/5/2011 9:33:13 AM