Що правда то правда Sp@rKi графік у мене напружений, і із-за вчорашньої поразки я не засмутився, я свідомо вчора йшов на поразку і випускав 3 склад, а то що на першій же хвилині мені травмували гравця і потім вийшов замість нього основний гравець і награв аж 37 хвилин це погано. Що зробиш щоб успішно грати і в лізі і в кубку потрібно мати два рівноцінних склади, а в мене такої розкоші поки що нема, от і приходиться із-за кубку жертвувати одним матчем в лізі, но скоріш за все в наступному тиждень такого вже не буде, хіба що супротивник в кубку мені попадеться мого рівня, тоді в лізі від моєї команди чекайте сюрпризів в вигляді незапланованих поразок, а в другому випадку я серйозно візьмуся за лігу і першочергово буду пробувати повернути собі перше місце в конференції. Доречі вчора я продав свою Козу і на виручені кошти купив собі непоганого тренера 6 рівня, ну трохи переплатив, но це не біда головне що в нього зарплата 28785 і заплатив я за нього 769600 (що смішно що я запланував вище 770 тисяч не йти і остаточно поставив 769600 я вийшов з цього менеджера і повернувся тільки через пів години і що ви думаєте моя остання ставка спрацювала). Тепер після цих кардинальних змін моя команда буде заробляти по 35 тисяч щонеділі, плюс на рахунку залишилося біля 400 тисяч, так що якщо вийду в 2 лігу і отримаю ще 500 тисяч, то будуть кошти на підсилення складу. А ви будете вболівати за мою команду в четвер і що порадите на рахунок тактики.