A ako misliš na Loftona, Feneru je zabio 13 trica, a nekom lošem klubu 17... Ali on je u toj lošoj momčadi turske lige bio igrač na kojeg je išla većina lopti, dok je u ljetnoj ligi samo jedan od 10 individualaca koji žele pokazati što više, znači svi igraju sebično... A da je neka igračina, igrao bi u Realu ili Barceloni, a ne u Mersin Büyükşehir Belediyesi, kako se zove ta turska momčad... Lani je potpisao za Caju Laboral, pa je brzo otpušten...
Jesi ovo kopirao odnekud? Mersin je bio u vrhu turske lige te sezone. Iz Caje nije otpušten već je bio hospitaliziran. Igra u Estudiantesu trenutno. Zabij ti Feneru 13 trojki :) A razlog zbog kojeg nije primljen u NBA je rak koji je uspješno prebolio. Nije lako biti šuter, nije to samo imati ruku, pa i mbenga na treningu pogađa trojke... Kada jednom uoče da si opasnost izvan linije, proganjaju te i ne daju ti čist šut. Tek se tada vidi jesi li baš dobar šuter ili nisi.
Što se tiče Loftona, čim nije izabran na draftu, pisao sam Bosni BhTelecom (nekad sam pratio svaku njihovu utakmicu i kupovao ulaznice, u vrijeme Rashiema Wrighta (broj 23 :D), Nicka Williamsa, Lancea i dr.) da ga uzmu jer je čovjek bio sasvim dostupan financijski. Na kraju je otišao eto u taj lijevi turski klub koji je s njim bio u gornjem dijelu tabele, a bez njega ga sada nema nigdje.
A pola igrača Eurolige bi ispustili sapun da igraju u NBA. Velika je razlika. Mene samo raduje što će Splitter u Spurse :)