BuzzerBeater Forums

BB Bosna i Hercegovina > Reprezentacija

Reprezentacija (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Brato-MO

To: ...
This Post:
00
140381.839 in reply to 140381.835
Date: 8/30/2011 6:09:30 AM
Overall Posts Rated:
4646
Ja jesam selektor koji prihvata kritike. Ali te kritike treba da imaju argumente zar ne? Gdje je vrijedjanje bilo?

Kakva je greška ja ne kontam? Pricate o nekoj grešci koja ne postoji? De mi reci koja je greška koju sam ja napravio u bilo kojoj utakmici pa da ti pojasnim? Ili samo onako bezvze spominjete greške?

Stvarno me nasmijavate LOL

Evo upitnika svakom dajte te odgovore nemojte mi se samo usutit :)

From: ...

This Post:
00
140381.840 in reply to 140381.839
Date: 8/30/2011 6:15:19 AM
Overall Posts Rated:
104104
Ja nisam rekao da sam ja našao grešku, šta više mislim da si uradio onoliko koliko si mogao ali kažem možda je Gule našao grešku pa da ti pokaže da nam se ta eventualna greška nebi ponovo obila od glavu.............
I ovo što si ranije pisao ti jesi sjajan menadžer jer to tvoji rezultati pokazuju ( zadnje 3 sezone dvije titule prvaka BiH i jedna u kupu) i mislim da si uz Dadonija i Muljita najbolji manager u BiH. Al ipak mislim da svaki komentar shavćaš suviše lično, ipak ovo je samo on line igra.

This Post:
11
140381.841 in reply to 140381.840
Date: 8/30/2011 8:09:02 AM
Overall Posts Rated:
6161
Činjenica je da se aktuelni selektor rasipao pričama kako je ( moje mišljenje - nekad tamo kad je ova igra bila u povojima, kad su sve repke bile tu negdje po kvalitetu i snazi, bez maksimalno istreniranih igrača kao što je to slučaj poslednjih sezona ) ostvario nekakav, kako ga on voli zvati "uspjeh". Hajde, neka mu bude.
Činjenica je da je, prije iposlednjih izbora, obećavao drugo mjesto ( ili borbu za drugo mjesto ) u ovom kvalifikacijskom ciklusu. Činjenica je da je dobio po nosu u 3 od 4 utakmice ( od kvalitetnijih ekipa ), i da su šanse i za treće mjesto minimalne.
Priča o nekoj boljoj statistici naše repke u sinoćnjoj utakmici!!!??? Dobro, ja sam neupućen kad je ova igra u pitanju, pa možda nisam fino nabrojao da su 4 od 6 ocjena igre bile na strani našeg sinoćnjeg protivnika. Procenat na 100 šuteva, totalno smo razvaljeni.
Od starih zasluga se ne živi, ali se nadam da će shvatiti da je činjenično stanje takvo kakvo je, da su drugi napredovali i napreduju u odnosu na period kad je ostvario taj "senzacionalan uspjeh", a da mi nismo napredovali u tolikoj mjeri da se možemo nositi s njima.
Slažem se da je taktika bitna, ali ne koliko to pokušavaju pokazati nekakvi megataktičari. Nije pomogla taktika u prve dvije utakmice, kao ni sinoć, obzirom da su protivnici bile realno mnogo kvalitetniji. Protiv Grčke malo nafaka, malo random, malo forma, malo taktika i pobjeda na guzove... Dešava se.

Da se razumijemo, ja ne nabijam na nos to što nije ostvario 3 ili 4 pobjede u dosadašnjim utakmicama...pa i dvije. Ali neka otvori oči, uzme dalekozorče i pogleda malkice dalje od svog nosa kojim para oblake. i Prestane mlatiti praznu slamu...

From: ...

This Post:
00
140381.842 in reply to 140381.841
Date: 8/30/2011 8:32:51 AM
Overall Posts Rated:
104104
Eh vako da malo izanaliziramo dosadašnje tekme repke...............
Prva utakmica bila je sa megajakom Litvanijom koja je 11 na svijetu a mi smo 49. Konačni rezultat 115-120, koliko vidim u ovom meču liutvanci su imali više sreče nego pameti. Taktika uredu. Kad se pogleda igrački kada Litvancima nismo ni ko članaka a kamo li do koljena. Naš tim je perfektno odigrao ovaj meč i tu se pokazala sva Vukova genialnost i mislim u ovom meču ovo je bio maximum maximuma............
Drudi meč je bio sa Francuzima koji su kako tabela kaže malo slabiji od Litvanije (dakle nemože gori raspored) taj meč završen 123-102 ili ti 21 razlike za Francuze. Taktika isto vrh ( kad je u pitanju Vuk takva je taktika). Ovoliki poraz mislim najviše zato jer forma naših tu sedmicu nija bila najbolja, inače bi bila mnogo manja razlika.
Naredni je trijumf protiv Grčke. Taktika pa malo je reći pogođena. Grci imaju malo kvalitetniji sastav od nas no ni to ima nije pomoglo da dođu do trijumfa.
Naredni je ovaj nesretni meča sa Sovačkom. Tu su oni dominirali svo vrijeme i mislim zaslužen trijumf......
Što se tiče nastavka idu tekme sa Albanija, Armenija i Švedska. Tu očekivanja su visoka tj. 3 pobjede i konačni omjer 4:3 što bi bio veliki uspijeh za naš tim. Ovim rezultatima Vuk nam je pokazao da se naša repka može nositi i sa najjačin na svijtu......

From: Gule
This Post:
66
140381.843 in reply to 140381.842
Date: 8/30/2011 3:04:27 PM
Bosnian Tigers
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
597597
Second Team:
Bosnian Tigers Junior Team
Pogodjena taktika nije odigrati M2M, pogotovo ne protiv jace ekipe, kakve su Litavnija i Francuska.

Ja mu ne zamjeram nista kao selektoru, ja sam znao i prije pocetka da sve ono sto je on pricao je samo prica u prazno i da od toga nema nista, jer nemamo sastav za to.

Idemo dalje, momak je postavio visoka ocekivanja a do njim se sigurno ne moze doci odbranom M2M protiv jacih ekipa, ja sam kako Vuk kaze nikakav maanger, ali znam da sa M2M necu pobjediti ni Dadonia, ni Vuka, ni Muljita a Bgm ni Spartance, iz jednog jedinog razloga jer nemam igrace koji mogu parirati ovim ekipama i sa M2M odbranom ne mogu protiv njih postici nista, e isto tako ni nasa reprezentaicija sa M2M ne moze protiv jacih ekipa postici nista. Jedini opravdan M2M je bio ovaj zadnji protiv Slovacke gdje su ekipe tu negdje i gdje Slovaci ne dominiraju nad nama, ovdje nam je falilo malo vise srece i to je to.

I da ponovim ja jedino trazim kad se vec postave ocekivanja tako visoko da se onda tako i igra u skladu sa tim ocekivanjima.

Kad god nemas nikakav argument spominjes to prvenestvo izboreno u prahistoriji i hvalis se nekim rezultatima svog kluba, a ne spomens da ti je trebalo 10 sezona u prvoj ligi da bi osvojio prvu titulu i to u situaciji kad su drugi manageri malo odmarali od igre i podmladjivali ekipu i cim si dobio zdravu konkurenciju odmah si pao na prvoj prepreci i naravno opet je random bio kriv.

This Post:
00
140381.844 in reply to 140381.843
Date: 8/30/2011 5:50:55 PM
Overall Posts Rated:
876876
Vuk je za vas Ćiro Blažević...

:D

From: Brato-MO

This Post:
00
140381.846 in reply to 140381.845
Date: 9/2/2011 5:11:54 AM
Overall Posts Rated:
4646
Cuj šta lik prica ,sreca mi se osmjehnula protiv Grcke? Sa onakom pogodjenom formacijom trebali smo ih razvalit 20 razlike a ne 3 a što se tice mojih ocekivanja ja sam rekao da idemo na drugo mjesto....nisam ja kriv što nas je prevagnuo random protiv Litve i ne sreca protiv Slovacke ...što se tice Francuza znao sam da ne mozemo nista . Sve u svemu imali smo katastrofalan raspored utakmica na pocetku .Igrali smo na pocetku protiv svih favorita ,prvo Litva,potom Francuske,Grcke i Slovacke .

Ti si definitivno smješan lik :)

Ti kad ostvaris u životu s reprezentacijom neki uspjeh ili sa svojom ekipom javi mi se ,a to ce bit nikad:)

This Post:
11
140381.847 in reply to 140381.846
Date: 9/2/2011 5:37:38 AM
Overall Posts Rated:
99
Smijesni ste svi sa tim svadjama bgm smirite malo strasti ipak je ovo samo igra :D

From: enynho

This Post:
00
140381.849 in reply to 140381.848
Date: 9/2/2011 11:27:24 AM
BC "Bosna xxl"
II.2
Overall Posts Rated:
910910
Second Team:
BC "Bosna xxl" II
Forma reprezentacije nam je strašna kao što je to slučaj sa juniorskim pogonom. Čestitke menadžerima na održanju forme. Vuče zadovoljan ? :D

Advertisement