BuzzerBeater Forums

Hellas - III.11 > sezon 17

sezon 17

Set priority
Show messages by
From: pazinok

This Post:
00
190683.838 in reply to 190683.834
Date: 10/24/2011 9:51:25 AM
Overall Posts Rated:
335335
ρεντ και εγω αν θελεις θελω να μαθω για το πρινσετον,οχι οτι μπορω να το παιξω αλλα ειναι η αγαπημενη μου :P για να την βλεπω live ομως..πηρα ασιρματο πληκτρολογια και με την ευκαιρια να πω και εγω 2 λογακια..καταρχας αναμενεται μια τελευταια μαχη τρομερη για τον υποβιβασμο ρεμαλι-παντοκρατορας..μετα να πω οτι ο ρεντ ηταν καλυτερος τακτικα απο μενα και αν ειχε εδρα θα ειχα χαμενο το παιχνιδι,για αυτο ειχα μοναδικο στοχο την πρωτη θεση..οσο για τον Μαυρε εχεις δικιο οτι ειναι σεντερ και οχι 4αρι..εχει βεβαια και τα περ του οχι καλα αλλα καλουτσικα οποτε τον δοκιμαζω..για μενα αμπις και ρεκαρτε ειναι το Α και το Ω στο ροστερ μου..ο Μαυρε ειναι η παραπανω πινελια η αν θελετε η παραπανω πο^τ*νια..το θεμα ειναι τωρα τι κανω? ...εκτος οτι φορτωθηκαν με πολλα λεπτα οι βασικοι μου ειμαι εκτος σε μια ομαδα που φαινεται χωρις τρυπες..2 μερεςσπαω το κεφαλι μου τωρα να δω τι θα κανω αυριο και ακομα δεν βρηκα!!

From: RedHool

This Post:
22
190683.839 in reply to 190683.838
Date: 10/24/2011 11:50:19 AM
Overall Posts Rated:
77
auto pou kaneis twra gia mena einai xaneis me xalarh kiolas :) kai ta xtipas ta 2 last etc tha to paiza an pernaga egw toulaxiston..kai min pas na spaseis edra..simasia exei ti pisteueis gia tin omada sou :)

twra apo ekei kai pera to thema princeton tha pw ta vasika pou pisteuw gia mena.. princeton einai ena argo sistima akougontas argo mpainei mani mani mesa h pasa pasa diladi se olh thn omada to center kai me 5-6 einai komple to pf pali thelei 7-8 + oso parapanw toso kalitero.. apo ekei kai pera einai argo sistima girizei girizei i mpala kai mexri to teleutaio deuterolepto tis epitheshs tha vrei ton poio ksemarkaristo paikth na parei tin prospathia theloume kalo drive stin omada..proxwraw kai lew lene oti einai periferiako .. ok kalh prospatheia alla den to les periferiako apla to les ena sistima me polla sout ta souts erxontai kai apo tous psilous diladi milame gia omada me kala sout me alma kai sxetika kales emveleies gia to pf thes 9ari + sout me alma kai 5-6 emveleia , to center kai poio xamila .. liga grigora pragmata kai gia tin amina me to princeton kai ta polla sout eisai idi - sta ribaounts gi auto iparxei i ekshs swsth lish sthn amina pou einai.. ena pf me kalh periferiakh amina to 9+ einai dinato kai apo ekei kai pera thes tin ekshs poustia.. thes kai ena sf - sg pou tha exei ena 8 eswterikh amina kai 6+ sto rib giati to kaneis auto giati gia na kliseis ligo tin amina twn ribaounts kaneis to ekshs miss match.. to sf pf kai to pf sf alla ta markarismata swsta diladi to sf tha markarei to pf kai to pf tha markarei to sf.. kapws etc mporeis na stiseis ena princeton pou kataligoume?? oti i omda thelei pasa thelei souts drives kai thelei epishs ena bouri pf :)

From: pazinok

This Post:
00
190683.840 in reply to 190683.839
Date: 10/24/2011 12:05:17 PM
Overall Posts Rated:
335335
κοιτα και εγω καπως ετσι το σκεφτηκα..αλλα δεν μπορω να το αφησω ετσι το πρωτο παιχνισι.δεμ θεώ να εχουν και αυτοι καλες καταστασεις..αν εκανες αυτο..θα ρισκαρες κανονικα εντος??τα μπομπακια θα πανε σε 2-0 οποτε οχι..δεν ξερω..σημερα το βρασυ θαδωσω εντολες και μετα δεν μπαινω σε αλλη διαδικασια..

δηλαδη αν καταλαβα καλα στο πρινσετον δεν θα παρει ο πλαι μεκερ επιθεσεις..θα γυρησει θα γυρησει η μπαλα για να σουταρει στο τελος ενας απο τους 3-4??η αμυνα 3-2 γτ δεν ειναι αποτελεσματικη?

This Post:
00
190683.841 in reply to 190683.839
Date: 10/24/2011 12:08:36 PM
Overall Posts Rated:
150150
ωραια αναλυση παρε το μπαλακι σου...βεβαια αν αυτα δεν ισχυουν θα ζητησω το μπαλακι πισω..χαχααχαχα:)

This Post:
00
190683.842 in reply to 190683.837
Date: 10/24/2011 2:46:25 PM
Overall Posts Rated:
2121
οπότε αντιστρέφω το ερώτημα και το κάνω από κι ως που να κερδίσεις με 21 πόντους στην 1η περίοδο?

Δεν ξέρω !?! Αλλά για 'μενα το ερωτημα παραμένει. Αφού έχω +21, τι είναι αυτό που χρειάζεται η ομάδα μου, ώστε να μην χάσει τον αγώνα ??? Ή με διαφορετική διατύπωση, τι παραπάνω είχαν τα μπομπάκια και γύρισαν το παιχνίδι ???

This Post:
00
190683.843 in reply to 190683.842
Date: 10/24/2011 3:08:32 PM
Overall Posts Rated:
150150
Δεν ξέρω !?! Αλλά για 'μενα το ερωτημα παραμένει. Αφού έχω +21, τι είναι αυτό που χρειάζεται η ομάδα μου, ώστε να μην χάσει τον αγώνα ??? Ή με διαφορετική διατύπωση, τι παραπάνω είχαν τα μπομπάκια και γύρισαν το παιχνίδι ???

ο τροπος με τον οποιο εξελισεται καθε παιχνιδι ειναι διαφορετικος..ομως το αποτελεσμα εχει υπολογιστει απο τη μηχανη πριν καν αρχισει το παιχνιδι..καποιες φορες βαζει μπροστα τον εναν, αλλες τον αλλο ετσι για να κανει πιο ενδιαφερον το παιχνιδι..θα σου δωσω ενα αλλο παιχνιδι που ειναι πιο περιεργο απο το δικο σου...(36241133)

πριν αρχισει η τεταρτη περιοδος εχανα για 3 ποντους...στην 4η περιοδο νικησα 30-4 τον Τακη και τελικα νικησα για 23 ποντους...θεωρεις φυσιολογικο τον τροπο που εξελιχθηκε το παιχνιδι;;;για καποιο λογο εγινε ετσι, πιθανο να φταιει η διαφορα διαθεσης...

ακομα νομιζω οτι οι αμυνες προσαρμοζονται στις επιθεσεις του αντιπαλου μετα την πρωτη περιοδο...αρα μπορει και να επιασες απροετοιμαστα τα μπομπακια αλλα μετα προσαρμοστηκαν και περιορισαν την επιθεση σου...

Last edited by GIANNIS.K. at 10/24/2011 3:09:36 PM

This Post:
00
190683.844 in reply to 190683.839
Date: 10/24/2011 4:27:15 PM
Overall Posts Rated:
10001000
auto pou kaneis twra gia mena einai xaneis me xalarh kiolas kai ta xtipas ta 2 last etc tha to paiza an pernaga egw toulaxiston..kai min pas na spaseis edra..simasia exei ti pisteueis gia tin omada sou

θα διαφωνήσω και μια φορά μαζί σου.δεν το έκανα αυτό που λες με τίποτα.απλούστατα άμα χάσεις μπορεί μα παίξει ο αντίπλαος μετά χαλαρά.έχεις τα κότσια να παίξεις με 0-1 στην πλάτη χαλαρά μετά στο γήπεδο σου?στην τελική,τελική είσαι στον τελικό.δεν είναι ώρα για χαλαρές...εξάλλου ακόμα και να χάσεις,θα ξέρεις ότι με αυτό τον τρόπο δεν κερδίζεις.κι αυτό κέρδος είναι.

σχετικά με το princeton,διάβασα κάπου ότι η βάση του είναι το 2,3,4.ο 1 μόνο πάσα(δεν σημαίνει όμως ότι θα δώσει και ασίστ) και το 5 άμα λίγο σουτ οκ.αν δεν έχει δεν πειράζει.στα 3ποντα θα έχεις καλύτερα ποσοστά από ότι στο τρέξε,αφού υποτίθεται ότι είναι ελεύθερα εδώ.επίσης σημαντικό να έχει το 3 εσ.σουτ.

αυτά διάβασα,αυτά λέω σαν προσθήκες στα παραπάνω.

ωστόσο αμφιβάλλω αν θα τα πήγαινες καλύτερα απέναντι στον Πάνο,αφού σε έπαιξε 3-2 που ίσως είναι η κα΄λυτερη άμυνα απέναντι στο πρινς...

δυστυχώς εγώ δεν έχω καλή ροή επίθεσης και δεν μπορώ να το δοκιμάζω συχνά.όπως όλες τις αργές δλδ...

This Post:
00
190683.845 in reply to 190683.844
Date: 10/24/2011 4:44:34 PM
Overall Posts Rated:
77
diladi einai kalitera na kapsei tous paiktes tou... na xassei agwnistikh katastash gia na riskarei ena ektos edras match? :/

This Post:
00
190683.846 in reply to 190683.842
Date: 10/24/2011 4:44:53 PM
Overall Posts Rated:
10001000
οπότε αντιστρέφω το ερώτημα και το κάνω από κι ως που να κερδίσεις με 21 πόντους στην 1η περίοδο?

και έτσι να το δεις σαν ανφορά τα μπομπάκια περνούσαν καλύτερα τις επιθέσεις τους από ότι εσύ τις δικιές σου.γι'αυτό σου ξαναλέω ότι πιο περίεργο μου έκανε ότι κέρδισες με 21 πόντους στην 1η περίοδο.και η απάντηση που δίνω είναι αυτή που λέει και ο Γιάννης.ότι πολλές φορές η άμυνα χάνει μια περίοδο να προσαρμοστεί.βέβαια κι εγώ θα ξενέρωνα όσο να ναι,αλλά...

μια παρατήρηση.στο πρωτάθλημα έπαιξες εσ.απομόνωση και ο Εσμερίθ σκόραρε 51 πόντους σε 28 προσπάθειες.δεύτερος σε προσπ'αθειες ο 1 σου με 22!και μετά το 5 σου...

με πιάνεις?και στα δύο ματς έγινε το ανάποδο από αυτό που φανταζόταν κάπιος αν στεκόταν στην ονομασία του συστήματος!!!!έπαιζες μέσα?έπαιρνες σουτ από έξω.έπαιζες έξω?έπαιρνες σουτ από μέσα!

γιατί?γιατί σου έκλεινε την επίθεση σου η άμυνα της!
ενώ απέναντι στο Βόλο που δεν σε έκλεινε καλά,πήρες 28 σουτ από το 4!!!

οπότε το συμπέρασμα που βγάζω για τις απομονώσεις είναι ότι πρόκειται για συστηματάρες!μεγάλο πράγμα άμα σε κλείνει ο αντίπλαος να μπορείς να βρίσκεις ελεύθερα σουτ από αλλού!!!μεγάλο πράγμα να μην σε νοιάζει και τόσο να περνάς ή όχι!εσύ έχεις και ροή συστήματος και έτσι το παίζεις καλά...

άρα αν είχες καλύτερες άμυνες ή όταν τις αποκτήσεις θα είσαι σούπερ!!!

ταπεινή μου γνώμη πάντα....και ξαναλέω ότι είναι τα συμπεράσματα που βγάζω.δεν σημαίνει ότι είναι και σωστά...

This Post:
00
190683.847 in reply to 190683.845
Date: 10/24/2011 4:51:25 PM
Overall Posts Rated:
10001000
diladi einai kalitera na kapsei tous paiktes tou... na xassei agwnistikh katastash gia na riskarei ena ektos edras match?

εγώ πέρσι στους δικούς μου τελικούς διατήρησα-πρόσεξα τις αγ,καταστάσεις μου.αλλά με έπαιρνε.εξά΄λλου ότι ισχύει για τις αγ.καταστάσεις του ενός ισχύονυ και για τουάλλου.παράταση έπαιξε ο ένας,παράταση και ο άλλος...το πολύ πολύ να προπονήσουν αγ.καταστάσεις και οι δύο...

γενικά εγώ πιστεύω ότι μπορεί να νικήσει άυριο και χωρίς απραίτητα να πάρει ρίσκα μεγάλα.οπότε όταν μπορείς να νικήσεις,δεν αφήνεις την ευκαιρία να πάει χαμένη.τελικοί είναι βρε αδελφέ...αν αποδεικτεί ότι δεν είσαι καλύτερος να μην ανέβεις.

From: RedHool

This Post:
00
190683.848 in reply to 190683.840
Date: 10/24/2011 5:26:37 PM
Overall Posts Rated:
77
den einai apotelesmatikh h 3-2 giati to pf sou einai sg.. kai tha kanei partaki trelo kai tha perneis apeira ribounts me to princeton.. me 3-2 zwnh

Advertisement