Timovi sa kojima saradjujem oko treninga mladih reprezentativaca, prestanu se logovati, postanu bot...igraci koje su kupovali odu na transfer listu. Ukoliko u timu i dalje ima pokoji igrac kojeg su dobili na pocetku, on ostane korisniku koji ce kasnije preuzeti tim. Mislim da ovo nije uvek slucaj, ali znam da se to desava.
Jedan od primera je PG sa najvecom platom na BB-u, Romano Ammeter...Svajcarci samo cekaju da konacno neki korisnik preuzme ovaj tim, zale se po forumima
kad tim dobija drugog vlasnika dobije i skroz nove igrace. ne prenose se igraci iz tima u tim. na TL idu igraci sa platom preko 5 000 (ili mozda 6 000) bez obzira da li su ponikli u tom timu ili su kupljeni.
a taj Ammeter ima toliku platu jer je tim postao bot (u tom trenutku on je imao malu platu da bi otisao na TL) i nikad vise nije dobio ljudskog vlasnika. ali trening koji je postavio prethodni vlasnik je ostao. tako da taj Ammeter ima neki skil (ili skilova) 20+++++++++++++++ i zato je nabio toliku platu. kad taj tim dobije novog vlasnika tog Ammetera vise nece biti u BB-u.
u sve ovo sam siguran 99,9%.
a zna se da kad selektor nesto kaze to mora da se slusa

)))))