Cez vikend nebudem mat vela casu, tak pridavam info o dalsom priatelaku uz teraz.
Rozmyslal som nad tym, aku taktiku vyskusat tento raz a pri pohlade na superove muzstvo (okrem ineho, aby ste si nemysleli, ze taktiku vyberam len podla toho:) ma napadlo zase look inside (rychlo dnu). Chcel som zvysit nasu utocnu silu tym, ze na SF by hral nejaky podkosovy hrac, ale bohuzial este nie sme v takom stadiu, aby pri tomto tahu netrpela vyrazne vonkajsia obrana. Navyse super hrava zvacsa vonkajsie taktiky, cize riziko by bolo o to vacsie. Preto to skusime zahrat s oboma rozohravacmi v zaklade (Bogusky, Podolinsky) a na SF sa posunie Hatos. Pod kosom bude opat v zaklade Janicky a Renac, ktory ma po zraneni len 5 formu, ale bude hrat aj na ukor ostatnych, pretoze potrebuje skusenosti kvoli dalsiemu posobeniu v NT. Je takto uprednostnovany, pretoze ako jediny podkosovy ma sancu posobit v NT, ostatnych obmedzuje potencial. Samozrejme, ze v normalnom zapase by sancu asi nedostal za rovnakych okolnosti. V obrane pojdeme klasicky osobku, mala by stacit. 3-2 zonu opat nie kvoli oslabeniu doskoku, kym nemame normalnu naladu.
Nasa zostava:
PG: Bogusky/Reznak/Bujda
SG: Podolinsky/Mierka/Bujda
SF: Hatos/Sramota/Bujda
PF: Janicky/Loziak/Trason
C: Renac/Jurscak/Trason
V obrane si prehodia PG so SG hracov, ostatne sa nemeni.
Zostava este este moze zmenit, dokonca aj taktika, pretoze v sobotu sa mozu pritrafit este nejake zranenia.
V pondelok som v zahranici, tak fandite aj za mna:)
Edit: Nezabudnite, ze sa hra o 10:00.
Last edited by Psycho1_1_1 at 6/18/2010 7:59:06 AM