Są różne dziwne wyniki, ale ten akurat można jakoś usprawiedliwić.
Po pierwsze, twój przeciwnik ustawił Patienta akurat na twojego najsłabszego obrońcę. Większość rzutów była pojedynkami 60-tysięcznika z 10-tysięcznikiem. To dla twojego rywala bardzo typowa taktyka- gdybyś wybrał krycie najlepszą obroną na dystansie na SG, i wzmocniłbyś je 3-2, mógłbyś takiego zawodnika powstrzymać. Nie wiem bowiem, czy OB jest dobrą taktyką na Patienta. Żadne źródła tego nie potwierdzają.
Po drugie, 26 fauli w meczu? Taki rozlew krwi zdarza się naprawdę rzadko w BB, z reguły 15 fauli w meczu to norma. Fakt, że 6 z nich popełniłeś przez foul game w końcówce, niewiele zmienia... 11 fauli ponad normę to ok. 16-18 dodatkowych rzutów osobistych, które rywal zamieniłby na ok. 10-12 dodatkowych punktów.
Po trzecie, twój PG prawdopodobnie ssie rzutowo. 70 tysięcy pensji i "tylko" 39% z gry i 22% zza łuku? Zawodnik tej klasy powinien mieć w III lidze trochę lepsze statystyki. Asysty go trochę ratują, ale mam wrażenie, że 2 graczy z 35k pensji łącznie stworzyłoby więcej możliwości w obwodzie. Niemniej jednak, widząc twoją strategię prowadzenia drużyny, myślę, że jest to raczej problem, z którym musisz nauczyć się żyć - nie pozwoli ci to bowiem na dalsze treningi obwodu.
Leniwy, stary, wyliniały kocur. Czasem jeszcze zerknie na polskie tłumaczenia.