Wiedziałem, że odpuszczasz mecz, ale ja mam swój chytry plan hehe, czyli zagwarantowanie sobie drugiego miejsca bez stresa. W sobotę mam wyjazd do Uptown i nawet mogę sobie odpuścić meczyk, bo potem mam Cmentarną u siebie, która może być już botem. A jak Cmentarna przegra z tobą w sobotę, a ostatni mecz ma ze mną na wyjeździe, to może nawet cudem uda się zająć pierwsze miejsce w lidze przed play off małymi punktami. Inna sprawa, że chciałem dograć wszystkim odpowiednie minuty, więc dzięki temu wszyscy pograli po 30 minut i problem z formą teoretycznie rozwiązany. W czwartek głębokie rezerwy pograją pod trening i w sobotę po zwycięstwo w meczu z Uptown gwarantujące być może pierwsze miejsce w konfie :) Tak więc wybacz, ale to jak widzisz inne sprawy zdecydowały :)
@ Joa
Wydaje mi się, że kolega z Gdańska dostał bana albo dużą karę finansową, która go zniechęciła do dalszej gry. Nie wydaje mi się, aby to był brak czasu. Coś musiał nabroić. Może zamknęli go w pierdlu i bidul nie ma dostępu do neta :)))