Είναι αστείο γιατί και εγώ έπαιζα σαν παιδάκι πριν 10-11 χρόνια, και μάλιστα πάρα πολύ ενεργός και χαζός

. Η επιστροφή μου πριν 2 χρόνια ήταν κυρίως λόγο νοσταλγίας.
Έχεις απόλυτο δίκιο πάντως, το βασικό πρόβλημα νομίζω είναι οι ενεργοί χρήστες. Όπως λες πίσω περίπου σεζον 15 +-, οι χρήστες ήμασταν 60χιλιάδες, θυμάμαι το φορουμ να παιρνει φωτιά, οι άνοδος απο V κατηγορία σε IV να είναι ο πρώτος άθλος που αντιμετωπίζαμε. Και δεν μιλάμε για IV κατηγορία γεμάτη bot, αλλά γεμάτη πολύ ενεργούς χρήστες. Ακόμα και η τοτε V κατηγορία ήταν πολύ πιο ενεργή και ανταγωνιστική απο την τωρινή IV.
Το πράγμα έχει πάει όντως πίσω, προφανώς πλέον τα έσοδα είναι ελάχιστα (βλ. 30ευρώ συνδρομή/χρόνο παλιότερα, 10 πλεον), οι χρήστες παρα πολυ λίγοι και έχει πάρει την κατιούσα. Ο μόνος λόγο που βλέπω να πάρει ξανά τα πάνω του είναι να πέσουν λεφτά. Έτσι και αλλιώς όλα έτσι λειτουργούν πλεον, ρίχνεις λεφτά, βγάζεις λεφτά. Αν δεν αποφασίσουν να πάρουν ακόμα μερικούς προγραμματιστές και να τσουλίσει το πράγμα, απλά θα περιμένουμε και θα περιμένουμε. Και για να πω την αλήθεια δεν περιμένω πως θα γίνει αυτό το βήμα.
Οπότε απλώς περνάμε την ώρα μας σε κάτι που το βλέπουμε να μαραζώνει. Life goes on.
Ας αφήσουμε τις ελπίδες μας σε κάποια σοβαρή εταιρία να βγάλει κάποια στιγμή ένα παιχνίδι ανάλογο του football manager και ας μου πάρουν την ζωή.