BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Kérdés és csevegő XIX.

Kérdés és csevegő XIX. (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: LA-Hukli

This Post:
00
225657.830 in reply to 225657.829
Date: 11/7/2012 3:31:06 PM
Overall Posts Rated:
9797
Akkor minden rendben. Arra viszont még nem reagáltál, amit gila mondott, h nem volt kint meccs előtt érdemi info.

This Post:
00
225657.831 in reply to 225657.802
Date: 11/7/2012 3:41:30 PM
Overall Posts Rated:
173173
Ha lett volna kintre hétfőn bármilyen konkrétum írva, akkor tudtam volna javasolni, hogy nem kell erőlködni. Fölösleges volt ugyanis. Mi célt akartál elérni, védeni a -20-at vagy egy következő meccsre magasabb szellemet építeni?

Még rá is kérdeztem kint, de semmi konkrét taktika nem került a kinti fórumra.
Ezért vagyok roppant feldúlt.

Rendben, legyél csak feldúlt, annyit mindenképpen megígérhetek, hogy egy dologgal nem fogok itt érdemben foglalkozni, az mások lelkivilágának ápolása. Az ebbe a posztba már baromira nem fér bele.

Hogy ne érezd magadat tájékozatlannak a továbbiakban, akkor elmondom, hogy napi 9, de gyakran 10 órában dolgozó ember vagyok, akit azért fizetnek, hogy elvégezze, amit csinál. Egy hét a következőkből áll általában: 5 munkanap (hétfőtől péntekig, valamint 2 nap hétvégéből, szombat, valamint vasárnap. Amellett, hogy gyakran hétköznap is sokszor itt vagyok meló mellett (a hétvégékről már nem is beszélve), van olyan, hogy nem vagyok.

Hogy másodhegedűsnek se érezd magadat, elmondom, hogy ugyanezt már megírtam a cseh kapitánynak is, aki volt szíves azzal megörvendeztetni, hogy vasárnap éjnek évadján dobott meg egy laza-normál ajánlattal, amit hétfőn este olvastam el. Másképp nem nagyon lehetett, ugyanis vasárnap késő estig itt voltam. Remélem, hogy jóleső érzéssel tölt el, hogy semmivel sem kezeltelek téged másképp, mint a világelső csapat kapitányát.

Tehát: Ha elolvasom a cseh kapitány ajánlatát, és lett volna lehetőségem válaszolni, ez a meccs akkor is laza-normál lett volna, mint ami valójában is lett. Ha, ismétlem, ha elolvasom, akkor aztán főleg kizárt, hogy ezt lazára állítom, mert egy hozzáállás előnnyel is biztosan megpróbáltam volna legyőzni őket. Úgy hozta a sors, hogy valójában is ez lett, magától is így állította be. Pont.

UI: Nem tartozom neked semmivel.

Last edited by kaygee at 11/7/2012 3:42:40 PM

This Post:
00
225657.832 in reply to 225657.831
Date: 11/7/2012 4:03:31 PM
Overall Posts Rated:
350350
No, akkor kezdjük az utolsó mondattal!

Nem tartozom neked semmivel

Biztosan nem? A szezon elején megvettem 2 NT esélyes bedobópalántát összesen 1,4 millióért. Megkerestelek egyszer,kétszer, háromszor az edzéstervükre vonatkozó kérdésemmel. Azóta sem jött viszontválasz..
Erről ennyit. Még mindig várom a konkrét kidolgozott edzéstervet.

Másik dolog

Rendben, legyél csak feldúlt, annyit mindenképpen megígérhetek, hogy egy dologgal nem fogok itt érdemben foglalkozni, az mások lelkivilágának ápolása

Én sosem ütöttem meg veled szemben ilyen oltári személyeskedő hangnemet, úgyhogy a további következmények tükrében kérném, hogy állítsd le magad a személyeskedő hangnemről.

Harmadik dolog:

Én is jómunkásember vagyok. Amikor kapitány voltam ennek ellenére heti 15-17 órát töltöttem a játék / a virtuális válogatott mellett.
Azt gondolom nem végeztem rosszul a munkát, volt eredmény is!(csak egy nyomi kisvilágbajnoki cím)
Ezek fényében nem értem eme kiborulásod!

Bocsánat, de titkos paktumokról nem szerezhetek tudomást. Nekem sincs röntgenszemem...
Annyit azért megért volna írnod, vasárnap este, hogy "bocs fiúk, lányok holnap zűrös napom lesz és nem érek rá. Lesz ahogy lesz."

Részemről ennyi. Nagyon szomorú, hogy a kapitány nem tűri a legcsekélyebb kritikát sem.

This Post:
11
225657.833 in reply to 225657.822
Date: 11/7/2012 4:20:47 PM
Overall Posts Rated:
350350
Erre Norbi mínusz kalkulust adok.

Miért is? A vita abból indult ki, hogy dzsevasz belinkelt egy jó cseh bedobót és azt kérdezte mi miért nem tartunk itt?
Erre a válaszaim, hogy a évente elbukunk különböző okok miatt (botulás, kirúgások) 6-8 magas potost és/vagy le se ejtik a scoutokat a tulajok 1000-eri megkeresésre sem!
A 6-7-es edzőkről is szó volt, mégpedig azzal érveltem, hogy egy 4. ligás nem képes minden feltétel nélkül 6-7-es edzőt venni (a feltétel hiánya a kevés pénz)

Végül még ő sértődött meg, hogy nem válaszolt a feltett jogos kérdéseimre.

Továbbá kapitányunk hiányolt egy (több) konstruktív javaslatot, nos fentebb írva ezt is megtettem. "hogyan tartsunk itthon a magyar esélyeseket" címmel (225657.809)
Csak, hogy ne érje szó a ház elejét.

Erre mit kapok cserébe?:

Hogyan merészelek kritikát megfogalmazni vele szemben.

Én konstruktív vitát folytattam, de mégis belém kötöttek több oldalról is. Indokolatlanul és arcátlanul.
Pedig minden szavam valós tényeken alapszik. Én nem hazudtam senkinek, nem festettem rózsaszín víziókat a falra..
Ezek után én vagyok a fő hibás, aki nem rózsaszínben lát mindent, hanem a valóságot felfedi/elemzi?
Nonszensz!

Tényszerű voltam, de egyesek nem hajlandók tényszerűek maradni. Óriási hiba, sajnálom.

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 11/7/2012 4:26:58 PM

This Post:
11
225657.834 in reply to 225657.833
Date: 11/7/2012 4:57:01 PM
Overall Posts Rated:
411411
A mínuszok mínuszát adnám most már neked én is.

Miért is? A vita abból indult ki, hogy dzsevasz belinkelt egy jó cseh bedobót és azt kérdezte mi miért nem tartunk itt?

A vita rohadtul nem ebből indult. Megint félrebeszélsz. Azt se tudod már ki kivel van.

A jóisten megáldjon.. vegyünk már pár cseh játékost és edzzük őket az ő tanácsaik alapján.
Induljon be egy "csehet edzzél" program, mert kíváncsiak vagyunk a trükkre
Ez elég gáz volt hozzáállás többlettel, mi lett volna ha azonost megyünk??

Ebből indult a vita. A kritikákra amiket meg itt megfogalmazol inkább nem reagálnék.

Azt hiszed, hogy azért mert itt te tényszerűen megállapítod, hogy a:

1. a cigaretta káros az egészségre
2. ha eltörik a lábad be kell gipszelni
3. ha vitamint szedsz, nehezebben betegszel meg

attól még te leszel Dr. House?

Szerinted ki az, aki nem látja azokat a dolgokat amiket te itt most felvetsz? Hétről hétre fel vannak, voltak vetve. A vita elején (még mielőtt belemelegedtél az egészbe igazi Gila módra) leírtam a legtöbb dolgot, amit te itt szajkózol már 2 napja. Külön kitértem arra, mennyien vagyunk és abból mennyi ember használható stb. Ez az egyik legnagyobb gondja a közösségnek. Meg az, hogy az ilyen vitákkal a maradék pár fórumozó kedvét is elvesszük ettől az egész szartól. Már én is rohadtul unom ezt az egészet. Oda fog vezetni ez az egész, hogy befejezem én is mint sokan mások, mert ez már nekem is kezd sok lenni. A többire meg reagálni sem akartam, mert mint írtam más véleménye nem érdekel téged, neked csak az felel meg amit te leírsz ide. Millió ilyen veszekedésen vagy túl már nem egy felhasználóval, Dzso és a többiek, sorolhatnám. Soha te itt még igazat nem adtál senkinek, ez azért elgondolkoztató szerintem.

Nagyon örülünk neki, hogy ennyire lelkes vagy, és ilyen jól látod a dolgokat. Jó lenne, ha ezt az energiát nem a billentyűkaratéba fektetnéd bele, hanem valami megoldásra koncentrálnál.

Azt mondjátok, meg kell tartani a felhasználókat, oktatni tanítani kell az újakat stb. Kitaláltam megvalósítottam és kezeltem egy jó darabig a mentor programot. Eredményes volt, és most is eredményes lenne ha lenne kint mentorálni. Csomó válogatott játékos nevelődik, nevelődött ilyen tanítványoknál.

Azt mondjátok jobb játékosok kellenek, kell olyan nevelés amit a lengyelek csehek csinálnak. Kitaláltam és megvalósítom a 6-os edzős programot. Remélem működni fog. Ha csak azzal az 5-6 emberrel szezononként, akkor csinálni fogom azokkal.

Nehogy már engem érjen itt bármilyen kritika a te részedről arról, hogy lila ködben élek, meg ilyen meg olyan víziókat festek a fallra, mert kifutok a világból. Pont én vagyok az aki látja a hiányokat, és tesz is azért, hogy a lukak betömődjenek. Mindenki csak annyit tegyen le az asztalra mint amit én letettem, és akkor nem itt fogunk tartani.

Most pedig szerintem fejezd már be végre ezt az egészet, mert a normális érzületű fórumozóknak ez már biztosan sok, és feleslegesen túl vannak terhelve ezzel a témával kapcsolatban. Ha folytatni akarod nyiss egy szobát a kinti fórumon, aki olvasni akarja a témát vagy hozzá akar szólni, úgyis kimegy oda. A többieket ne traktáld ezzel az egésszel tovább. Már mondták mások is, gondoltam most én is megkérlek szépen, hátha hat rád a szép szó.

This Post:
11
225657.835 in reply to 225657.834
Date: 11/7/2012 5:59:56 PM
Overall Posts Rated:
350350
Zárásként.
Az a hozzászólásom, hogy vegyünk cseheket CINIZMUS VOLT a köbön. Senki sem vette a lapot.
Pontosan tudom, hogy semmivel tudnak többet kiedzetni, csak összetartóbbak.

Mi francért kötekedsz velem sokadjára?
Szerinted nem igaz, hogy botul vagy kirúgnak évente 6-8 magas potos játékost? Igaz!
Ez ellen kéne valamit lépni, mert a büdös életbe nem érünk a világ élvonalába.

Ezeket a tényeket tártam fel, semmi egyebet.

Az meg, hogy elhibázott taktikát ment a válogatott szerintem ugyancsak igaz.
Minek erőlködnél B ligás csapattal a Juve ellen? Butaság.

Hogy nem adtam igazat senkinek? Ugyan már, még neked is igazat adok, hogy igenis kell draft, hogy vegyenek 6-os edzőt stb..
de én hozzáteszem a DE szócskát (is).

Miért?
Mert ne ringassunk magunkat, rózsaszín ködbe, hogy 100 draftoltból megmarad mind a 100. Ez tévedés
valamint ne mondjunk olyat, hogy 1000 főből vegyen 100-200 6-7-es edzőt (lehetőleg mindenki, mert különben végleg lemaradunk a csehektől.) Pénzügyi lehetetlenség egyes csapatoknak ez a tétel.

6 szintű Edző kivételes (6) Jelenleg a licitet tartja: Silver Tigers $ 510 000
Fizetés: $ 24 236 Specialitás: Nincs A licit véget ér: 2012. 11. 08. 3:38:50

TÉNYEKET soroltam és NEM ELLENÉRVEKET!!! És még KONSTRUKTÍV is voltam, lásd a fentebbi hsz-emben az itthon tartásról készített irományt.
Ahhoz te miért nem szóltál hozzá vagy más menedzsertársunk?
Várom a kiegészítő ötleteket és mehet a Fontos Dolgok topikba majd a kész írás.

Ezt nem tudjátok venni? 1000%-ban a jóhiszeműség és konstruktív eszme vezérelt végig.

Az, hogy MOST engem kikiáltasz főgonosznak, az aljas rágalom.
Ennél többet,jobbat már képtelen vagyok a közösségért tenni.

Mindenkinek joga fórumozni. Szerintem rengeteg olvasója volt a beszélgetésnek - (ez még csak nem is vita volt)- nem gondolom, hogy a véleményem ördögtől való rossz.

Elnézést, ha megsértettem bárkit is, de engem sikerült megbántanotok.
Ez nagyon fáj, mert most még rá sem szolgáltam.

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 11/7/2012 6:18:36 PM

This Post:
22
225657.836 in reply to 225657.835
Date: 11/8/2012 1:05:26 AM
Carpathian Bears
III.8
Overall Posts Rated:
942942
Second Team:
Carpathian Cubs
Elnézést, ha megsértettem bárkit is, de engem sikerült megbántanotok.
Ez nagyon fáj, mert most még rá sem szolgáltam.

A vitához nem szólok hozzá, tudom mi következne, volt már "szerencsém".

Viszont:
Kedves Fórumozótársak, akik már a végét várjátok velem együtt: ez jó jel, amikor előjön Gila részéről az áldozati szerepkör, akkor közel a vita vége!

This Post:
00
225657.837 in reply to 225657.836
Date: 11/8/2012 1:35:26 AM
Overall Posts Rated:
350350
Név nélkül közlök egy pm üzenetet, amit most kaptam.

Teljesen igazat adok neked a játékosok eladásával kapcsolatban. Van 4 játékos akit kinéztem és kirakják átadóra de nem viszik el és folyamatosan viszik fel az árukat. Írok levelet,hogy olcsóbban megvenném erre drágábban kirakják ezek 1 hónapja átadón vannak.: felsorolás..

This Post:
00
225657.838 in reply to 225657.812
Date: 11/8/2012 2:30:05 AM
Overall Posts Rated:
188188
Nézd, sokadjára is azt tudom mondani erre a pénztelenségre: a feltételek mindenkinek ugyanazok.

4. ligában is lehet szépen gyarapodni, hiszen ott az alap csapatoddal rájátszásban tudsz lenni. Edzhető ifit lehet venni 50k-ért is, veszel 3-at, meg egy 4-5-ös edzőt, 1-2 szezonig edzegeted őket, közben a heti mérleged simán lehet +20-30k az egy szezonban bő 300ezer bevétel. (+ 1-2 kört a kupában is lehet menni simán).

Konkrét példát tudok a mentoráltamtól. IV. osztályból heti 85K plusz bevétel és 5-s edzővel. Most vett 400K ért 6-s edzőt heti 25K fizetéssel. Simán eltartható ott is.
Igen ahogy Hukli játékostárs tökéletesen megfogalmazta: a feltételek mindenkinek ugyan azok!

This Post:
00
225657.839 in reply to 225657.837
Date: 11/8/2012 2:32:41 AM
West-Buda
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
274274
Akkor ebből a levélből is levonhatjuk a következtetést, hogy neked újfent tökéletesen igazad van. Így tehát értelmetlenné is vált a további parttalan vita. Mi a következtetés ebből? Be lehet fejezni?

This Post:
00
225657.840 in reply to 225657.818
Date: 11/8/2012 2:38:07 AM
Overall Posts Rated:
188188
Tavalyhoz képest fix buktam 15-20000-et hetente értékesítésben, még azzal együtt is, hogy nincs idén csapatom.
Képtelenség úgy eredményt hozni, hogy 3 18 évest edzel. Arról nem beszélve, hogy a szurkolóknak vagy szponzoroknak nem tudod "beadni" azt, hogy adott évben ne számítsanak sok jóra.. Kapom sorban a fél meg 1 labdás értékeléseket.
És azt se veszik figyelembe, hogy egy 150k-s kerettel képtelenség eredményt elérni 330-380-es keretű csapatok ellen.

Nem tudom mit is csinálsz pontosan. Elég lenne két 18 évest edzened szerintem. Igaz ez csak személyes meglátás. Én megtettem Nógrádi és Müller is nálam kezdték. Egyik 18 másik 19 volt és egy poszton edzettem és bent maradtam a végig a II. osztályban (eddig még).
Kereted 150K fizetésű. Ne spórolj annyira már. Különben is Minimális összfizetés $ 178 253.
Jelenleg nálam 10 játékos maradt és Játékosok fizetése összesen: $ 258 682 és nyertem mérkőzéseket. Ráadásul nem is kell kiesési rangadót játszanom idén. Heti pluszom 135K átlagosan, úgy hogy az edzőm már majdnem 60K-t keres.
Miről is siránkozol akkor? A feltételek adottak mindenkinek. Amennyiben úgy érzed nem boldogulsz a menedzseléssel akkor a Mentor Topic-t ajánlom. Nem hiszem komolyan szükséged lenne rá. Gyorstalpaló tanfolyam meg nincs. Így inkább kérdezz mielőtt meg szeretnél változtatni minden feltételt azért, hogy jobb legyen számodra.

Advertisement