- Pobjedi se ne gleda u zube.
- Senzacionalna je svakako, sto potvrdjuju cestitke drugih selektora i nekolicine ljudi nase zajednice koji znaju cijeniti velike pobjede, spomenik nisam spominjao, mozda imas zelju za izgradnju istog pa to navodis kao neki bitan argument sta li vec..
- BiH iznad svega.
- Mrznja je teska rijec, ne voliti nekoga ne znaci da ga mrzis, to bi bar trebao znati.
- Cilj opravdava sredstvo.
- Imam, donosim pobjedu nasoj zajednici kao totalni autsajder.
- Navodim cinjenice koje su tacne, nemam potrebu izmisljati poput tebe i tvojih spomenika..
- Unistio sam nam reputaciju zaista, javljaju mi se neki selektori sa cestitkama na velikoj pobjedi, koju svi vide osim vas nekoliko ovdje.
- Ja prihvatam kritiku, slusam tudja misljenja, tu nema problema, da ne prihvatam ne bi sa vama tipkao, jedna stara narodna kaze "Misljenje je ko supak, svako ga ima"
- Da sam smatrao da je ovo pogreska ne bi ovo ni radio, cisto logicno, ovo je bio odlican potez, sutra bi ga ponovio kada bi mogao.
- Ja ne mogu natjerati ljude da treniraju nase igrace, a takve poput tebe je briga i za Selekciju i za igrace, samo se javite kada treba baciti kritiku, to je to.
Kada se vrati bumerang bit ce bolno, vjerovatno ces ti uci u Prvu ligu i pobijediti me i to kada je najmanje potrebno, uz taj poraz necu postaviti novi rekord sa skorom 22-0 u Ligi, vec cu zabiljeziti jedan poraz, mozda se oporavim od toga, a mozda i ne, ko zna, mozda se penzionisem, ili ce nam neka Repka opaliti CT kada se najmanje budem nadao, kada budem ocekivao pobjedu, a vi onda navalite na forum, ja cu se postiditi. Mozda mi Rusi zbog ovog poteza ukinu plin.
Taj posljednji dio sto pises je smijurija, dobro ti znas na sta sam ja mislio, rijec je o NT a ne o porodici.
Sta si ti kao pojedinac doprinjeo poboljsanju naseg drzavnog tima?
Splinteru, ovo je igra, zapamti sta sam ti rekao i jednog dana ces shvatiti da sam ipak bio u pravu.
Drago mi je sto je zivnuo forum, jesi vidio koji sam ja šoumen. Taktika laufer.
This is where we hold them!