BuzzerBeater Forums

BB Bosna i Hercegovina > Reprezentacija.

Reprezentacija. (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
211627.83 in reply to 211627.81
Date: 3/13/2012 11:04:04 AM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52555255
Second Team:
Spartan Kids
Odakle ti ovo? Prvi covjek koji mi je cestitao juce bio je Selektor Srbije sa kojim sam u izuzetno dobrim odnosima.
Juce je bila povoljna prilika za mlatnuti Ruse koji mi nisu dragi, i kao sto sam rekao, iskoristio sam je.

This is where we hold them!
From: Micron

This Post:
22
211627.84 in reply to 211627.80
Date: 3/13/2012 11:12:51 AM
Overall Posts Rated:
2626
ja neznam koji vam je kurac , ako niste znali ovo je igrica .. a i rus je sam sebi kriv sto mu je vjerovao ... (i uradite nesto za repku pa nece dolaziti do ovakvih situacija ) a sad nemoj da kenjate :D

Message deleted
This Post:
00
211627.86 in reply to 211627.60
Date: 3/13/2012 11:33:27 AM
kk naprijed
II.4
Overall Posts Rated:
754754
nek si mu rekao, brate ruski

This Post:
77
211627.87 in reply to 211627.83
Date: 3/13/2012 11:41:31 AM
kk naprijed
II.4
Overall Posts Rated:
754754
foteljas

This Post:
00
211627.88 in reply to 211627.87
Date: 3/13/2012 12:13:22 PM
Overall Posts Rated:
104104
Znam brate, ali ovo sam ti rekao jer kako pišeš postove ispade da si zbog toga htio baš Rusiju, jer jbg kako drukčije objasnit ono BiH je svakom trn u oku....... ajde ba bilo pa prošlo hebat ga :) nije i prvi a ni posljednji koji je to uradio

This Post:
11
211627.89 in reply to 211627.74
Date: 3/13/2012 12:40:04 PM
Overall Posts Rated:
242242
Kao prvo, ja nisam podjeljena ličnost i nema potrebe da mi se obraćaš u trećem licu množine. Kao drugo, i u online igri, kao i u stvarnom životu, postoji nešto što se zove moral. Kao treće, nemoj lagati da ti se često dogodi da te neko "izlevati" na kormilu reprezentacije po pitanju zalaganja. Kao četvrto, ti si selektor i ti vodiš reprezentaciju kako ti hoćeš, u skladu sa svojim nazorima i ciljevima, ali ne očekuj od mene da ti čestitam na "senzacionalnim" pobjedama za koje se moraju pisati izvinjenja. Kao peto, nadam se da se nećemo pobjedama nad Maltom crveniti kao što se moramo sada, tj nadam se da ti je Malta draža od Rusije pa nećeš imati potrebe za ovakve "taktičke bravure". Kao šesto, sačuvaj molim te Reprezentaciju ovakve pozornosti jer nam ista zaista nije na ovakav način potrebna. I da, umalo da zaboravim, priznaj makar na kraju ovog silnog pravdanja i spinovanja da se ovo nije napravilo radi mržnje prema Rusiji, pozornosti za reprezentaciju, animiranju foruma i tome slično. Ego je čudo nije li?

PS: Hvala na lijepim rijecima, steta sto mi prijatelj Vuk nije na forumu da vam objasni par stvari. Samo najjaci opstaju.. Ova tvoja rečenica govori više od tisuću slika zar ne?

This Post:
00
211627.90 in reply to 211627.89
Date: 3/13/2012 1:45:18 PM
kk naprijed
II.4
Overall Posts Rated:
754754
nek si mu rekao, i lijepo si mu rekao, brate bosanski

This Post:
00
211627.91 in reply to 211627.89
Date: 3/13/2012 1:51:43 PM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52555255
Second Team:
Spartan Kids
Mrsko mi se vise raspravljati, rekao sam, cilj opravdava sredstvo, i to je to, ja sam Selektor i ja radim ono sto ja mislim da treba a ne sto ti mislis ili neko drugi, ne moras mi ni cestitati, niti pametovati. Vi sto bacate kritike, kupite po jednog potencijala za Repku i trenirajte ga do vrhunskog igraca. Sada si se sjetio javiti, gdje si bio do sada?

Evo samo par poslovica za tebe, od srca.

"Nikada ne ometaj svog neprijatelja kada čini grešku." - Mahanje Rusima.

"Uspjeh ne dolazi sam od sebe, on ima svoju cijenu, koju ćemo, ako ga
želimo, platiti. Neuspjeh dolazi sam od sebe, ali njegova cijena je mnogo
veća i on ne pita hoćemo li da je platimo."

"Kada napravite uspjeh dobit ćete i prijatelje i dušmane."

"Uspješan sam samo zato jer uvijek poslušam dobar savjet i onda učinim upravo suprotno."

Meni je vazno da je moja Bosna i Hercegovina pobijedila, a vi kako hocete.
Ne mozes nikako ugoditi svima, zar ne?

This Post:
00
211627.92 in reply to 211627.91
Date: 3/13/2012 2:23:52 PM
Overall Posts Rated:
242242
Ja se nađem slobodnim da nešto napišem kada pojedac:
1. ostvari pobjedu tako da prekrši datu/napisanu riječ
2. istu proglasi senzacionalnom i očekuje da se izgradi u najmanju ruku spomenik u prirodnoj veličini
3. to pokušava opravdati lokal patriotizmom
4. mržnjom prema drugima
5. demagogijom tipa cilj opravdava sredstvo
6. činjenicom da je selektor pa analogno tome, kao i naši političari, nema nikakve odgovornosti prema zajednici
7. krene spinovati i izvrtati činjenice iz svog raspoloživog oružja i oruđa
8. uništi reputaciju reprezentacije u široj zajednici
9. nije u stanju da sagleda činjenice i prihvati objektivu kritiku
10. uvaži mogućnost da je pogriješio i ispriča se za pogrešku
11. krivi igračku zajednicu za sve ono za što je on, kao selektor reprezentacije, dužan probati korigovati

Ja sam uvjek, u ovoj nam dragoj igri, kada je za to bilo potrebe, bez obzira o kome se radilo, pisao/govorio ono što mislim.
Nisam napisao niti jednu kritiku tebi na poraze, u bilo kojem mandatu, koji su plod objektivnih okolnosti. Ovdje nije stvar o pobjedi ili porazu. Riječ je o sramoti koja je nanesena našoj, iako online svakako, maloj zajednici. Ja ne očekujem da ti to razumiješ jer su te ponijele visine Olimpa. Ali u jedno budi siguran. Prije ili kasnije, na ovaj ili na onaj način, sve što čovjek u životu radi vrati mu se kao bumerang onda kada mu je to najmanje potrebno.

E da, na tvoje pitanje: Sada si se sjetio javiti, gdje si bio do sada? dužan sam ti odgovor svakako.Bio sam napolju sa nasljednikom što pitaš?

This Post:
44
211627.93 in reply to 211627.92
Date: 3/13/2012 3:31:36 PM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52555255
Second Team:
Spartan Kids
- Pobjedi se ne gleda u zube.
- Senzacionalna je svakako, sto potvrdjuju cestitke drugih selektora i nekolicine ljudi nase zajednice koji znaju cijeniti velike pobjede, spomenik nisam spominjao, mozda imas zelju za izgradnju istog pa to navodis kao neki bitan argument sta li vec..
- BiH iznad svega.
- Mrznja je teska rijec, ne voliti nekoga ne znaci da ga mrzis, to bi bar trebao znati.
- Cilj opravdava sredstvo.
- Imam, donosim pobjedu nasoj zajednici kao totalni autsajder.
- Navodim cinjenice koje su tacne, nemam potrebu izmisljati poput tebe i tvojih spomenika..
- Unistio sam nam reputaciju zaista, javljaju mi se neki selektori sa cestitkama na velikoj pobjedi, koju svi vide osim vas nekoliko ovdje.
- Ja prihvatam kritiku, slusam tudja misljenja, tu nema problema, da ne prihvatam ne bi sa vama tipkao, jedna stara narodna kaze "Misljenje je ko supak, svako ga ima"
- Da sam smatrao da je ovo pogreska ne bi ovo ni radio, cisto logicno, ovo je bio odlican potez, sutra bi ga ponovio kada bi mogao.
- Ja ne mogu natjerati ljude da treniraju nase igrace, a takve poput tebe je briga i za Selekciju i za igrace, samo se javite kada treba baciti kritiku, to je to.

Kada se vrati bumerang bit ce bolno, vjerovatno ces ti uci u Prvu ligu i pobijediti me i to kada je najmanje potrebno, uz taj poraz necu postaviti novi rekord sa skorom 22-0 u Ligi, vec cu zabiljeziti jedan poraz, mozda se oporavim od toga, a mozda i ne, ko zna, mozda se penzionisem, ili ce nam neka Repka opaliti CT kada se najmanje budem nadao, kada budem ocekivao pobjedu, a vi onda navalite na forum, ja cu se postiditi. Mozda mi Rusi zbog ovog poteza ukinu plin.

Taj posljednji dio sto pises je smijurija, dobro ti znas na sta sam ja mislio, rijec je o NT a ne o porodici.
Sta si ti kao pojedinac doprinjeo poboljsanju naseg drzavnog tima?

Splinteru, ovo je igra, zapamti sta sam ti rekao i jednog dana ces shvatiti da sam ipak bio u pravu.

Drago mi je sto je zivnuo forum, jesi vidio koji sam ja šoumen. Taktika laufer.

Advertisement