BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Καφενειο Η ΩΡΑΙΑ ΑΙΓΑ (Ανακαινισμένo)

Καφενειο Η ΩΡΑΙΑ ΑΙΓΑ (Ανακαινισμένo) (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
131640.829 in reply to 131640.822
Date: 5/3/2010 7:28:40 AM
Overall Posts Rated:
136136
Δεν θες να προκαλεσεις αλλα προκαλεις.

Οπως ακριβως επαιξες εσυ στο Χαριλαου ετσι ακριβως επαιξα εγω στο "κοτετσι", δηλαδη χαλια, χωρις καμια διαθεση για μπαλα και σαφως επηρεασμενος απο τον κοσμο και το κλιμα.

Ο,τι δηλαδη θα γινει ξανα την τελευταια αγωνιστικη στην εδρα μας.

Αν αυτο σου δειχνει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα δυναμικοτητας και σε κανει την δευτερη ομαδα της ελλαδος, τοτε φιλαρακι μου δεν ξερεις απο μπαλα και το βλεπεις το θεμα πολυ οπαδικα οπωτε ολα τα σχολια ειναι περιτα.

Και απλα μια διαπιστωση γιατι τα γραπτα μενουν, εισουν καλυτερος, ειμουν χαλια και κερδισες ΔΙΚΑΙΑ, ετσι απλα. Δεν θα βαλω την καραμελα της διαιτησιας στο στομα, ουτε θα ψαξω για αλλοθι και ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΕΣ, θα κοιταξω την ομαδα μου και το γιατι οι ιδιοι παιχτες που κερδισαν τον Ολυμπιακο δεν εμφανιστηκαν με εσας.

ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΡΙΞΕΣ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΕΣ ΜΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ??? (για να μην πω για τα ποδια.....)

Παντα με φιλικη διαθεση, γιατι στον γραπτο λογο μπορει να παρεξηγηθουμε κιολας....

Αντε καλο μηνα και καλη εβδομαδα.....

:D

Aris kai den eimai kala
This Post:
00
131640.830 in reply to 131640.822
Date: 5/3/2010 8:16:55 AM
Overall Posts Rated:
272272
Απλα πραγματα χθες,επαιζε η δευτερη καλυτερη ομαδα της Ελλαδας με την 5η-6η,η διαφορα κλασης φανηκε και κερδισε επαξια η καλυτερη ομαδα...Δε θελω να προκαλεσω,απλα εχουμε την ικανοτητα να καθαριζουμε τα ευκολα ματς και τωρα να ετοιμαστουμε για το ντερμπυ με τον Ολυμπιακο..

Χαιρομαι που δεν πηραμε τον Αρη αψηφιστα,γιατι παρα την τεραστια διαφορα δυναμικοτητας ειναι ενας αξιομαχος αντιπαλος που αν τον υποτιμουσαμε θα μπορουσε να παρει μεχρι και το βαθμο της ισοπαλιας..

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΛΕΟΣ ρε αγορι μου!!! Θες και τα λες αυτα??? Συμφωνω με Πικασο. Δεν θες να προκαλεσεις, αλλα το κανεις. Για αυτο και θα παρεις την αναλογη απαντηση που σου αξιζει.
Την ειρωνεια και το υφακι να το πουλας αλλου. Οχι εδω μεσα. Μην παιζεις με τα νευρα μας. Πες οτι ο Αρης χθες δεν υπηρχε, πες οτι νικησατε δικαιοτατα και πες αυτο που αντικατοπτριζει την πραγματικοτητα. Το χθεσινο παιχνιδι ηταν το αντιστροφως αναλογο του Αρης-Παοκ 2-0. Εκει που κανατε πρωτο σουτ στην εστια στο 75'. Ναι αυτη η τεραστια διαφορα δυναμικοτητας εφταιγε και εκει. Βεβαια εμεις τα βαζουμε με τους παιχτες μας και δεν βρισκουμε Σπαθες να κατηγορουμε. Βγαζεις τρελο κομπλεξ ρε μικρε κι αυτο φαινεται απο καθε λεξη που λες στο παραπανω ποστ σου. Εκτη ομαδα ο Αρης??? Σωπα ρε!!! Η πεμπτη ποια ειναι??? Δευτερος ο Παοκ?? Απο που κι ως που??? Ο Οσφπ δεν τερματισε δευτερος στην κανονικη περιοδο?? Απο που κι ως που να υποτιμησει ο Παοκ τον Αρη??? Αυτο εκανε και στο Χαριλαου που σε εκανα πλακιτσα???
Μαζεψου γιατι υπαρχει και παιχνιδι στο Χαριλαου και θα εχουμε repeat αυτα που εγιναν και στο πρωταθλημα. Εκει να σε δω. Αντε μπραβο. Και αν ερθει φυσιολογικα η ηττα σας, παλι θα ψαχνετε να πειτε κατι για τον διαιτητη. Αυτη τη φορα θα λετε βεβαια οτι επαιξε για τον Ολυμπιακο κι οχι για τον Παναθηναϊκο οπως ο Σπαθας. Στο ξαναλεω. ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ!!!! Την ειρωνεια σου αλλου!!!

Edit: Ααα, παιδια για να μην παρεξηγηθω κι εγω. Τα λεω εντελως μα εντελως φιλικα και χωρις καμια διαθεση να προκαλεσω και να γινουμε κωλος εδω μεσα. Εγω??? Οχι βεβαια...Τα λεω ολα καλοπροαιρετα καλοι μου φιλοι!!!!

Edit 2: Ηρεμα εσυ που περιμενεις και τον Ολυμπιακο....Ξερουμε απο ποιο γηπεδο της Θεσσαλονικης δεν μπορει να περασει ο Ολυμπιακος και σε ποιο κανει παρτυ απο τοτε που θυμασαι τον εαυτο σου....

Last edited by thanos at 5/3/2010 8:55:45 AM

This Post:
00
131640.831 in reply to 131640.830
Date: 5/3/2010 9:52:21 AM
Overall Posts Rated:
129129
Συγγνωμη ρε παιδια,εγω αληθεια δεν ηθελα να προκαλεσω,αλλα να σας ξεφτυλισει ετσι ενα κοτοπουλο;;

Αντε γεια και να δω αν θα γελατε σε δυο βδομαδες...Σας κοροιδευουν οι αθηναιοι και σεις εχετε ονειρο ζωης να φτασετε τον ΠΑΟΚ..

I want what all men want...I just want it more.
This Post:
00
131640.832 in reply to 131640.831
Date: 5/3/2010 10:08:55 AM
Overall Posts Rated:
272272
Οσο σε ξεφτυλισε ο Αρης πριν 1 μηνα, αλλο τοσο τον ξεφτυλισες κι εσυ χθες....
χαχαχα.....εμεις να δουμε αν θα γελατε σε 2 βδομαδες....Θα ειστε πολυ τυχεροι αν ειστε αδιαφοροι σε εκεινο το παιχνιδι....Αλλιως θα περασετε κι εσεις κι εμεις πολυ καλα!!!! Και ξερεις....τελευταιο παιχνιδι....μετα δεν εχει τιποτα. Παμε για διακοπες. Οποτε προβλεπονται πολλα "events".

Ρε μικρε, οι Αθηναιοι με παραδεχονται και σαν ομαδα και σαν κοσμο. Μαθε λιγο τι λενε τα ΜΜΕ της Αθηνας. Ακομα παραμιλανε με την εκδρομη του τελικου. Οσο για την ομαδα, ολοι γουσταρουν να βλεπουν Αρη που παιζει και λιγη μπαλα. Τον Παοκ κανεις δεν γουσταρει να τον δει. Οποτε μαλλον με το εκτρωμα-ομαδα του Σαντος που κακοποιει το ποδοσφαιρο γελανε οι Αθηναιοι.
Το ονειρο το δικο σου ειναι να φτασεις τον ΑΡΗ. Φαινεται στο κομπλεξ που βγαζεις ακομα και τωρα. Βλεπουν ολοι εδω αυτα που λες και που ειπες στο πρωτο σου ποστ και εχουν σχηματισει την αποψη τους για την παρτη σου. Δεν πειραζει. Θα μεγαλωσεις και θα μαθεις κι εσυ. Αντε γεια τωρα....

Last edited by thanos at 5/3/2010 10:13:08 AM

This Post:
00
131640.833 in reply to 131640.832
Date: 5/3/2010 10:16:28 AM
Overall Posts Rated:
129129
Σωστα,παντα η αληθεια ειναι αυτο που λενε τα ΜΜΕ..Το μηνυμα το εγραψα σαν απαντηση σε κατι κοτοπουλα και κοτετσια που λεγατε πριν το ματς εδω μεσα,οποτε πηρατε την απαντηση σας μετα το ματς ομως,οχι πριν..Δεν ηταν κομπλεξ,απαντηση στο κομπλεξ ηταν...

Μα βλεπεις οτι δυο βδομαδες πριν τον αγωνα μου λες για events;;Σε κερδισα καθαρα,ολοκληρωτικα και συ μου λες και χαιρεσαι οτι εκει μεσα θα κανετε μαλακιες...Ποιος ειναι ο κομπλεξικος;;

Συγχαρητηρια για την εκδρομη σας,εμεις σαν Παοκτσηδες σας στηριξαμε...Φανταζομαι ειδες το πανο που κρεμασαμε για καλως ηρθατε ε;;

This Post:
00
131640.834 in reply to 131640.833
Date: 5/3/2010 10:27:38 AM
Overall Posts Rated:
272272
Ασε τα ΜΜΕ. Ενα γκαλοπ να κανουμε εδω μεσα, ολοι εκτος απο τους Παοκτσηδες και τους Αρειανους θα πουνε οτι προτιμουν και παραδεχονται την μπαλα που παιζει ο Αρης του Κουπερ. Οποτε θα δεις και με ποιον γελανε στην πραγματικοτητα. Βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι ο Παοκ εχει κακη ομαδα. Ξερω να αναγνωριζω. Οχι σαν εσενα.

Εγω πριν το ματς και ΠΟΤΕ δεν θα εγραφα για κοτοπουλα, κοτετσια, τουρκους κτλ. εδω μεσα. Οπως δεν θελω να γραφουν οι αλλοι για σκουληκια, ετσι κι εγω δεν χρησιμοποιω εδω μεσα τετοιους χαρακτηρισμους. Οποτε μην μου λες λαλακιες. Ο Πικασο που ειπε την λεξη κοτοπουλα, το ειπε με τετοιο τροπο ωστε να μην πειραχτει κανεις. Αν πειραχτηκες, ας το ελεγες τοτε. Ο Πικασο ειναι νουμερο 1 στο ηθος εδω μεσα και ειναι αγαπητος σε ολους. Αρα, μην πετας σποντες....

Επικοινωνεις ρε??? Εσυ δεν αρχισες και ειπες οτι σε 2 εβδομαδες θα δουμε αν θα μπορουμε να γελαμε??? Απλα σου απαντησα.
Κι εγω πριν ενα μηνα σε κερδισα καθαρα και ολοκληρωτικα. Κι εσυ τωρα. Οσο για τα "events", αυτα γινονται εκατερωθεν. Και χθες εγιναν και σε 2 βδομαδες θα γινουν. Πολυ απλα γιατι ενα νομισμα εχει 2 πλευρες φιλε μου. Για αυτο κι εγω εχασα με κατεβασμενα χερια χθες. Για αυτο εχασες κι εσυ με κατεβασμενα χερια πριν 1 μηνα στο Βικελιδης!!

Βασικα το προηγουμενο Σαββατοκυριακο γεμισε ολη η πολη Παναθηναϊκους. Καταπρασινη μιλαμε. Τι να πεις....Ετσι ειναι. Μια γεμιζει με οπαδους της Καβαλας, μια με οπαδους του Παναθηναϊκου και παει λεγοντας. Με οποιον παιζει ο Αρης δηλαδη. Οσο για το πανο, δεν το ειδα. Και να φανταστεις οτι περασα και απο κατω....Εκανα την εκδρομαρα μου, γουσταρα, εχασα και θα το ξαναεκανα αλλες 1000 φορες. Γιατι ειμαι ατιτλος για 40 χρονια και κατεβαζω ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ 25.000 κομματια κατω και την επομενη φορα θα κατεβασω 30.000!!!

Last edited by thanos at 5/3/2010 10:29:20 AM

This Post:
00
131640.835 in reply to 131640.834
Date: 5/3/2010 10:34:27 AM
Overall Posts Rated:
129129
Αν θα γελατε οταν θα τελειωσουν τα πλευ-οφφς σε δυο βδομαδες εννοουσα...Μαλλον αλλος δεν επικοινωνει...Μια ειπε ο Πικασο κοτοπουλα,μια καποιος αλλος για κοτετσι κατι τετοιο..Εγω δεν χαρακτηρισα ποτε κανεναν...

Φυσικα και παιζει ο Αρης καλυτερη μπαλα,ειπα ποτε το αντιθετο;;Τι να το κανω αμα δεν εχω αποτελεσματα ομως;;

Και για τον Κουπερ ειχα πει οτι ειναι καλυτερος απτο Σαντος..Ο Κουπερ ομως δε θα σας δωσει ποτε τη δευτερη θεση και θα το δεις..

Και για το οτι σε κοροιδευουν οι αθηναιοι,εχω και αποδειξεις.. (http://www.youtube.com/watch?v=GAtLSKbTwoY)

Edit:Ειχα πει μια φορα το μια ζωη θα σαι σκουληκι,αλλα ζητησα συγγνωμη μετα..

Last edited by JamesBond at 5/3/2010 10:36:21 AM

This Post:
00
131640.836 in reply to 131640.835
Date: 5/3/2010 10:57:18 AM
Overall Posts Rated:
272272
Ειπες σε 2 εβδομαδες. Σε 2 εβδομαδες ειναι το Αρης-Παοκ, σε 2 εβδομαδες τελειωνουν και τα Playoff. Να εισαι σαφης σε αυτα που λες απο την αρχη κι ασε τα ποιος επικοινωνει και το ποιος οχι.

Οχι κατι τετοιο. Να πεις τι ειπε και ποιος. Μην εισαι αοριστος. Κι αν σε πειραξε οταν το ειπαν, να το ελεγες. Δεν νομιζω τα παιδια να το ειπαν κακοβουλα. Γνωριζομαστε ολοι μεταξυ μας και θα δινονταν οι απαραιτητες εξηγησεις. Εκει θα τελειωνε το θεμα και δεν θα μου εβγαινες μετα να πουλησεις τρελιτσα, ειρωνεια και υφακι.
Ετσι μπραβο. Σωστο το edit. Ξερουμε και οι 2 πολυ καλα οτι εχεις μιλησει για σκουληκια και μαλιστα ημουν αυτος που ειχε αντιδρασει. Φυσικα και μπορεις να παρασυρθεις. Κι εσυ και ο Πικασο και ο οποιοσδηποτε. Μετα το λυσαμε το θεμα και ηταν ολα οκ.

Αφου ειναι καλυτερος απο τον Σαντος, τοτε δεν θα μου δωσει απλα....μια δευτερη θεση, αλλα κατι καλυτερο. Σε βαθος χρονου φυσικα. Ουτε προετοιμασια δεν εχει κανει. Απο του χρονου να περιμενετε τα καλα του Εκτορα!!!! Βασικα με μπερδεψες λιγο....Για ποια δευτερη θεση μιλας??? Με την Αεκ??? Ναι ο Σαντος εχει βγει δευτερος με την Αεκ. Με τον Παοκ μεχρι τεταρτος εχει φτασει. Και μια φορα ενατος ή κατι τετοιο, οταν παιζατε με τις σαρδελες!!!

Εννοειται οτι τα αποτελεσματα μετρανε. Αλλα οι Ελληνες ποδοσφαιροφιλοι γελανε με την κακοποιηση του ποδοσφαιρου απο την ομαδα του Σαντος κι οχι με την ομαδα του Κουπερ. Για αυτο το ανεφερα.

χαχαχαχα.....Ενα συνθημα των πανθηρων ειναι η αποδειξη οτι γελανε ολοι με τον Αρη??? Θα μας τρελανει το παλικαρι τελειως. Αυτο ειναι αλλο ενα συνθημα, το λεγομενο αντισυνθημα, που βγαζουν οι αλλες ομαδες για καποια αλλη συγκεκριμενη. Χρησιμοποιουν τον ρυθμο ενος συνθηματος της συγκεκριμενης ομαδας, αλλαζουν τα λογια και βγαζουν ενα συνθημα. Ολες οι ομαδες εχουν τετοια συνθηματα. Το συγκεκριμενο ειναι ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ και πολυ ευρηματικο. Τους πααδεχομαι λοιπον τους πανθηρες σε αυτο. Απο κει και περα, πιστευεις οτι αυτο αποδεικνυει οτι οι Αθηναιοι γελανε με τον Αρη??? Τι λες ρε μικρε....Να σου δειξω 20 αντισυνθηματα που εχουν βγει για τον Παοκ. Τι σημαινει??? Οτι ολη η Ελλαδα γελαει με τον Παοκ??? Ελεος....Υπαρχουν αντισυνθηματα για ολες τις ομαδες.
Παντως ειστε τοσο ανυπαρκτοι οπαδικα που εχετε λυσαξει με αυτο το αντισυνθημα των πανθηρων. Σας αρεσε τοσο πολυ που ολοι οι Παοκτσηδες για αυτο μου λενε. Γιατι δεν το κλεβετε??? Απορω πως και δεν το φωναζατε χθες....Τοσο ανικανοι ειστε να βγαλετε ενα δικο σας??? Τεσπα....αυτο ειναι αλλη συζητηση και σιγουρα οχι του παροντος!!!

From: AHITO14
This Post:
00
131640.837 in reply to 131640.836
Date: 5/3/2010 11:14:31 AM
Overall Posts Rated:
00
enas kyprios filos mou zei stin ellada kai 8elei na ftia3ei buzzerbeater me kypriaki omada pws na to kanei?

This Post:
00
131640.838 in reply to 131640.836
Date: 5/3/2010 11:35:49 AM
Overall Posts Rated:
129129
(http://www.youtube.com/watch?v=LwTEXedIChI)
Δεν ειναι συνθημα ακριβως αλλα δε νομιζω να σας χαλασε...

Καθε χρονο ολοι αρειανοι περιμενετε την επομενη χρονια που θα εχει δεσει η ομαδα..Καθε χρονο περιμενε να δεις τι θα γινει του χρονου και παντα αποτυχια ειστε..Η μηπως λεω ψεμματα;;Στο ειπα κι αλλη φορα,για να χει μια ομαδα επιτυχια πρεπει να χει συνεχεια...Ειδικα μια σαν εμας που λεφτα δεν παιζουν..Εσεις αλλαζετε παικτες προπονητες και δουλεια δεν κανετε..Γι αυτο θα εχετε παντα στοχο να κερδισετε τον Παοκ και τιποτα παραπανω..

ΥΓ.Δευτερη θεση θα φερει φετος στα πλευ-οφφς,γιατι στην κανονικη σεζον εφερε περισυ,οταν εσυ βγηκες 6ος νομιζω..

This Post:
00
131640.839 in reply to 131640.838
Date: 5/3/2010 12:26:59 PM
Overall Posts Rated:
5454
εγω ενα εχω να σας πω για αυτες τις δυο ομαδες
οι μονοι Ελληνες παικτες της 11αδας ειναι οι τερματοφυλακες,καλυτερα να μιλησετε γι αυτο το θεμα πρωτα και αφηστε ολα τα αλλα που λετε

Advertisement