BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: JohnnyB
This Post:
00
124401.829 in reply to 124401.827
Date: 12/24/2010 6:44:35 PM
Overall Posts Rated:
344344
@kajabbar: Εάν δεν παίζει 1 παίκτης σε ματς εθνικής, ΔΕΝ επηρεάζονται έστω και αν είναι μέλος της. Το πόσο χρόνο θα παίξει ή πόσο καλά αδιάφορο. Πως είμαι σε θέση να το ξέρω; από την 3η μου σεζόν στο παιχνίδι έχω διεθνείς παίκτες, μάλιστα σε μια φάση είχα 4. Εύκολα λοιπόν μπορούσα να δω τις διακυμάνσεις των εμπορικών, μου.

Το ίδιο ισχύει και για το πόσους γηγενείς/εμπορικά έχεις. Αν δεν παίζουν στα επίσημα ματς, δεν προσφέρουν κάτι. Μπορούσες λοιπόν να το ρωτήσεις. Τώρα το όσον αφορά χρεωκοπία του Μαρτίου ή όχι, όπως κάποιος είπε, έκανε τις επιλογές του και πρέπει να ζήσει με αυτές. Αν είναι να πάει για χρεωκοπία 10-15κ δεν θα τον σώσουν. Άποψη μου; τζάμπα εκτίθεσαι.

@Ισπαρος: Η μόνη περίπτωση αντικατάστασης εθνικού προπονητή κοψοχρονιά είναι αν γίνει μπαν/μποτ κλπ. Εκεί ερωτώνται οι επόμενοι σε ψήφους μέχρι κάποιος να δεκτεί. Αν αρνηθούν όλοι,(είχαμε και τέτοια περίπτωση) τότε αναγκαστικά περιμένουμε τις νέες εκλογές.

@Υπόλοιπους: Παρακαλώ να κρατηθούν οι τόνοι χαμηλά, και να μείνουμε στο θέμα. Ότι άσχετο να σβήνεται, αν κάτι είναι εκτός κανόνων, τότε θα υποστεί τις συνέπειες. Τα όποια ''στησίματα'' αγώνων γίνονται ή όχι, πέρα από το ότι δεν είναι παράνομα, δεν αφορούν κανέναν.

This Post:
00
124401.830 in reply to 124401.827
Date: 12/24/2010 6:48:53 PM
Overall Posts Rated:
112112
Εεε, σταματήστε. Το thread αυτό είναι για κράξιμο μόνο προς εμένα και όχι μεταξύ σας.
Συνεχίστε τη συζήτησή σας στο φόρουμ της Α1 παρακαλώ.

The secret of communication lies in defeat...
Message deleted
This Post:
00
124401.833 in reply to 124401.829
Date: 12/24/2010 7:00:15 PM
Overall Posts Rated:
112112
Φίλε μου εγώ έκανα μία πρόσπάθεια να δώσω λίγο χρόνο σε ένα χρήστη που έχει 4 διεθνείς να βάλει σε τάξη τα οικονομικά του.
Του εξέφρασα την ανησυχία μου για την επόμενη σεζόν και για τα πλάνα μου για το ρόστερ της Εθνικής, αν παραμείνω στον πάγκο.
Ξέρω πως μπορεί να μην είναι τίποτα 10-15 χιλιάρικα, αλλά για τους λόγους που ανέφερα σε παραπάνω post μου, δεν θα ήθελα να δω στη λίστα Αγγελίκο και Πρίγκα, χωρίς να ξέρω που θα καταλήξουν.
Ήρθα σε κόντρα με φίλους τη στιγμή που το πιο εύκολο για μένα θα ήταν να διώξω από Εθνική Κοκκαλίδη και Μάτζιο και να "βοηθήσω" στη χρεωκοπία τον Μαρτίου μια ώρα αρχίτερα.
Το που θα βοήθαγε αυτό την Εθνική μας δεν έχω καταλάβει ακόμη.
Δεν θέλω και δεν πρόκειται να εμπλακώ σε κόντρες τρίτων. Η Εθνική είναι πάνω από μένα και από τις σχέσεις μου με τους χρήστες του παιχνιδιού.

ΥΓ. Τζόννυ δεν ίσχύει η διεξαγωγή πρόωρων εκλογών λόγω δημοτικότητας κάτω από 25%?
Είχε αναφερθεί κατά την πρώτη μου σεζόν. Ξάχνω να βρω το post.


Last edited by Kajabbar at 12/24/2010 7:06:04 PM

The secret of communication lies in defeat...
This Post:
00
124401.835 in reply to 124401.833
Date: 12/24/2010 7:11:29 PM
Overall Posts Rated:
344344
Τώρα θα απαντήσω σαν Γιάννης και όχι σαν Τζίμης, σας κάλυψα νομίζω στο προηγούμενο μου ποστ.

Πάμε λοιπόν. Μπορώ να καταλάβω τον θυμό του Ροτ, αφού τίθεται θέμα αθέμιτου ανταγωνισμού. Στην τελική μπορεί να πάρει 1 τέρας των 500κ, και για να καλυφθεί οικονομικά να σου πει κάλεσε μερικά λιμά για να με βοηθήσεις οικονομικά. Τι μπορείς να του πεις μετά;

Τώρα όσον αφορά τα 10-15κ, σου απάντησα ήδη πως δεν θα τα πάρει εκτός και αν σκοπεύεις να τους βάλεις να παίξουν κιόλας, οπότε πλέον ξεφεύγει από το θέμα αγαθές προθέσεις, και πάει στο ότι σαμποτάρεις την εθνική βοηθώντας τον Μαρτίου. Ανήθικο από κάθε άποψη, και γκρεμίζεις όσα δούλεψες να κτίσεις. Από μένα λοιπόν είναι χοντρό φάουλ που έκανες, ίσως το χοντρότερο της καριέρας σου σαν εθνικός προπονητής.

Τώρα λοιπόν εάν ο Μαρτίου αποφάσισε να πάρει αυτό τον δρόμο, σεβαστός, δική του ομάδα είναι ότι θέλει κάνει. Κατανοητές οι ανησυχίες σου, αλλά όλοι οι εθνικοί προπονητές αντιμετωπίζουμε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα...

Αν κρατούσες Κοκκαλίδη/Μάτζιο, κανείς δεν νομίζω να έλεγε τίποτα...

This Post:
00
124401.836 in reply to 124401.834
Date: 12/24/2010 7:21:48 PM
Overall Posts Rated:
112112
Ο Δον εξέφρασε σωστά την άποψη που είχε, αλλά και τα σχόλια που εισέπραξε από την κίνησή μου.
Με το δικό του ιδιαίτερο στυλ βέβαια.
Αν εξέθεσα κάποιον αυτός είναι ο Δον και ίσως κάποιους άλλους χρήστες της Α1, προσπαθώντας να επηρεάσω την οικονομική κατάσταση μίας ομάδας της Α1 και σε καμία περίπτωση εμένα. Η κίνησή μου ήταν αγνή, καθάρια και σύμφωνη με το συμφέρον της Εθνικής μας.
Μετά από την τοποθέτηση όμως του Τζόννυ, πως δεν εισπράτεις εμπορικά αν ένας παίκτης δεν παίξει στον αγώνα της Εθνικής, όλη η κίνησή μου καθίσταται άσκοπη.
Ο Μαρτίου ήδη μου έστειλε μήνυμα να αποσύρω την κλήση των παικτών του για να λήξει το θέμα.
Τονίζω όμως πως αν απλά κα μόνο αρκούσε η ύπαρξη ενός παίκτη στο ρόστερ μας για να ενισχυθεί οικονομικά ο χρήστης του, θα παράκουγα και το μήνυμα του Αυτοκράτορα και θα κρατούσα τους παίκτες του, όχι από καπρίτσιο, αλλά από καθαρό συμφέρον της Εθνικής μας.
Κρίμα που ορισμένοι χρήστες δεν μπόρεσαν να το καταλάβουν αυτό.
Καλά Χριστούγεννα κύριοι.

The secret of communication lies in defeat...
This Post:
00
124401.837 in reply to 124401.836
Date: 12/24/2010 7:30:02 PM
Overall Posts Rated:
344344
Εγώ προσωπικά ξέρω τις καλές σου προθέσεις, και ξέρω πως δεν είχε τίποτα υστερόβουλο η κίνηση σου, αλλά όπως πολλές φορές λέχθηκε για τους Τζίμηδες, (δεν είμαστε απλοί χρήστες) ισχύει και για σένα σαν εθνικός προπονητής, πρέπει να σαι διπλά προσεκτικός.

Δεν αμφιβάλω ξανά για τις καλές σου προθέσεις, αλλά και εδώ έπρεπε από την μια να ζυγίσεις αυτό που σε οδήγησε σε αυτή την απόφαση, από την άλλη τις αντιδράσεις που δεδομένα θα χες. Στην 1η περίπτωση, έχεις πάρα πολύ καλές πιθανότητες να πάνε κάπου καλά δεδομένο του ότι και οι 2 είναι παικταράδες. Στην 2η περίπτωση η ζημιά δεδομένη...

This Post:
00
124401.838 in reply to 124401.837
Date: 12/24/2010 7:53:19 PM
Overall Posts Rated:
110110
"Πηγες για μαλλι και βγηκες κουρεμενος" που λεει και η παροιμια (υπαρχουν κι αλλες παρομοιες, πιο χυδαιες ομως και δεν θελω να παρεξηγηθω περισσοτερο απο οσο ηδη με εχουν παρεξηγησει καποιοι)..

Ολα αυτα περι εθνικης και αγνων προθεσεων τα ακουω βερεσε εγω. Απλως χρηστης του ΒΒ ειμαι και δεν γουσταρω με την καμια πραξεις που δεν ακολουθουν την ηθικη ή εστω την λογικη (αν υπαρχει κι αυτη). Στην πραξη δεν εγινε απολυτως τιποτα με την κληση των 2 "παλτων" στην Εθνικη και την γλυτωνεις στο τσακ λογω αγνοιας και βλακειας.

Αλλα τι θα γινοταν αν η πραξη σου αυτη, οντως επηρεαζε τα οικονομικα της ομαδας του Μαρτιου? Θα ειχες δημιουργησει προβλημα ανευ προηγουμενου φιλε, οχι μονο στην Α1 και τον Δον, τον μπατζανακη του Δον και τον σκυλο μου τον μπουμπι αλλα σε ολους μας. Ποσες ομαδες τερματιζουν 5ες? Προσωπικα εχω γλυτωσει χρεοκοπια και κλεισιμο της ομαδας 2 μερες πριν την οικονομικη ανανεωση πουλωντας οσο οσο (κι ας παιζω απο την σεζον 3 στο ΒΒ...). Εσεις ομως μιλατε για Πριγκες και Κοκκαλιδες χανοντας το νοημα.

Βεβαια στο ΒΒ συμβαινουν σοδομα και γομορα (βλ. μεταγραφες=μεταφορες χρηματων, 2ες ομαδες κτλ κτλ), οποτε θα μας πειραξουν 2 παιχτακια στην Εθνικη?

This Post:
00
124401.839 in reply to 124401.838
Date: 12/24/2010 8:06:36 PM
Overall Posts Rated:
344344
Υποθέτω πως αναφέρεσαι στον κατζαμπαρ...

Τώρα όσον αφορά τις αγνές του προθέσεις λόγω ακριβώς του ότι έχουμε μιλήσει αρκετά ταπεινή μου άποψη πως πολλά στραβά μπορεί να χει, υστερόβουλος όμως δεν είναι...Δέχομαι όμως το
λογω αγνοιας και βλακειας
, έστω και αν το 2ο είναι βαρύς χαρακτηρισμός.

Στα υπόλοιπα (τα επί της ουσίας) πάνω κάτω είναι ότι του είπα...

Advertisement