A mínuszok mínuszát adnám most már neked én is.
Miért is? A vita abból indult ki, hogy dzsevasz belinkelt egy jó cseh bedobót és azt kérdezte mi miért nem tartunk itt?
A vita rohadtul nem ebből indult. Megint félrebeszélsz. Azt se tudod már ki kivel van.
A jóisten megáldjon.. vegyünk már pár cseh játékost és edzzük őket az ő tanácsaik alapján.
Induljon be egy "csehet edzzél" program, mert kíváncsiak vagyunk a trükkre
Ez elég gáz volt hozzáállás többlettel, mi lett volna ha azonost megyünk??
Ebből indult a vita. A kritikákra amiket meg itt megfogalmazol inkább nem reagálnék.
Azt hiszed, hogy azért mert itt te tényszerűen megállapítod, hogy a:
1. a cigaretta káros az egészségre
2. ha eltörik a lábad be kell gipszelni
3. ha vitamint szedsz, nehezebben betegszel meg
attól még te leszel Dr. House?
Szerinted ki az, aki nem látja azokat a dolgokat amiket te itt most felvetsz? Hétről hétre fel vannak, voltak vetve. A vita elején (még mielőtt belemelegedtél az egészbe igazi Gila módra) leírtam a legtöbb dolgot, amit te itt szajkózol már 2 napja. Külön kitértem arra, mennyien vagyunk és abból mennyi ember használható stb. Ez az egyik legnagyobb gondja a közösségnek. Meg az, hogy az ilyen vitákkal a maradék pár fórumozó kedvét is elvesszük ettől az egész szartól. Már én is rohadtul unom ezt az egészet. Oda fog vezetni ez az egész, hogy befejezem én is mint sokan mások, mert ez már nekem is kezd sok lenni. A többire meg reagálni sem akartam, mert mint írtam más véleménye nem érdekel téged, neked csak az felel meg amit te leírsz ide. Millió ilyen veszekedésen vagy túl már nem egy felhasználóval, Dzso és a többiek, sorolhatnám. Soha te itt még igazat nem adtál senkinek, ez azért elgondolkoztató szerintem.
Nagyon örülünk neki, hogy ennyire lelkes vagy, és ilyen jól látod a dolgokat. Jó lenne, ha ezt az energiát nem a billentyűkaratéba fektetnéd bele, hanem valami megoldásra koncentrálnál.
Azt mondjátok, meg kell tartani a felhasználókat, oktatni tanítani kell az újakat stb. Kitaláltam megvalósítottam és kezeltem egy jó darabig a mentor programot. Eredményes volt, és most is eredményes lenne ha lenne kint mentorálni. Csomó válogatott játékos nevelődik, nevelődött ilyen tanítványoknál.
Azt mondjátok jobb játékosok kellenek, kell olyan nevelés amit a lengyelek csehek csinálnak. Kitaláltam és megvalósítom a 6-os edzős programot. Remélem működni fog. Ha csak azzal az 5-6 emberrel szezononként, akkor csinálni fogom azokkal.
Nehogy már engem érjen itt bármilyen kritika a te részedről arról, hogy lila ködben élek, meg ilyen meg olyan víziókat festek a fallra, mert kifutok a világból. Pont én vagyok az aki látja a hiányokat, és tesz is azért, hogy a lukak betömődjenek. Mindenki csak annyit tegyen le az asztalra mint amit én letettem, és akkor nem itt fogunk tartani.
Most pedig szerintem fejezd már be végre ezt az egészet, mert a normális érzületű fórumozóknak ez már biztosan sok, és feleslegesen túl vannak terhelve ezzel a témával kapcsolatban. Ha folytatni akarod nyiss egy szobát a kinti fórumon, aki olvasni akarja a témát vagy hozzá akar szólni, úgyis kimegy oda. A többieket ne traktáld ezzel az egésszel tovább. Már mondták mások is, gondoltam most én is megkérlek szépen, hátha hat rád a szép szó.