BuzzerBeater Forums

Hellas - III.11 > sezon 17

sezon 17

Set priority
Show messages by
This Post:
00
190683.827 in reply to 190683.825
Date: 10/22/2011 9:33:41 PM
Overall Posts Rated:
335335
me aresei :P kai egw aurio tha ta sxoliasw..

This Post:
00
190683.828 in reply to 190683.825
Date: 10/23/2011 2:30:42 AM
Overall Posts Rated:
2121
21 Nations Army - 3bobakia_mikra=>101 - 116
με απλα λογια ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!ο Ορεστης κατεβηκε εκτος εδρας και κοιταξε στα ματια τα μπομπακια διεκδικωντας τη νικη...και μπορουσε να το καταφερει...αν η εδρα ηταν στον Ορεστη το αποτελεσμα πιστευω θα ηταν διαφορετικο...ΟΜΩΣ η Βικη ειναι το φαβορι και ειναι εδω για να το δειξει ακομα 1 φορα...στο αγωνιστικο τωρα...
ο Ορεστης κατεβηκε με εξωτερικη απομονωση, συστημα που δεν εχει δοκιμασει αλλη φορα τη φετινη σεζον..και δικαιωθηκε εν μερει...η ομαδα του εφτασε το παιχνιδι μεχρι την παραταση, μεχρι που λυγισε μπροστα στα μπομπακια...στην αμυνα επελεξε Εξωτερικό 4 Ζώνη-1 Μ2Μ το οποιο επισης του βγηκε...ειχε ενα προβλημα στα ριμπαουντ και αλλο ενα στην επιθεση του ασσου του...δεν ξερω τι θα γινοταν αν ειχε επιλεξει αλλη αμυνα...απο τη μερια των φιλοξενουμενων ξεχωρησαν οι C. Teck An, C. Esmeriz και T. Paalanen....
τα μπομπακια κατεβηκαν με το αξιοπιστο τρεξε σουταρε και μαν2μαν στην αμυνα..πηραν τα ριμπουντ, και ισως απο εκει πηραν και το παιχνιδι...το εργο τους ομως δεν ηταν ευκολο...ο ασσος τους T. Rudakov οντας καλα μαρκαρισμενος δεν εδωσε τα αναμενομενα ομως οι υπολοιποι εσωσαν την παρτιδα για τη Βικη..αυτο θα πει ομαδικη δουλεια!!απο εδω πρωταγωνιστες ηταν ο A. Basas, που αποβληθηκε απο φαουλ, ο S. Tubis και ο J. Causerano...

Καλημέρα σε όλους. Λόγω @#&%@ του παιχνιδιού χασαμε δύο ματσάρες, που αν τις παρακολουθούσαμε live θα έσπαγαν καρδιές. Πολύ πολύ κρίμα.

Πράγματι Γιάννη τα ριμπάουντ μου δημιούργησαν πρόβλημα και όσο για τον άσσο θα έχω πάντα την απορία για τον αν θα έπρεπε να βάλω τον Kluk βασικό. Για την άμυνα (θα ήθελα γνώμες για το ποια θα ήταν ίσως μια πιο καλή επιλογή) δεν ξέρω κατα πόσο μπορουμε να πούμε ότι βγήκε αφού έφαγα 95 (στην κανονική περίοδο), αλλά για την επίθεση μου θα εκφράσω την ίδια απορία με αυτήν που είχα όταν ξεκινούσα να παίζω εσωτερική απ. και είχα χάσει παιχνίδι στην κανονική περίοδο με παρόμοιο τρόπο. Αφού έχω επιλέξει ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ απομόνωση (από το ‘Εγχειρίδειο Παιχνιδιού για την εξ. απ.: Η ομάδα σου θα προσπαθήσει να βρεί τον καλύτερο εξωτερικό της σκόρερ) γιατί τα 2 τελευταία (κρισίμα) σουτ τα κάνει το 5άρι μου (C. Teck An) ???

Μια άλλη μεγάλη απορία μου είναι η εξής : πως στα κομμάτια γίνεται στο ημίχρονο να είναι το σκορ 52-35 (17 πόντους μπροστά) υπέρ μου και να λήγει το ματς ισόπαλο 95-95 (δλδ 2ο ημίχρονο 43-60) ??? (Σ.Σ.τις δυο τελευταίες εβδομάδες προπόνησα αντοχή και αγων. κατάσταση)

Σε γενικές γραμμές θέλω να σημειώσω πως η φετινή σεζον με έκανε σοφότερο πάνω στο παιχνίδι, καταχάρηκα με την ζωντάνια στα φορουμ (ακόμα και αν μόνο την παρακολουθούσα κάποιες φορές) και πως ανυπομονώ για την νέα σεζον.

Υ.Γ. 1 Δεν είμαι τόσο καλός στις αναλύσεις των παιχνιδιών, μου αρέσει να διαβάζω τις δικές σας,
Υ.Γ. 2 Γιάννη, μπαλάκι από ‘μένα.
Υ.Γ. 3 Θα δούμε πολύ ωραίους τελικούς.
Υ.Γ. 4 Περίμενα από τον C. Esmeriz, 1 πόντο παραπάνω στα πρώτα 48 λεπτά του αγώνα.

Last edited by Orestis21 at 10/23/2011 8:02:54 AM

This Post:
00
190683.829 in reply to 190683.825
Date: 10/23/2011 5:18:30 AM
Overall Posts Rated:
77
an den poulithoun omws den tha iparxw stin next season :) kai genika tou xronou tha einai poli pesmeno to team telika i empeiria den paizei kai trelo rolo an skefteis oti eimastna isopalia kai eixa 18 deuterolepta epithesh kai ekane triponto... teleutaio deuterolepto enas me 9 empeiria kai to xase.. simainoun polla :) tespa auta exei to paixnidi gi auto einai endiaferon :D

This Post:
00
190683.830 in reply to 190683.829
Date: 10/23/2011 10:34:10 AM
Overall Posts Rated:
10001000
ας πω κι εγώ δυο κουβέντες για τα ματσάκια μας...

fay 117 - 105 Λύκος

για εμένα τα πράγματα ήταν απλά.θα έκανα ότι και στο προηγούμενο παιχνίδι.κοίτα μέσα και μαν2μαν.αλλαγές με αμυντική προτεραιότητα.είχα το 1-0 υπέρ μου,οπότε δεν είχα κάτι να με αγχώνει.και να έχανε πάλι θα είχα τον τελευταίο λόγο...
οπότε το σημαντικό ήταν τι θα έκανε ο Γιώργος.
στην επίθεση τρέξε.συμφωνώ εδώ.λογική επιλογή και καλύτερη από το σπρώξιμο νομίζω.δεν ξέρω το ρόστερ του για να μπορώ να αμφισβητήσω τις επιλογές του.δλδ δεν ξέρω αν θα μπορούσε να παίξει πχ κοίτα μέσα.οπότε εδ'ω συμφωνούμε.
στην άμυνα όμως ήθελα να δω ζωνούλα 2-3...ρίσκο?ναι ρίσκο,αλλά
1)υπήρχαν πολλές πιθανότητες να παίξω κοίτα μέσα
2)αν όντως το έκανα(που το έκανα),δεν θα έβγαζα καλή αναφορά στο περ.σκορ
3)θα δυνάμωνε στα ριμπ. που είχε σοβαρό πρόβλημα!

δλδ θα μπορούσε ενδεχομένως με την 2-3 και να μειώσει τα ποσοστά μου και να μην με αφήσει να πάρω 14 παραπάνω επιθέσεις που πήρα.γιατί κακά τα ψέματα εκεί κρίθηκε το παιχνίδι.

όπως και να έχει νίκησα και παραμένω εδώ που τόσο ήθελα.το περίεργο όμως είναι ότι εξακολουθώ να έχω εντολές να δώσω για τον τρίτο αγώνα!δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό!όποιος γνωρίζει,τον παρακαλώ να μου πει..
ασφαλώς θα κολουθήσει τις επόμενες ημέρες ο απολογισμός της σεζόν αυτής για την ομάδα μου σε άλλο κείμενο...

Παντοκράτωρας 80 - 95 Ρεμάλια

εδώ όλα κρίθηκαν στο 2ο μέρος.τα ρεμάλια ισοφάρησαν και αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον ο 3ος μεταξύ τους αγώνας όπου θα κριθεί η παραμονή τους εδώ.

στο κομμάτι των τακτικών βέβαια ξεχωρίζει η χαλαρή διάθεση του Γιάννη.έπραψε καλά?

δεν ξέρω!και δε νξέρω γιατί δεν γνωρίζω τι θα γινότανε αν έπαιζε δυνατά...ωστόσο πολύ πιθανόν να έκανα το ίδιο στη θέση του.και στη λογική του όυι ήταν φαβορί ο Σωκράτης,σωστά έπραξε..

κατά τα άλλα ο Σωκράτης έπαιξε όπως έπρεπε.τρέξε και μαν2μαν,ήταν η προφανής επιλογή.το θέμα ήταν τι θα κάνει ο Γιάννης.

ο Γιάννης λοιπόν λειτούργησε στη λογική ότι θα πάει η σειρά σε 3ο αγώνα.κατέβηκε χαλαρά λοιπόν.αλλά πειραματίστηκε και σε επίθεση και σε άμυνα.για πρώτη φορά εφέτος έπαιξε σπρώξιμο.και μάλλον και για τελευταία.η ουδέτερη αυτή αλλά κα ιγρήγορη επίθεση δεν του ταίριαζε.βασικά η ουδέτερη.στην ταχύτητα καλά έκανε.οι ισορροπημένες άμυνες του Σωκράτη ήταν ότι πρέπει.άρα στην επίθεση το μόνο κέρδος(κι αν υπάρχει) είναι το ότι γνώρισε λίγο καλύτερα τις άμυνες του αντιπάλου σε προσωπικές μονομαχίες.

στην άμυνα όμως δοκίμασε κάτι πολύ ενδιαφέρον δλδ την ζώνη 3-2!ωστόσο δεν μπορώ να βγάλω κάποιο συμπέρασμα για αν πήγε καλύτερα από το μαν2μαν.σαν αναφορά πήγε χειρότερα,αλλά έπαιζε χαλαρά αφενός και αφετέρουέπαιζε εκτός έδρας.

με αυτά και με τα άλλα η σειρά πάει σε 3ο αγώνα που λογικά θα είνα ιμεγάλο ντέρμπυ και που παραμένει άγνωστο εντελώς αν θα κάνουν κα΄ποια έκλπηξη στην τακτική τους οι δύο μονομάχοι!!!

αυτό που έχει επίσης ενδιαφέρον είναι τα 10 παραπάνω επ.ριμπάουντ του Γιάννη....

Ρεντ 95 - 108 Ανατόλια (85-85)

ματσάρα!!!!

ο Πάνος λειτούργησε σοφά.κοίτα μέσα(στα σίγουρα) με τον Ρεκάρτε σαν ΣΦ.και άμυνα 3-2 αφού λογικά θα αντιμετόπιζε περ.επικένρωση και όχι μόνο αυτό.ίσως τον προσταύευαι από κάποια άλλη επιλογή...σοφά λοιπόν ο Πάνος.

πως γίνεται λοιπόν ενώ και καλύτερη ομάδα είχε,και έδρα,και σωστές επιλογές να κινδυνεύσει?

ας δούμε πρώτα τι έκανε ο Θοδωρής...

ο Θοδωρής αναγκαστικά πήγε σε 2-3.καλή επιλογή.μονόδρομος για εμένα.υπήρχαν όλες οι προυποθέσεις για να την παίξει.με μαν2μαν δεν θα έβγαζε πέρα.και όχι περιόρισε τα ποσοστά του Πάνου,αλλά και δεν του έδωσε παραπάνω επιθέσεις από επ.ριμπ.οπότε τι του έμενε?να βγάλει παρόμοια ποσοστά με τον Πάνο.και το κατάφερε σχετικά.η κίνηση δεν έιναι ότι τον έκανε μάγκα,αλλά δεν του έκανε ζημιά.στην παράταση όμως οι κακές αντοχές του,και η έλειψη βάθους δεν ου επέτρεψαν κάτι καλύτερο...έφτασε στην πηγή και νερό δεν ήπιε.

για μένα όλος ο αγώνας ήταν οι 2 ζώνες.ΟΛΟΣ...ίσως για τον Πάνο ήταν καλύτερο το μαν2μαν.αλλά δεν μπορούσε με τίποτα πριν τον αγώνα να ξέρει πω

This Post:
00
190683.831 in reply to 190683.830
Date: 10/23/2011 10:40:41 AM
Overall Posts Rated:
10001000
...να ξέρει πως θα έπαιζε ο Ρεντ.

από την άλλη η 2-3 ήταν κατάλληλη επιλογή για αυτό το ματσάκι.έτσι νομίζω εγώ...

ο Πάνος λοιπόν στον τελικό και ο Θοδωρής σίγουρα κα ιτου χρόνου κοντά μας.και ίσως το πρώτο φαβορί για άνοδο...μάλλον βέβαια έχει θέμα με τα οικονομικά του,αλλά θα δείξει...

σας χρωστάω 1 αγώνα.του στρατού απέναντι στην Βίκυ....

για μένα το γεγονός ότι πήγε αυτό το ματς στην παράταση με ΄τις τακτικές τις συγκεκριμένες είναι έκπληξη μεγατόνων!!!

αλλά δεν έχω χρόνο τώρα,οπότε ελπίζω αύριο το πρωί θα γράψω και για αυτό το ματς...

This Post:
00
190683.832 in reply to 190683.830
Date: 10/23/2011 10:43:28 AM
Overall Posts Rated:
77
wraios k tou xronou tha analioume mazi.to vradaki tha dwsw leptomeries k tips gia to pws epeksa . epishs h eleipsh allaghs sto 5 m kostise to match k oxi h antoxh :) tha ta pw to vradi poio analitika :)

This Post:
00
190683.833 in reply to 190683.830
Date: 10/23/2011 11:00:42 AM
Overall Posts Rated:
335335
εγω ημουν τις λογικης αφου ετσι κερδιζω ετσι να κατεβω και να το φορτωσω στους οπαδους την νικη..ειχα διαφορα στο μυαλο μου και μπορουσα να αλλαξω καποια πραγματα αλλα δεν το συνεχισα..ειπα ετσι κερδιζω δεν θα αλλαξω κατι..απο την αλλη ο θοδωρης πραγματικα εκανε οτι καλυτερο μπορουσε ..μπραβο απο μενα..πραμγατικα!

From: RedHool
This Post:
00
190683.834 in reply to 190683.833
Date: 10/23/2011 1:37:49 PM
Overall Posts Rated:
77
gia pame na poume merika pragmata gia to match mou me ton pano :)

kinish apo mena zwnh 2-3 opws eipe kai o stelaios monodromos i zwnh m 2-3 kai ontos den eixa alli epilogh gi auto kai to ekana vevaia oxi kala stimenh gia ton logo ton opoio opws eixa anaferei kai prin 2 weeks poulisa 2 psilous :( megisto lathos m giati den mporesa na kalipsw to sf me psilo paikth wste na exw kalitera kleismenh thn eswterikh m amina apo ekei kai pera o panos ekane tin ekshs swsth allagh pou aporousa pws kai den tin eixe kanei toso kairo sto koita mesa pou paizei..kai den iparxei kati allos ektos apo to na vazei ton maure center den ipirxe center stin katigoria me ton mistho tou maure kai apla tha ekane patago..eksou kai to 17 aksiologish o paikths einai center kai oxi pf giati to swsto pf.. thelei apeira periferiaka kai eimai tis gnwmhs an kanw lathos pano na mou peis oti den exei kai ta poio tigka periferiaka...auto to lew ipo epifilaksh to exeis doulepsei to koita mesa kai swsta eprakses kai h omada sou einai stimenh gia koita mesa...twra edw kai 2 weeks epsaxna na vrw tropo na peksw flop kai miss match to game an paratirise se games idiwtikou exw peksei arketa polla miss match ta legomena kai ola auta gia ton logo ton opoio oti emeina xwris psilous..skeftika kai teleutaia stigmh allaksa tin epithesh m kai ta miss match kai den to riksara oso tha eprepe...me to skeptiko auto pou parolo ta miss match pou exoun vgei vlepe (38996964) kai exw kanei kai paromies alles dokimes apla auto to miss match game htan to kati allo... hmoun tis gnwmhs edw kai 1 week na se peksw princeton (aka rwsikh rouleta gia mena)kai zwnh 2-3 alla telika to afisa stin akrh kai lew me vash thn empeiria m to mono pragma pou spaei tin amina zwnh 3-2 ektos apo to princeton einai h kinish kai me flop to sg sto sf gia perissoteres prospathies.. vgike arketa auto alla den htan arketo na klepsw to match :) epishs gnwrizw poli kala stoixeia gia to stisimo enos princeton alla den to riksara mporei na htan kai lathos m :( alla an to eixa peksei tha eixa parei to match giati tha skorara kalitera apo tin thesh 4 giati tha epaize periferiakos paikths einai ena poli dokimasmeno miss match auto :) otidipote aporia exete otidipote thelete na sas panw panw se sistimata kai ta loipa kai pws mporeis na stiseis ena swsto princeton eimai edw :) kalh tixh stous telikous pano kai eimai sigouros oti den mporeis na xaseis tin anodo :) tou xronou tha milame poio sixna sas to egiomai :P auta ta liga :)

This Post:
00
190683.835 in reply to 190683.834
Date: 10/23/2011 3:00:51 PM
Overall Posts Rated:
150150
εγω εδω και καιρο ψαχνω πως παιζεται ενα καλο πρινσετον αλλα δεν μπορω να το βρω πουθενα..αν θελεις να μας πεις εδω στο φορουμ εγω δεν εχω προβλημα...αν παλι δεν θες στειλε μου pm...

This Post:
00
190683.836 in reply to 190683.835
Date: 10/24/2011 5:37:59 AM
Overall Posts Rated:
335335
χαλασε το πληκτρολογιο στο λαπτοπ μου και τρεχω στα ιντερνετ καφε γμτ :(

This Post:
00
190683.837 in reply to 190683.828
Date: 10/24/2011 9:03:01 AM
Overall Posts Rated:
10001000
Πράγματι Γιάννη τα ριμπάουντ μου δημιούργησαν πρόβλημα και όσο για τον άσσο θα έχω πάντα την απορία για τον αν θα έπρεπε να βάλω τον Kluk βασικό

αν είδα καλά το βασικό πλέι σου είχε αγ.κατάσταση στο αξιοσέβαστος.οπότε εύλογο το ερώτημα σου για τον κλουκ...εσύ ξέρεις καλύτερα όμως πάνω σε αυτό...αφού εσύ ξέρεις τι παίκτης είναι ο Κλουκ.

Για την άμυνα (θα ήθελα γνώμες για το ποια θα ήταν ίσως μια πιο καλή επιλογή) δεν ξέρω κατα πόσο μπορουμε να πούμε ότι βγήκε αφού έφαγα 95 (στην κανονική περίοδο),

δεν είναι μόνο οι πόντοι που δέχεσαι.είναι και με τι ποσοστά σουτάρει ο αντίπαλος.τα μπομπάκια σούταραν καλά λοιπόν αφού ναι μεν είχαν 44/107 αλλά με 16 τρίποντα!το μόνο θετικό ήταν ότι δεν μοίρασαν ασίστ αβέρτα που θεωρητικά έπρεπε.και εδώ είναι το οξύμωρο για μένα.γιατί δεν είχαν περισσότερες ασίστ?

θεωρητικά νομίζω ότι θα μπορούσες να κάνεις καλύτερη επιλογή στην άμυνα.αλλά επειδή ακολουθούν οι τελικοί θα περιοριστώ μόνο στο γνωστό ότι η 3-2 συνήθως(όχι πάντα) είναι η καλύτερη αμυντική επιλογή απέναντι στο τρέξε.όχι η μόνη βεβαίως...

για την επίθεση μου θα εκφράσω την ίδια απορία με αυτήν που είχα όταν ξεκινούσα να παίζω εσωτερική απ. και είχα χάσει παιχνίδι στην κανονική περίοδο με παρόμοιο τρόπο. Αφού έχω επιλέξει ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ απομόνωση (από το ‘Εγχειρίδειο Παιχνιδιού για την εξ. απ.: Η ομάδα σου θα προσπαθήσει να βρεί τον καλύτερο εξωτερικό της σκόρερ) γιατί τα 2 τελευταία (κρισίμα) σουτ τα κάνει το 5άρι μου (C. Teck An) ???

υποτίθεται πως απομονώσεις ψάχνουν να βρουν τον καλό ψηλό σου ή τον καλό περιφερειακό σου ανάλογα με τον αν παίζεις εσ. ή εξ. απομόνωση.ωστόσο οι αναφορές μετά τον αγώνα μοιάζουν με τις αντίστοιχες που δίνουν οι ουδέτερες επιθέσεις!άρα λοιπόν με τις απομονώσεις δεν πετυχαίνεις να πάρει ένας παίκτης την ομάδα στην πλάτη του στο σκορ!οπότε λογικό το ότι δεν πήγαν εκεί που ήθελες οι τελευταίες.
θεωρητικά λοιπόν(και πάντα με την δικιά μου αντίληψη που μπορεί να είναι λάθος) θα μπορούσες κι εδώ να κάνεις καλύτερη επιλογή και χτυπήσεις κάπου πιο συγκεκριμένα,αφού και πάλι ήξερες ότι θα κατεβεί με μαν2μαν!

και τώρα θα μου πεις αφου λες Στέλιο ότι θα μπορούσα να κάνω καλύτερες επιλογές,πως στι καλό κατάφερα να τους κοντράρω?

έλα ντε!!

χαχαχαχαχαχα

μάλλον οι απομονώσεις σου δίνουν τη δυνατότητα να χτυπήσεις στη weak side και να εκμεταλευτείς αμυντικά κενά του αντιπάλου.πχ ο 5 σου έβαλε 3 τρίποντα...στο 4+5 μαζί είχες 5/6 τρίποντα...φοβερό δλδ

ενώ δλδ μάλλον στόχευες να χτυπήσεις με τον Εσμερίθ,με την απομόνωση μάλλον κατάφερες το αντίθετο...κι αυτό είναι που κάνει ενδιαφέρουσες τις απομονώσεις.και μάλλον σου ταιριάζουν τελικά γιατί έχεις τους παίκτες που ίσως ταιριάζουν σε αυτό το σύστημα.
οπότε ίσως έπραξες πιο σωστά από όσο νομίζεις και σίγουρα από ότι θεωρητικά νομίζω εγώ.

σε μπέρδεψα,αλλά κι εγώ μπερδεμένος είμαι!!!

χαχαχαχα

Μια άλλη μεγάλη απορία μου είναι η εξής : πως στα κομμάτια γίνεται στο ημίχρονο να είναι το σκορ 52-35 (17 πόντους μπροστά) υπέρ μου και να λήγει το ματς ισόπαλο 95-95 (δλδ 2ο ημίχρονο 43-60) ??? (Σ.Σ.τις δυο τελευταίες εβδομάδες προπόνησα αντοχή και αγων. κατάσταση)

βασικά έκανες πάρτυ στην 1η περίοδο.σε όλα τα άλλα 12λεπτα έχασες.από αυτό ένα συμπέρασμα μπορώ να βγάλω.ότι ο αντίπαλος αργεί να προσαρμοστεί στις απομονώσεις.οπότε αντιστρέφω το ερώτημα και το κάνω από κι ως που να κερδίσεις με 21 πόντους στην 1η περίοδο?

χαχαχαχαχαχα

μάλλον άργησαν να προσαρμοστούν τα μπομπάκια.ή αλλιώς ξεκίνησες με αβαντάζ μιας περιόδου.τελικά παραλίγο να σου δώσει την νίκη αυτό...

Σε γενικές γραμμές θέλω να σημειώσω πως η φετινή σεζον με έκανε σοφότερο πάνω στο παιχνίδι, καταχάρηκα με την ζωντάνια στα φορουμ (ακόμα και αν μόνο την παρακολουθούσα κάποιες φορές) και πως ανυπομονώ για την νέα σεζον.

τα ίδια ισχύουν και με εμένα.του χρόνου θα τα λέμε κανονικά και θα γίνουμε ακόμα καλυτεροι...

ουσιατικά απαντώντας σε αυτό το μήνυμα,κάλυψα την εκρεμέτητα την χθεσινή...τα λέμε από Σάββατο πάλι

Advertisement