Πράγματι Γιάννη τα ριμπάουντ μου δημιούργησαν πρόβλημα και όσο για τον άσσο θα έχω πάντα την απορία για τον αν θα έπρεπε να βάλω τον Kluk βασικό
αν είδα καλά το βασικό πλέι σου είχε αγ.κατάσταση στο αξιοσέβαστος.οπότε εύλογο το ερώτημα σου για τον κλουκ...εσύ ξέρεις καλύτερα όμως πάνω σε αυτό...αφού εσύ ξέρεις τι παίκτης είναι ο Κλουκ.
Για την άμυνα (θα ήθελα γνώμες για το ποια θα ήταν ίσως μια πιο καλή επιλογή) δεν ξέρω κατα πόσο μπορουμε να πούμε ότι βγήκε αφού έφαγα 95 (στην κανονική περίοδο),
δεν είναι μόνο οι πόντοι που δέχεσαι.είναι και με τι ποσοστά σουτάρει ο αντίπαλος.τα μπομπάκια σούταραν καλά λοιπόν αφού ναι μεν είχαν 44/107 αλλά με 16 τρίποντα!το μόνο θετικό ήταν ότι δεν μοίρασαν ασίστ αβέρτα που θεωρητικά έπρεπε.και εδώ είναι το οξύμωρο για μένα.γιατί δεν είχαν περισσότερες ασίστ?
θεωρητικά νομίζω ότι θα μπορούσες να κάνεις καλύτερη επιλογή στην άμυνα.αλλά επειδή ακολουθούν οι τελικοί θα περιοριστώ μόνο στο γνωστό ότι η 3-2 συνήθως(όχι πάντα) είναι η καλύτερη αμυντική επιλογή απέναντι στο τρέξε.όχι η μόνη βεβαίως...
για την επίθεση μου θα εκφράσω την ίδια απορία με αυτήν που είχα όταν ξεκινούσα να παίζω εσωτερική απ. και είχα χάσει παιχνίδι στην κανονική περίοδο με παρόμοιο τρόπο. Αφού έχω επιλέξει ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ απομόνωση (από το ‘Εγχειρίδειο Παιχνιδιού για την εξ. απ.: Η ομάδα σου θα προσπαθήσει να βρεί τον καλύτερο εξωτερικό της σκόρερ) γιατί τα 2 τελευταία (κρισίμα) σουτ τα κάνει το 5άρι μου (C. Teck An) ???
υποτίθεται πως απομονώσεις ψάχνουν να βρουν τον καλό ψηλό σου ή τον καλό περιφερειακό σου ανάλογα με τον αν παίζεις εσ. ή εξ. απομόνωση.ωστόσο οι αναφορές μετά τον αγώνα μοιάζουν με τις αντίστοιχες που δίνουν οι ουδέτερες επιθέσεις!άρα λοιπόν με τις απομονώσεις δεν πετυχαίνεις να πάρει ένας παίκτης την ομάδα στην πλάτη του στο σκορ!οπότε λογικό το ότι δεν πήγαν εκεί που ήθελες οι τελευταίες.
θεωρητικά λοιπόν(και πάντα με την δικιά μου αντίληψη που μπορεί να είναι λάθος) θα μπορούσες κι εδώ να κάνεις καλύτερη επιλογή και χτυπήσεις κάπου πιο συγκεκριμένα,αφού και πάλι ήξερες ότι θα κατεβεί με μαν2μαν!
και τώρα θα μου πεις αφου λες Στέλιο ότι θα μπορούσα να κάνω καλύτερες επιλογές,πως στι καλό κατάφερα να τους κοντράρω?
έλα ντε!!
χαχαχαχαχαχα
μάλλον οι απομονώσεις σου δίνουν τη δυνατότητα να χτυπήσεις στη weak side και να εκμεταλευτείς αμυντικά κενά του αντιπάλου.πχ ο 5 σου έβαλε 3 τρίποντα...στο 4+5 μαζί είχες 5/6 τρίποντα...φοβερό δλδ
ενώ δλδ μάλλον στόχευες να χτυπήσεις με τον Εσμερίθ,με την απομόνωση μάλλον κατάφερες το αντίθετο...κι αυτό είναι που κάνει ενδιαφέρουσες τις απομονώσεις.και μάλλον σου ταιριάζουν τελικά γιατί έχεις τους παίκτες που ίσως ταιριάζουν σε αυτό το σύστημα.
οπότε ίσως έπραξες πιο σωστά από όσο νομίζεις και σίγουρα από ότι θεωρητικά νομίζω εγώ.
σε μπέρδεψα,αλλά κι εγώ μπερδεμένος είμαι!!!
χαχαχαχα
Μια άλλη μεγάλη απορία μου είναι η εξής : πως στα κομμάτια γίνεται στο ημίχρονο να είναι το σκορ 52-35 (17 πόντους μπροστά) υπέρ μου και να λήγει το ματς ισόπαλο 95-95 (δλδ 2ο ημίχρονο 43-60) ??? (Σ.Σ.τις δυο τελευταίες εβδομάδες προπόνησα αντοχή και αγων. κατάσταση)
βασικά έκανες πάρτυ στην 1η περίοδο.σε όλα τα άλλα 12λεπτα έχασες.από αυτό ένα συμπέρασμα μπορώ να βγάλω.ότι ο αντίπαλος αργεί να προσαρμοστεί στις απομονώσεις.οπότε αντιστρέφω το ερώτημα και το κάνω από κι ως που να κερδίσεις με 21 πόντους στην 1η περίοδο?
χαχαχαχαχαχα
μάλλον άργησαν να προσαρμοστούν τα μπομπάκια.ή αλλιώς ξεκίνησες με αβαντάζ μιας περιόδου.τελικά παραλίγο να σου δώσει την νίκη αυτό...
Σε γενικές γραμμές θέλω να σημειώσω πως η φετινή σεζον με έκανε σοφότερο πάνω στο παιχνίδι, καταχάρηκα με την ζωντάνια στα φορουμ (ακόμα και αν μόνο την παρακολουθούσα κάποιες φορές) και πως ανυπομονώ για την νέα σεζον.
τα ίδια ισχύουν και με εμένα.του χρόνου θα τα λέμε κανονικά και θα γίνουμε ακόμα καλυτεροι...
ουσιατικά απαντώντας σε αυτό το μήνυμα,κάλυψα την εκρεμέτητα την χθεσινή...τα λέμε από Σάββατο πάλι