Μετά από σχεδόν 40 σεζόν στο παιχνίδι, προσπαθώ να βρώ έναν λόγο για να συνεχίσω να ασχολούμαι με το παιχνίδι αυτό, πέρα από την αγάπη μου για το άθλημα του μπάσκετ. 40 σεζόν είναι σχεδόν 10 χρόνια ενασχόληση με το παιχνίδι, προπονήσεις, μεταγραφές, αγωνία για το αν θα ανεβάσουν οι αθλητές μου skills, αν η ομάδα θα φτάσει στην κορυφή. Μετά όμως από 40 σεζόν και έχοντας παίξει σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες( μόνο το ΒΒΒ μου ξέφυγε), με παίκτη στην εθνική ομάδα, με αρκετά πρωταθλήματα σε χαμηλότερες κατηγορίες... δεν βρίσκω κάποιον λόγο να συνεχίσω να ασχολούμαι. Η εφαρμογή που υποτίθεται θα ερχόταν για τα κινητά μας συνέχεια πάει πιο πίσω, τα νέα στοιχεία στο παιχνίδι είναι ελάχιστα και οι χρήστες διαρκώς λιγότεροι. Κάποτε παίζαμε σχεδόν 60000 άνθρωποι, και η ελληνική κοινότητα ήταν πάνω από 2500 άτομα.
Νομίζω πως οι παλαιότεροι που έχουμε μείνει στο παιχνίδι, είναι περισσότερο από συνήθεια, παρά από τις συγκινήσεις που μας προσφέρει πια το παιχνίδι...
Πιστεύω ότι επειδή δεν μπορώ να αφήσω έτσι απλά το παιχνίδι, θα συνεχίσω αραιά και που, μέχχρι να ξεχαστώ κάποια στιγμή και να γίνει bot ο λογαριασμός μου...