Απλα πραγματα χθες,επαιζε η δευτερη καλυτερη ομαδα της Ελλαδας με την 5η-6η,η διαφορα κλασης φανηκε και κερδισε επαξια η καλυτερη ομαδα...Δε θελω να προκαλεσω,απλα εχουμε την ικανοτητα να καθαριζουμε τα ευκολα ματς και τωρα να ετοιμαστουμε για το ντερμπυ με τον Ολυμπιακο..
Χαιρομαι που δεν πηραμε τον Αρη αψηφιστα,γιατι παρα την τεραστια διαφορα δυναμικοτητας ειναι ενας αξιομαχος αντιπαλος που αν τον υποτιμουσαμε θα μπορουσε να παρει μεχρι και το βαθμο της ισοπαλιας..
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΛΕΟΣ ρε αγορι μου!!! Θες και τα λες αυτα??? Συμφωνω με Πικασο. Δεν θες να προκαλεσεις, αλλα το κανεις. Για αυτο και θα παρεις την αναλογη απαντηση που σου αξιζει.
Την ειρωνεια και το υφακι να το πουλας αλλου. Οχι εδω μεσα. Μην παιζεις με τα νευρα μας. Πες οτι ο Αρης χθες δεν υπηρχε, πες οτι νικησατε δικαιοτατα και πες αυτο που αντικατοπτριζει την πραγματικοτητα. Το χθεσινο παιχνιδι ηταν το αντιστροφως αναλογο του Αρης-Παοκ 2-0. Εκει που κανατε πρωτο σουτ στην εστια στο 75'. Ναι αυτη η τεραστια διαφορα δυναμικοτητας εφταιγε και εκει. Βεβαια εμεις τα βαζουμε με τους παιχτες μας και δεν βρισκουμε Σπαθες να κατηγορουμε. Βγαζεις τρελο κομπλεξ ρε μικρε κι αυτο φαινεται απο καθε λεξη που λες στο παραπανω ποστ σου. Εκτη ομαδα ο Αρης??? Σωπα ρε!!! Η πεμπτη ποια ειναι??? Δευτερος ο Παοκ?? Απο που κι ως που??? Ο Οσφπ δεν τερματισε δευτερος στην κανονικη περιοδο?? Απο που κι ως που να υποτιμησει ο Παοκ τον Αρη??? Αυτο εκανε και στο Χαριλαου που σε εκανα πλακιτσα???
Μαζεψου γιατι υπαρχει και παιχνιδι στο Χαριλαου και θα εχουμε repeat αυτα που εγιναν και στο πρωταθλημα. Εκει να σε δω. Αντε μπραβο. Και αν ερθει φυσιολογικα η ηττα σας, παλι θα ψαχνετε να πειτε κατι για τον διαιτητη. Αυτη τη φορα θα λετε βεβαια οτι επαιξε για τον Ολυμπιακο κι οχι για τον Παναθηναϊκο οπως ο Σπαθας. Στο ξαναλεω. ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ!!!! Την ειρωνεια σου αλλου!!!
Edit: Ααα, παιδια για να μην παρεξηγηθω κι εγω. Τα λεω εντελως μα εντελως φιλικα και χωρις καμια διαθεση να προκαλεσω και να γινουμε κωλος εδω μεσα. Εγω??? Οχι βεβαια...Τα λεω ολα καλοπροαιρετα καλοι μου φιλοι!!!!
Edit 2: Ηρεμα εσυ που περιμενεις και τον Ολυμπιακο....Ξερουμε απο ποιο γηπεδο της Θεσσαλονικης δεν μπορει να περασει ο Ολυμπιακος και σε ποιο κανει παρτυ απο τοτε που θυμασαι τον εαυτο σου....
Last edited by thanos at 5/3/2010 8:55:45 AM