Ha lett volna kintre hétfőn bármilyen konkrétum írva, akkor tudtam volna javasolni, hogy nem kell erőlködni. Fölösleges volt ugyanis. Mi célt akartál elérni, védeni a -20-at vagy egy következő meccsre magasabb szellemet építeni?
Még rá is kérdeztem kint, de semmi konkrét taktika nem került a kinti fórumra.
Ezért vagyok roppant feldúlt.
Rendben, legyél csak feldúlt, annyit mindenképpen megígérhetek, hogy egy dologgal nem fogok itt érdemben foglalkozni, az mások lelkivilágának ápolása. Az ebbe a posztba már baromira nem fér bele.
Hogy ne érezd magadat tájékozatlannak a továbbiakban, akkor elmondom, hogy napi 9, de gyakran 10 órában dolgozó ember vagyok, akit azért fizetnek, hogy elvégezze, amit csinál. Egy hét a következőkből áll általában: 5 munkanap (
hétfőtől péntekig, valamint 2 nap hétvégéből, szombat, valamint vasárnap. Amellett, hogy gyakran hétköznap is sokszor itt vagyok meló mellett (a hétvégékről már nem is beszélve), van olyan, hogy nem vagyok.
Hogy másodhegedűsnek se érezd magadat, elmondom, hogy ugyanezt már megírtam a cseh kapitánynak is, aki volt szíves azzal megörvendeztetni, hogy vasárnap éjnek évadján dobott meg egy laza-normál ajánlattal, amit hétfőn este olvastam el. Másképp nem nagyon lehetett, ugyanis vasárnap késő estig itt voltam. Remélem, hogy jóleső érzéssel tölt el, hogy semmivel sem kezeltelek téged másképp, mint a világelső csapat kapitányát.
Tehát:
Ha elolvasom a cseh kapitány ajánlatát, és lett volna lehetőségem válaszolni, ez a meccs akkor is laza-normál lett volna, mint ami valójában is lett. Ha, ismétlem, ha elolvasom, akkor aztán főleg kizárt, hogy ezt lazára állítom, mert egy hozzáállás előnnyel is biztosan megpróbáltam volna legyőzni őket. Úgy hozta a sors, hogy valójában is ez lett, magától is így állította be. Pont.UI: Nem tartozom neked semmivel.
Last edited by kaygee at 11/7/2012 3:42:40 PM