Veliki igraci se u muci prepoznaju.Tenis je unisten. Gdje su igraci poznati po serve-volley ? Izumrli. Podloge su usporene tamo od 2006 godine i po meni je tenis unisten. Gdje su vremena kada su se igrala finala kao Ivanisevic-Rafter, Federer-Rodick, gdje podloga nije dozvoljavala ma koliko da si brz da vratis neke udarce. Danas je situacija drugacija gdje Federer vrti Nadala lijevo, desno a ne moze da osvoji poen zbog spore podloge. Zamislite da je Karlovic roden ranije i da je poceo karijeru oko 92 godine, vjerujem da bi sada bio jedan od najboljih tenisera sa 7 ili 8 grand slamova ali danas je prosjek igrac.
Potpuno se slažem sa tobom. To je kao da kažeš košarka je uništena od kad igraju ovi NBA vanzemaljci (iako je najgledanija od svog postojanja, a nema ni Jordana ni Magica, a kamoli Birda i ostalih).Isti slučaj je i sa ostalim sportovima, sad dolaze atletski perfektni igrači čiji je svaki sekund isprogramiran za postizanje vrhunskih rezultata.Volim sport i kako sam uživao u njemu prije, još više uživam i sad, a ko zna kakvi manijaci dolaze za 20-30 godina. :)
Ko je spominjao evropsku košarku? Oh da zaboravio sam Magic je igrao u Olympiacosu, a Bird u Montepaskiju. Da sjecam se i Jordana u vrijeme kad je igrao za Cibonu...:))) kralj si, samo tako nastavi