BuzzerBeater Forums

Hellas - III.11 > sezon 17

sezon 17

Set priority
Show messages by
This Post:
00
190683.819 in reply to 190683.818
Date: 10/22/2011 1:16:01 PM
Overall Posts Rated:
335335
χαχα..σωστος!

This Post:
00
190683.820 in reply to 190683.819
Date: 10/22/2011 1:26:33 PM
Overall Posts Rated:
10001000
μου έδωσε τελικό σκορ στην Καλαμάτα με τον Σπάρτακο,οπότε έρχονται και τα άλλα σε λίγο...

απίστευτο ξενέρωμα....

This Post:
00
190683.821 in reply to 190683.820
Date: 10/22/2011 1:32:08 PM
Overall Posts Rated:
335335
εγω παιζει να το δω το παιχνιδι..δεν ειναι ωραιο ετσι ξερο το αποτελεσμα!

This Post:
00
190683.822 in reply to 190683.821
Date: 10/22/2011 1:34:24 PM
Overall Posts Rated:
10001000
εγω παιζει να το δω το παιχνιδι..δεν ειναι ωραιο ετσι ξερο το αποτελεσμα!

δεν είναι το ίδιο ρε φίλε άμα ξέρεις το τελικό αποτέλεσμα...θα προτιμούσα να μας συγγνώμη,αλλά οι αγώνες θα γίνουν αύριο τελικά...να μπορέσουμε να βιώσουμε και την ομορφιά του παιχνιδιού δλδ...

This Post:
00
190683.823 in reply to 190683.822
Date: 10/22/2011 4:50:27 PM
Overall Posts Rated:
10001000
ΠΩ ΠΩ ΠΩ!!!!!

τι ματσάρες χάσαμε σήμερα!!!

και οι δύο ημιτελικοί κρίθηκαν στην παράταση!στο τέλος της κανονικής διάρκειας και οι δύο ηττημένοι είχαν το προβάδισμα,το έχασαν,αλλά κυρίως αστόχησαν στο τελευταίο σουτ του αγώνα!!!ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!!!

σίγουρα πρέπει να πούμε συγχαρητήρια στους νικητές,αλλά η αξία του ηττημένου δίνει αξία στο νικητή!
οπότε πρέπει όλοι να συγχαρούμε τους ΡΕΝΤ + ΑΡΜΥ!!!

φοβερές προσπάθειες και οι δύο...

δυστυχώς δεν ξέρω αναφορές οπότε ούτε και τακτικές....απλά υπήρχε η επανάληψη αγώνα...

μπράβο σε όλους παιδιά...

This Post:
00
190683.824 in reply to 190683.823
Date: 10/22/2011 8:45:54 PM
Overall Posts Rated:
150150
οπως λεει και ο Πανος...ποιος μενει τετοια ωρα ξυπνιος για να μαζεψει μπαλακια;;;:P

θα ξεκινησω απο τα play out...
fay_stelaios - mavros likos=>117 - 105
εδω εγινε αυτο που ελεγαν οι προβλεψεις...ισως ομως πιο δυσκολα απο οτι αναμενοταν...αυτη η σειρα αγωνων τελειωσε και ο Στελιος θα ειναι στην παρεα της ΙΙΙ.11 και την επομενη σεζον...τωρα ας αναλυσουμε λιγο το παιχνιδι...
Ο Στελιος επελεξε στην επιθεση κοιτα μεσα...εξυπνη επιλογη...αφου του βγηκε στο πρωτο ματς γιατι να μην το δοκιμασει ξανα;;ο Στελιος πηρε τους ποντους του κυριως απο τις θεσεις 3, 4 και 5...στην αμυνα επελεξε το ασφαλες μαν2μαν...αυτο που κατα τη γνωμη μου εκρινε το ματς ηταν η υπεροχη του στα ριμπαουντ...εδω ξεχωρησαν K. Vardaris, K. Sidiropoulos και L. Bellavista...
τωρα στο λυκο...η ομαδα του εκανε καλη προσπαθεια αλλα δεν καταφερε εν τελει να παρει την νικη...μια ομαδα με μεγαλη ιστορια θα αγωνιστει για πρωτη φορα στην 4η κατηγορια...στο αγωνιστικο μερος..ο λυκος κατεβασε το τρεξε σουταρε, το συστημα που κατα τη γνωμη μου του ταιριαζει περισσοτερο απο ολα...στην αμυνα δεν τολμησε τη ζωνη και πηγε σε μαν2μαν...αν και ειχε καλα ποσοστα τα ριμπαουντ του τον προδωσαν...απο εδω ξεχωρησαν A. Yianitsanakis, T. Oumaya, M. Trninić και ο N. Flokas...

τωρα στο αλλο παιχνιδι...
PANTOKRATORAS - Remal Madrid=>80 - 95
στην αρχη σκεφτομουν να δωσω εντελως αυτο το παιχνιδι αλλα δεν το εκανα για να μην ριξω το ενδιαφερον:)(και για καποιους δικους μου λογους)...η εδρα και η διαφορα διαθεσης νομιζω μιλησαν εδω...και δε θα μπορουσε βεβαια αυτη η φοβερη σειρα αγωνων να τελειωσει στο 2ο ματς...τωρα στο αγωνιστικο κομματι...
εγω κατεβηκα σε ενα σπρωξιμο μπαλας...επιθετικα δεν τα πηγα και τοσο καλα αφου σκοραρα 26 ποντους λιγοτερους απο οτι στο πρωτο παιχνιδι...αμυντικα η ζωνη 3-2 σε γενικες γραμμες εκανε τη δουλεια της...οχι μεγαλες διαφορες απο το μαν2μαν...βεβαια κατεβηκα κανονικα αλλα στο κατω κατω ηταν δικη μου επιλογη για την οποια δεν μετανιωνω...απο τη δικη μου μερια ξεχωρησαν ο R. Adamoli που βρηκε τα πατηματα του και ειναι ετοιμος να δειξει τι παιχτης ειναι, και ο Y. Zarif, ο οποιος αποτελει σταθερη αξια της ομαδας μας...
τωρα στο ρεμαλι..επιθετικα κατεβηκε με το κλασικο του τρεξε σουταρε, το οποιο ηταν πανω κατω αποτελεσματικο...στην αμυνα πηγε σε μαν2μαν κατι που απο οτι φαινεται του κοστισε σε ριμπαουντ...οι παιχτες του ειχαν καλα ποσοστα και νικησαν σημερα για να τιμησουν την ρεμαλικη φανελα και να δικαιολογησουν τους βαριους μισθους τους...απο την πλευρα των ρεμαλιων πρωταγωνιστουν ο Y. Masalla, ο σουτερ σεντερ D. Grandi και ο σμολ που δεν του κανεις αμυνα(:P) o M. Pasquariello...

επιστρεφω με τα play off, τα οποια ειναι κριμα που δεν μπορεσαμε να παρακολουθησουμε live...

This Post:
33
190683.825 in reply to 190683.824
Date: 10/22/2011 9:27:35 PM
Overall Posts Rated:
150150
τωρα πριν αρχισω το σχολιασμο αυτων των παιχνιδιων θελω να πω κατι που πολλοι ισως το εχουν απορια...σε παιχνιδια τα οποια οδηγουνται στην παραταση ειναι πολυ συχνο φαινομενο τα στατιστικα στο φυλλο αγωνα ειναι λιγο τσιμπημενα...αυτο το λεω για 2 λογους:
1)να μην απορησετε με τα φοβερα στατιστικα που θα δειτε, οι ομαδες ειναι οι ιδιες...
2)προς θεου ο Πανος σε καμμια περιπτωση δεν εχει καλυτερη περιφερειακη αμυνα απο μενα...αυτο απλα δεν ισχυει...:P

21 Nations Army - 3bobakia_mikra=>101 - 116

με απλα λογια ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!ο Ορεστης κατεβηκε εκτος εδρας και κοιταξε στα ματια τα μπομπακια διεκδικωντας τη νικη...και μπορουσε να το καταφερει...αν η εδρα ηταν στον Ορεστη το αποτελεσμα πιστευω θα ηταν διαφορετικο...ΟΜΩΣ η Βικη ειναι το φαβορι και ειναι εδω για να το δειξει ακομα 1 φορα...στο αγωνιστικο τωρα...
ο Ορεστης κατεβηκε με εξωτερικη απομονωση, συστημα που δεν εχει δοκιμασει αλλη φορα τη φετινη σεζον..και δικαιωθηκε εν μερει...η ομαδα του εφτασε το παιχνιδι μεχρι την παραταση, μεχρι που λυγισε μπροστα στα μπομπακια...στην αμυνα επελεξε Εξωτερικό 4 Ζώνη-1 Μ2Μ το οποιο επισης του βγηκε...ειχε ενα προβλημα στα ριμπαουντ και αλλο ενα στην επιθεση του ασσου του...δεν ξερω τι θα γινοταν αν ειχε επιλεξει αλλη αμυνα...απο τη μερια των φιλοξενουμενων ξεχωρησαν οι C. Teck An, C. Esmeriz και T. Paalanen....
τα μπομπακια κατεβηκαν με το αξιοπιστο τρεξε σουταρε και μαν2μαν στην αμυνα..πηραν τα ριμπουντ, και ισως απο εκει πηραν και το παιχνιδι...το εργο τους ομως δεν ηταν ευκολο...ο ασσος τους T. Rudakov οντας καλα μαρκαρισμενος δεν εδωσε τα αναμενομενα ομως οι υπολοιποι εσωσαν την παρτιδα για τη Βικη..αυτο θα πει ομαδικη δουλεια!!απο εδω πρωταγωνιστες ηταν ο A. Basas, που αποβληθηκε απο φαουλ, ο S. Tubis και ο J. Causerano...

και τωρα το ματς
Red Legionaries - Anatolia Polikastou=>95 - 108
τι να πει κανεις εδω..ηταν ενα επος...τετοια παιχνιδια δεν ειχαμε αλλες σεζον..τα πολλα λογια ειναι περιττα...θα ξεκινησω στο αγωνιστικο κατευθειαν...
ο Πανος...οσοι πονταρατε στο 0,5% που υπηρχε να μην παιξει εσωτερικο συστημα...λυπαμε κυριοι χασατε τα λεφτα σας!!!τρομερος(μετριο) μεσα σουτ :Ο...η 3-2 ζωνη του φανηκε πολυ ισχυρη και δεν εχασε τα ριμπαουντ, αντιθετα τα κερδισε...και τωρα να σταθω στον D. Maure...ειναι απλα τυφωνας!!δεν τον σταματαει τιποτα!!!σκοραρει, κανει αμυνα, παιρνει ριμπαουντ και πασαρει!!!ενα μπραβο λοιπον στον φιναλιστ του κοκκινου ομιλου που εχει μια εσωτερικη επιθεση που πολλοι θα φοβοταν και στη 2η κατηγορια..απο εδω ξεχωρησε και ενας περιφερειακος(πολυ περιεργο ειναι η αληθεια)...:)
μονο τα ονοματα:D. Zaridze, J. Recarte ο ρακετοθραυστης και D. Maure, ο τυφωνας....

το μεγαλυτερο μπραβο ομως θελω να το πω στο Θοδωρη...δεν ηταν το φαβορι, ομως εστησε μια πολυ ωραια 2-3 ζωνη...μπορει να μη σταματησε την αντιπαλη ρακετα αλλα σιγουρα μειωσε τα ποσοστα της..η κινηση ηταν μια καλη επιθετικη επιλογη..εφτασε στην πηγη και δεν ηπιε νερο...αλλα αυτα εχουν τα παιχνιδια..πολυ αξιολογη παρουσια και χαιρομαι που εχουμε μανατζερς στον ομιλο μας με γνωση του παιχνιδιου....

Υ.Γ.1ο Θοδωρης ειναι ο μονος στον ομιλο μας που δεν του αρεσουν οι παιχτες του..ολο τους πουλαει..:)
Υ.Γ.2Πανο σου αρεσει το τυφωνας ή θες κατι διαφορετικο;;πχ καλαθοποντικας(απο το μετροποντικας)...χαχαχαχαχα
ακουγεται ισχυρο δεν μπορεις να πεις...και προσδιδει και κυρος...:P

Last edited by GIANNIS.K. at 10/22/2011 9:28:21 PM

This Post:
00
190683.826 in reply to 190683.824
Date: 10/22/2011 9:29:04 PM
Overall Posts Rated:
335335
afou theleis mpalaki tha to xeis..pragmatika polu wraia paixnidia ta play off..

This Post:
00
190683.827 in reply to 190683.825
Date: 10/22/2011 9:33:41 PM
Overall Posts Rated:
335335
me aresei :P kai egw aurio tha ta sxoliasw..

This Post:
00
190683.828 in reply to 190683.825
Date: 10/23/2011 2:30:42 AM
Overall Posts Rated:
2121
21 Nations Army - 3bobakia_mikra=>101 - 116
με απλα λογια ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!ο Ορεστης κατεβηκε εκτος εδρας και κοιταξε στα ματια τα μπομπακια διεκδικωντας τη νικη...και μπορουσε να το καταφερει...αν η εδρα ηταν στον Ορεστη το αποτελεσμα πιστευω θα ηταν διαφορετικο...ΟΜΩΣ η Βικη ειναι το φαβορι και ειναι εδω για να το δειξει ακομα 1 φορα...στο αγωνιστικο τωρα...
ο Ορεστης κατεβηκε με εξωτερικη απομονωση, συστημα που δεν εχει δοκιμασει αλλη φορα τη φετινη σεζον..και δικαιωθηκε εν μερει...η ομαδα του εφτασε το παιχνιδι μεχρι την παραταση, μεχρι που λυγισε μπροστα στα μπομπακια...στην αμυνα επελεξε Εξωτερικό 4 Ζώνη-1 Μ2Μ το οποιο επισης του βγηκε...ειχε ενα προβλημα στα ριμπαουντ και αλλο ενα στην επιθεση του ασσου του...δεν ξερω τι θα γινοταν αν ειχε επιλεξει αλλη αμυνα...απο τη μερια των φιλοξενουμενων ξεχωρησαν οι C. Teck An, C. Esmeriz και T. Paalanen....
τα μπομπακια κατεβηκαν με το αξιοπιστο τρεξε σουταρε και μαν2μαν στην αμυνα..πηραν τα ριμπουντ, και ισως απο εκει πηραν και το παιχνιδι...το εργο τους ομως δεν ηταν ευκολο...ο ασσος τους T. Rudakov οντας καλα μαρκαρισμενος δεν εδωσε τα αναμενομενα ομως οι υπολοιποι εσωσαν την παρτιδα για τη Βικη..αυτο θα πει ομαδικη δουλεια!!απο εδω πρωταγωνιστες ηταν ο A. Basas, που αποβληθηκε απο φαουλ, ο S. Tubis και ο J. Causerano...

Καλημέρα σε όλους. Λόγω @#&%@ του παιχνιδιού χασαμε δύο ματσάρες, που αν τις παρακολουθούσαμε live θα έσπαγαν καρδιές. Πολύ πολύ κρίμα.

Πράγματι Γιάννη τα ριμπάουντ μου δημιούργησαν πρόβλημα και όσο για τον άσσο θα έχω πάντα την απορία για τον αν θα έπρεπε να βάλω τον Kluk βασικό. Για την άμυνα (θα ήθελα γνώμες για το ποια θα ήταν ίσως μια πιο καλή επιλογή) δεν ξέρω κατα πόσο μπορουμε να πούμε ότι βγήκε αφού έφαγα 95 (στην κανονική περίοδο), αλλά για την επίθεση μου θα εκφράσω την ίδια απορία με αυτήν που είχα όταν ξεκινούσα να παίζω εσωτερική απ. και είχα χάσει παιχνίδι στην κανονική περίοδο με παρόμοιο τρόπο. Αφού έχω επιλέξει ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ απομόνωση (από το ‘Εγχειρίδειο Παιχνιδιού για την εξ. απ.: Η ομάδα σου θα προσπαθήσει να βρεί τον καλύτερο εξωτερικό της σκόρερ) γιατί τα 2 τελευταία (κρισίμα) σουτ τα κάνει το 5άρι μου (C. Teck An) ???

Μια άλλη μεγάλη απορία μου είναι η εξής : πως στα κομμάτια γίνεται στο ημίχρονο να είναι το σκορ 52-35 (17 πόντους μπροστά) υπέρ μου και να λήγει το ματς ισόπαλο 95-95 (δλδ 2ο ημίχρονο 43-60) ??? (Σ.Σ.τις δυο τελευταίες εβδομάδες προπόνησα αντοχή και αγων. κατάσταση)

Σε γενικές γραμμές θέλω να σημειώσω πως η φετινή σεζον με έκανε σοφότερο πάνω στο παιχνίδι, καταχάρηκα με την ζωντάνια στα φορουμ (ακόμα και αν μόνο την παρακολουθούσα κάποιες φορές) και πως ανυπομονώ για την νέα σεζον.

Υ.Γ. 1 Δεν είμαι τόσο καλός στις αναλύσεις των παιχνιδιών, μου αρέσει να διαβάζω τις δικές σας,
Υ.Γ. 2 Γιάννη, μπαλάκι από ‘μένα.
Υ.Γ. 3 Θα δούμε πολύ ωραίους τελικούς.
Υ.Γ. 4 Περίμενα από τον C. Esmeriz, 1 πόντο παραπάνω στα πρώτα 48 λεπτά του αγώνα.

Last edited by Orestis21 at 10/23/2011 8:02:54 AM

This Post:
00
190683.829 in reply to 190683.825
Date: 10/23/2011 5:18:30 AM
Overall Posts Rated:
77
an den poulithoun omws den tha iparxw stin next season :) kai genika tou xronou tha einai poli pesmeno to team telika i empeiria den paizei kai trelo rolo an skefteis oti eimastna isopalia kai eixa 18 deuterolepta epithesh kai ekane triponto... teleutaio deuterolepto enas me 9 empeiria kai to xase.. simainoun polla :) tespa auta exei to paixnidi gi auto einai endiaferon :D

Advertisement