21 Nations Army - 3bobakia_mikra=>101 - 116
με απλα λογια ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!ο Ορεστης κατεβηκε εκτος εδρας και κοιταξε στα ματια τα μπομπακια διεκδικωντας τη νικη...και μπορουσε να το καταφερει...αν η εδρα ηταν στον Ορεστη το αποτελεσμα πιστευω θα ηταν διαφορετικο...ΟΜΩΣ η Βικη ειναι το φαβορι και ειναι εδω για να το δειξει ακομα 1 φορα...στο αγωνιστικο τωρα...
ο Ορεστης κατεβηκε με εξωτερικη απομονωση, συστημα που δεν εχει δοκιμασει αλλη φορα τη φετινη σεζον..και δικαιωθηκε εν μερει...η ομαδα του εφτασε το παιχνιδι μεχρι την παραταση, μεχρι που λυγισε μπροστα στα μπομπακια...στην αμυνα επελεξε Εξωτερικό 4 Ζώνη-1 Μ2Μ το οποιο επισης του βγηκε...ειχε ενα προβλημα στα ριμπαουντ και αλλο ενα στην επιθεση του ασσου του...δεν ξερω τι θα γινοταν αν ειχε επιλεξει αλλη αμυνα...απο τη μερια των φιλοξενουμενων ξεχωρησαν οι C. Teck An, C. Esmeriz και T. Paalanen....
τα μπομπακια κατεβηκαν με το αξιοπιστο τρεξε σουταρε και μαν2μαν στην αμυνα..πηραν τα ριμπουντ, και ισως απο εκει πηραν και το παιχνιδι...το εργο τους ομως δεν ηταν ευκολο...ο ασσος τους T. Rudakov οντας καλα μαρκαρισμενος δεν εδωσε τα αναμενομενα ομως οι υπολοιποι εσωσαν την παρτιδα για τη Βικη..αυτο θα πει ομαδικη δουλεια!!απο εδω πρωταγωνιστες ηταν ο A. Basas, που αποβληθηκε απο φαουλ, ο S. Tubis και ο J. Causerano...
Καλημέρα σε όλους. Λόγω @#&%@ του παιχνιδιού χασαμε δύο ματσάρες, που αν τις παρακολουθούσαμε live θα έσπαγαν καρδιές. Πολύ πολύ κρίμα.
Πράγματι Γιάννη τα ριμπάουντ μου δημιούργησαν πρόβλημα και όσο για τον άσσο θα έχω πάντα την απορία για τον αν θα έπρεπε να βάλω τον Kluk βασικό. Για την άμυνα (θα ήθελα γνώμες για το ποια θα ήταν ίσως μια πιο καλή επιλογή) δεν ξέρω κατα πόσο μπορουμε να πούμε ότι βγήκε αφού έφαγα 95 (στην κανονική περίοδο), αλλά για την επίθεση μου θα εκφράσω την ίδια απορία με αυτήν που είχα όταν ξεκινούσα να παίζω εσωτερική απ. και είχα χάσει παιχνίδι στην κανονική περίοδο με παρόμοιο τρόπο. Αφού έχω επιλέξει ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ απομόνωση (από το ‘Εγχειρίδειο Παιχνιδιού για την εξ. απ.: Η ομάδα σου θα προσπαθήσει να βρεί τον καλύτερο εξωτερικό της σκόρερ) γιατί τα 2 τελευταία (κρισίμα) σουτ τα κάνει το 5άρι μου (C. Teck An) ???
Μια άλλη μεγάλη απορία μου είναι η εξής : πως στα κομμάτια γίνεται στο ημίχρονο να είναι το σκορ 52-35 (17 πόντους μπροστά) υπέρ μου και να λήγει το ματς ισόπαλο 95-95 (δλδ 2ο ημίχρονο 43-60) ??? (Σ.Σ.τις δυο τελευταίες εβδομάδες προπόνησα αντοχή και αγων. κατάσταση)
Σε γενικές γραμμές θέλω να σημειώσω πως η φετινή σεζον με έκανε σοφότερο πάνω στο παιχνίδι, καταχάρηκα με την ζωντάνια στα φορουμ (ακόμα και αν μόνο την παρακολουθούσα κάποιες φορές) και πως ανυπομονώ για την νέα σεζον.
Υ.Γ. 1 Δεν είμαι τόσο καλός στις αναλύσεις των παιχνιδιών, μου αρέσει να διαβάζω τις δικές σας,
Υ.Γ. 2 Γιάννη, μπαλάκι από ‘μένα.
Υ.Γ. 3 Θα δούμε πολύ ωραίους τελικούς.
Υ.Γ. 4 Περίμενα από τον C. Esmeriz, 1 πόντο παραπάνω στα πρώτα 48 λεπτά του αγώνα.
Last edited by Orestis21 at 10/23/2011 8:02:54 AM