Kad smo dobili Grcku nigdje te nije bilo ,sad se ti ko nesto javljas. Pogodjena je taktika 100% protiv Grcke a oni pogrijesili 100% šta na to kazes? Da nismo 100% pogodili izgubili bi i tu? De reci nesto ....
Što se tice Slovacke ja ne vidim gdje sam pogrijesio cak su nam i statistike bolje ....cak naši unutarnji igraci su jaci od njihovih,kao i cjela ekipa ...jesam li možda trebao igrat 2-3 zonu ?Ionako je njihov Turcan(PL)bio ne raspolozen pa je gadjao 6-8 UKS,nista losi ni njihov BS ,jesam li mozda trebao fulit skroz formaciju defanzivnu pa igrat 3-2 zonu ? Jesam li mozda trebao napadat izvana bez Latifa Lupinca i protiv njihove sjajne vanjske odbrane ?
Hajde strucnjak odgovori mi na ova silna pitanja,pošto se uvjek pravis pametan a znamo svi da veze nemaš :)
Zadnje pitanje!
Kojom formacijom se moglo vise izvuci protiv Slovaka,molim te ti mi reci ?
I za mene je ovo neocekivan poraz ali šta je tu je.Ja se ne vadim nikad ali ova grupa je random pravi protiv nas najvise....pogotovo ono protiv Grcke samo sam i ondje trebao izgubit a protiv Litve da ne pricamo kako smo izgubili,otici ce predaleko:)
Na kraju...imali smo i entuzijazam veci za jedan!