"Az sem tartozik a scout feladataihoz, hogy paraszt módjára reagálja le a másik hozzászólásait, ezért veled ellentétben nem teszem." (épp most tetted meg :)
Én nem parasztoztalak le, ellentétben veled. Szépen minősítesz, visszaforgatod azt ami nem hangzott el. Szépen sarkítasz !"
Egyedül a stílusodra tettem megjegyzést, vedd észre. Arra volt is miért, különösen arra a megnyilvánulásra, amit a scoutolásra tettél. Erre volt reakció, méghozzá teljes joggal. Én nem magamtól lettem scout, megkértek rá, és vállaltam. Veled teljes egyetértésben gondolhatta volna a kapitány azt is, hogy hülye vagyok, semmi taktikai érzékem, és akkor nem engem kért volna meg erre. Nem a pozíció számít, ez egy játék, itt nincsenek kiskirályok meg hétfejű sárkányok, akik a szekrényben rejtőzve csak arra várnak, hogy lesújtsanak a match engine által szétalázott felhasználók önbecsülésére.
"Ha az a tuti, hogy erős 2 pontos kell az irányítónak akkor sajnos nem értesz a taktikai részhez. A gazdaság és a taktika megvalósítása más és más, szerintem Te az elsőben vagy jobb :) Ehhez szívből gratulálok !
(ezzel nem parasztoztalak le, lássuk be !)"
Már bocs, de te teszel nekem megjegyzést, hogy nem értek a taktikai részhez? Épp most gyalult le az ellenfél hazai pályán, 10+ csapatszellemmel, és te még mindig faltól falig rohangálsz a fórumon, szapulod a meccsmotort, ahelyett, hogy magadba fordulnál, és megpróbálnád kitalálni az okát. Én már megmondtam, hogy szerintem miért van, aki pedig a fórumra ír, az készüljön fel arra, hogy kommenteket fog kapni. Mégis mire számítottál? Transzparensekkel tüntető, sebeiket nyalogató userekre, akik tömött sorokban jelszavakat kiáltozva mennek veled egyenesen Bostonig, hogy a meccsmotor mondjon le?
Ha nem hiszed, hogy lehet ilyen taktikával nyerni, akkor nyugodtan nézd meg a bajnoki döntőm statisztikáját az előző szezonban. Annak a vesztese is nyugodtan idejöhetne, és hőzönghetne, hogy a megabájtok meg a szépen villogó linkek és a színes háttér hogy kibarmolt vele, de érdekes módon nem azt tette, pedig kupadöntős csapata van.
"Azért , mert tudtam, hogy külső zónát játszik az ellenfél és így akartam meglepni. A kiemelkedő belső támadás, középszerű belső védekezés ellen sok dolgot elárul a taktikáról."
A fene tudja hányadszor próbálják neked elmagyarázni, hogy az értékelésnek nincs köze a meccshez. Ez a játék leggyengébb része, amíg ezt nem vagy képes felfogni, ne minősítsd mások taktikai hozzáértését. Különösen azokét ne, akik immáron sokadszor próbálják neked elmagyarázni, hogy az értékelésnek nincs... Tudod folytatni a mondatot?
"A belső támadásom nem 4 es szintű volt, hanem 10-es (kiemelkedő) átlagos. Nem az irányító dönti el. Lásd BB stats weightings, vagy buzzer control."
Na látod, mondom én. BB statisztika, contol és hasonlók, akik vagy amik mind felsorakoztak azért, hogy a szekrényben rejtőző sárkányokat, és a sarkon megbújó, baltával a kezükben rejtőzködő, lesújtani készülő megabájtok hadseregét megpróbálják semlegesíteni, gyomirtani, lényeg, hogy a hiba biztosan a rendszerben van, véletlenül sem a saját koncepcióban. Bújjad csak tovább a controlokat, és a statokat, hátha kiböki valamelyik a tutit, és megspórolja neked a koncepciót, a csapatépítést és a saját véleményt. Addig, amíg ez megtörténik, marad a faltól falig rohangálás a fórumon és a bostoni tüntetés szervezése...