BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Kérdés és csevegő XI.

Kérdés és csevegő XI. (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
177860.816 in reply to 177860.815
Date: 5/20/2011 9:00:47 AM
Overall Posts Rated:
117117
szerintem meg ha már csak a száraz tényeket vesszük alapul, inkább a játszott percek növekedésével kéne, hogy kevésbé essen az erőnlét (nagyobb igénybevétel miatt)... persze mint már sokszor írtuk, ez csak egy játék :)

From: Precki

This Post:
00
177860.817 in reply to 177860.815
Date: 5/20/2011 9:10:34 AM
Dombó KC
III.8
Overall Posts Rated:
1818
Ha már a játszott percektől függ, akkor a taktikától is. Sőt talán még a hozzáállástól is, de erre nem vennék mérget.

From: Chosen

This Post:
00
177860.818 in reply to 177860.817
Date: 5/20/2011 9:17:55 AM
West-Buda
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
274274
Legjobb tudomásom szerint a játszott percektől nem függ az erőnlét csökkenése.
Gyakran keverik az erőnlét skiltt magát, valamint a meccsen belüli erőnlétet. Eddigi tapasztalataim szerint ez így néz ki:
1. Előbbi, tehát az általános erőnlét egyenesen arányosan romlik mindenkinél hétről-hétre, aminek a mértékét csökkenteni lehet Erőnléti edzővel.
2. A másik a meccsen belüli erőnlét, ami az Erőnlét skill szintjéről indul, és a játszott percekkel csökken, ahogy fogy a szufla. Itt a cserepadon töltött idő alatt persze újra emelkedhet az érték. Meccs után pedig visszaáll a skill szintjére.

From: JoeBlack

This Post:
00
177860.819 in reply to 177860.817
Date: 5/20/2011 9:23:07 AM
Overall Posts Rated:
411411
akartam írni de teljesen hülyének nézett volna itt a többség.ahol az előző infót olvastam ott volt az is, az se mind1, hogy mennyi fuss és tüzeljt meg egészpályást (gyors taktikákat) játszik egy csapat.

most olvasom, hogy nálam okosabb ember már szépen leírta a lényeget.

Last edited by JoeBlack at 5/20/2011 9:25:26 AM

From: Precki

This Post:
00
177860.820 in reply to 177860.818
Date: 5/20/2011 9:36:45 AM
Dombó KC
III.8
Overall Posts Rated:
1818
Tehát akkor úgy érted, hogy az erőnlétre, mint skillre nem hat a taktika gyorsasága, csupán a meccsen belüli erőnlétre? Van benne valami ...

From: Chosen

This Post:
00
177860.821 in reply to 177860.820
Date: 5/20/2011 9:50:35 AM
West-Buda
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
274274
Szerintem igen, eddig legalábbis ezt tapasztaltam, olvasgattam össze fórumokon. Persze hivatalos infó erről sincs.

From: miltii

This Post:
00
177860.822 in reply to 177860.803
Date: 5/20/2011 6:23:03 PM
Overall Posts Rated:
22
"Egyrészt ha értenéd, hogy egy scout mit csinál, akkor tudnád azt is, hogy annak nem az a része, hogy rohadt okosnak hiszi magát, hanem másoknak segít. Érdekes ez sok válogatott esélyes játékos tulajdonosánál kimondottan jól működik. "

Köszönöm szépen a segítségedet, nem kérek belőle ! Egyébként tisztázzunk valamit, kértem bármikor is ?

"Az sem tartozik a scout feladataihoz, hogy paraszt módjára reagálja le a másik hozzászólásait, ezért veled ellentétben nem teszem." (épp most tetted meg :)

Én nem parasztoztalak le, ellentétben veled. Szépen minősítesz, visszaforgatod azt ami nem hangzott el. Szépen sarkítasz !

"Ha a belső támadás a legjobb, akkor miért nem játszod azt. Milyen érdekes dolgokat hoz a véletlen, nekem is a belső támadásom a legjobb, és amióta regisztráltam a játékba azt játszom. Pedig a fene tudja, lehet, hogy nem is lenne szükség rá.."

Azért , mert tudtam, hogy külső zónát játszik az ellenfél és így akartam meglepni. A kiemelkedő belső támadás, középszerű belső védekezés ellen sok dolgot elárul a taktikáról.

"Látod, tudod te a tutit, most már csak meg kéne valósítani. És ismét milyen érdekességeket hoz a véletlen, valóban magas a kinti embereim 2 pontosa. Más kérdés, hogy én több szezon melójával felmásztam ezzel a koncepcióval az első ligába, és való igaz, kevésnek tartom a 4-es támadást egy belső játéknál."

Ha az a tuti, hogy erős 2 pontos kell az irányítónak akkor sajnos nem értesz a taktikai részhez. A gazdaság és a taktika megvalósítása más és más, szerintem Te az elsőben vagy jobb :) Ehhez szívből gratulálok !
(ezzel nem parasztoztalak le, lássuk be !)

"Látod, tudod te a tutit, most már csak meg kéne valósítani. És ismét milyen érdekességeket hoz a véletlen, valóban magas a kinti embereim 2 pontosa. Más kérdés, hogy én több szezon melójával felmásztam ezzel a koncepcióval az első ligába, és való igaz, kevésnek tartom a 4-es támadást egy belső játéknál."

A belső támadásom nem 4 es szintű volt, hanem 10-es (kiemelkedő) átlagos. Nem az irányító dönti el. Lásd BB stats weightings, vagy buzzer control.

PG
4.99% : insideshot- ennyit ér kb. nem többet !

Ez egy centernél összehasonlítás végett 17,4%, Erőcsatárnál 14,01 %

edit: utolsó mondatot töröltem...

Last edited by miltii at 5/20/2011 8:13:05 PM

From: Dawa

This Post:
22
177860.823 in reply to 177860.822
Date: 5/21/2011 1:00:00 AM
Overall Posts Rated:
106106
Hali!

Néhány szempont, hogy előrébb tudj lépni:

1., Beírtál egy fórumra. Ha nem vagy kíváncsi mások véleményére, akkor minek is írtál ide?
2., Erre csak idéznék:
Baromi okosnak képzeled magad mert NT Scout vagy !
Szerinted ez kultúrált, emberi megnyilvánulás volt a válogatott scout-jával szemben? Olvasd el az előző pontot is.
3., Nekem úgy tűnik, hogy nem mások kezdtetek el kérdezősködni, hogy vajon mi lehetett a baj.
Az 1. osztály után a 3. osztályban szerepelsz és nem tartom kizárnak, hogy ehhez a taktikák kezelésének is köze volt.
4., Analógia: Szerinted a TSI mennyire ad valós képet egy játékos tudásáról?

Az én kérdésem: Vajon ennyi poszt után tisztában vagy azzal, hogy miért vesztetted el a meccset, vagy csak a dühödet és a frusztráltságodat akarod másokon levezetni?
Szerintem ez utóbbiból senki sem kér és örülnék ha megtartanád magadnak.

Nem ezért válaszolunk egy kitett hozzászólásra.

Üdv:
Dawa

From: JoeBlack

To: Dawa
This Post:
00
177860.824 in reply to 177860.823
Date: 5/21/2011 4:07:31 AM
Overall Posts Rated:
411411
Azt kell mondanom jogos amit írtál.Nem szabad ilyen dolgok miatt egymás torkának esnünk.Főleg mivel a szándék itt is pozitív volt, lehet nem mindenki bírja ismételten a pozitív kritikát sem akár.Nem akart senki sem rosszat, mindenki hozzátette az egyéni szubjektív véleményét.Remélem a következő ilyen hozzászóláshoz ugyan úgy reagál majd mindenki, köztük kaygee is nem fogja befolyásolni ez a kis vita.Nekem sok vesztes meccset sikerült megérteni az utólagos közös elemzéssel.Sokat tanultam mások meccséből is, és már taktikailag és technikailag is máshogy látom a helyzetet mint 1 éve mondjuk.Köszönet azoknak akik mindig reagálnak valamit legyen az akár pozitív akár negatív.

Dzsevasz

From: kaygee

This Post:
22
177860.825 in reply to 177860.822
Date: 5/21/2011 6:27:22 AM
Overall Posts Rated:
173173
"Az sem tartozik a scout feladataihoz, hogy paraszt módjára reagálja le a másik hozzászólásait, ezért veled ellentétben nem teszem." (épp most tetted meg :)
Én nem parasztoztalak le, ellentétben veled. Szépen minősítesz, visszaforgatod azt ami nem hangzott el. Szépen sarkítasz !"

Egyedül a stílusodra tettem megjegyzést, vedd észre. Arra volt is miért, különösen arra a megnyilvánulásra, amit a scoutolásra tettél. Erre volt reakció, méghozzá teljes joggal. Én nem magamtól lettem scout, megkértek rá, és vállaltam. Veled teljes egyetértésben gondolhatta volna a kapitány azt is, hogy hülye vagyok, semmi taktikai érzékem, és akkor nem engem kért volna meg erre. Nem a pozíció számít, ez egy játék, itt nincsenek kiskirályok meg hétfejű sárkányok, akik a szekrényben rejtőzve csak arra várnak, hogy lesújtsanak a match engine által szétalázott felhasználók önbecsülésére.

"Ha az a tuti, hogy erős 2 pontos kell az irányítónak akkor sajnos nem értesz a taktikai részhez. A gazdaság és a taktika megvalósítása más és más, szerintem Te az elsőben vagy jobb :) Ehhez szívből gratulálok !
(ezzel nem parasztoztalak le, lássuk be !)"

Már bocs, de te teszel nekem megjegyzést, hogy nem értek a taktikai részhez? Épp most gyalult le az ellenfél hazai pályán, 10+ csapatszellemmel, és te még mindig faltól falig rohangálsz a fórumon, szapulod a meccsmotort, ahelyett, hogy magadba fordulnál, és megpróbálnád kitalálni az okát. Én már megmondtam, hogy szerintem miért van, aki pedig a fórumra ír, az készüljön fel arra, hogy kommenteket fog kapni. Mégis mire számítottál? Transzparensekkel tüntető, sebeiket nyalogató userekre, akik tömött sorokban jelszavakat kiáltozva mennek veled egyenesen Bostonig, hogy a meccsmotor mondjon le?

Ha nem hiszed, hogy lehet ilyen taktikával nyerni, akkor nyugodtan nézd meg a bajnoki döntőm statisztikáját az előző szezonban. Annak a vesztese is nyugodtan idejöhetne, és hőzönghetne, hogy a megabájtok meg a szépen villogó linkek és a színes háttér hogy kibarmolt vele, de érdekes módon nem azt tette, pedig kupadöntős csapata van.

"Azért , mert tudtam, hogy külső zónát játszik az ellenfél és így akartam meglepni. A kiemelkedő belső támadás, középszerű belső védekezés ellen sok dolgot elárul a taktikáról."

A fene tudja hányadszor próbálják neked elmagyarázni, hogy az értékelésnek nincs köze a meccshez. Ez a játék leggyengébb része, amíg ezt nem vagy képes felfogni, ne minősítsd mások taktikai hozzáértését. Különösen azokét ne, akik immáron sokadszor próbálják neked elmagyarázni, hogy az értékelésnek nincs... Tudod folytatni a mondatot?

"A belső támadásom nem 4 es szintű volt, hanem 10-es (kiemelkedő) átlagos. Nem az irányító dönti el. Lásd BB stats weightings, vagy buzzer control."

Na látod, mondom én. BB statisztika, contol és hasonlók, akik vagy amik mind felsorakoztak azért, hogy a szekrényben rejtőző sárkányokat, és a sarkon megbújó, baltával a kezükben rejtőzködő, lesújtani készülő megabájtok hadseregét megpróbálják semlegesíteni, gyomirtani, lényeg, hogy a hiba biztosan a rendszerben van, véletlenül sem a saját koncepcióban. Bújjad csak tovább a controlokat, és a statokat, hátha kiböki valamelyik a tutit, és megspórolja neked a koncepciót, a csapatépítést és a saját véleményt. Addig, amíg ez megtörténik, marad a faltól falig rohangálás a fórumon és a bostoni tüntetés szervezése...

This Post:
00
177860.826 in reply to 177860.825
Date: 5/21/2011 7:52:47 AM
Quahog Toy Boys
II.4
Overall Posts Rated:
8989
srácok, ezt a vitát most fejezzétek be, már túlzottan átmentetek személyeskedésbe. ha még megbeszélnivalótok van, folytassátok BB-mailben. a következő, a másikat szapuló hozzászólásokat, bárki is írja, törölni fogom - ha a taktikai résszel kapcsolatos gondolatokat fűzi tovább valaki, azt persze nem.

Advertisement