οπως λεει και ο Πανος...ποιος μενει τετοια ωρα ξυπνιος για να μαζεψει μπαλακια;;;:P
θα ξεκινησω απο τα play out...
fay_stelaios - mavros likos=>117 - 105
εδω εγινε αυτο που ελεγαν οι προβλεψεις...ισως ομως πιο δυσκολα απο οτι αναμενοταν...αυτη η σειρα αγωνων τελειωσε και ο Στελιος θα ειναι στην παρεα της ΙΙΙ.11 και την επομενη σεζον...τωρα ας αναλυσουμε λιγο το παιχνιδι...
Ο Στελιος επελεξε στην επιθεση κοιτα μεσα...εξυπνη επιλογη...αφου του βγηκε στο πρωτο ματς γιατι να μην το δοκιμασει ξανα;;ο Στελιος πηρε τους ποντους του κυριως απο τις θεσεις 3, 4 και 5...στην αμυνα επελεξε το ασφαλες μαν2μαν...αυτο που κατα τη γνωμη μου εκρινε το ματς ηταν η υπεροχη του στα ριμπαουντ...εδω ξεχωρησαν K. Vardaris, K. Sidiropoulos και L. Bellavista...
τωρα στο λυκο...η ομαδα του εκανε καλη προσπαθεια αλλα δεν καταφερε εν τελει να παρει την νικη...μια ομαδα με μεγαλη ιστορια θα αγωνιστει για πρωτη φορα στην 4η κατηγορια...στο αγωνιστικο μερος..ο λυκος κατεβασε το τρεξε σουταρε, το συστημα που κατα τη γνωμη μου του ταιριαζει περισσοτερο απο ολα...στην αμυνα δεν τολμησε τη ζωνη και πηγε σε μαν2μαν...αν και ειχε καλα ποσοστα τα ριμπαουντ του τον προδωσαν...απο εδω ξεχωρησαν A. Yianitsanakis, T. Oumaya, M. Trninić και ο N. Flokas...
τωρα στο αλλο παιχνιδι...
PANTOKRATORAS - Remal Madrid=>80 - 95
στην αρχη σκεφτομουν να δωσω εντελως αυτο το παιχνιδι αλλα δεν το εκανα για να μην ριξω το ενδιαφερον:)(και για καποιους δικους μου λογους)...η εδρα και η διαφορα διαθεσης νομιζω μιλησαν εδω...και δε θα μπορουσε βεβαια αυτη η φοβερη σειρα αγωνων να τελειωσει στο 2ο ματς...τωρα στο αγωνιστικο κομματι...
εγω κατεβηκα σε ενα σπρωξιμο μπαλας...επιθετικα δεν τα πηγα και τοσο καλα αφου σκοραρα 26 ποντους λιγοτερους απο οτι στο πρωτο παιχνιδι...αμυντικα η ζωνη 3-2 σε γενικες γραμμες εκανε τη δουλεια της...οχι μεγαλες διαφορες απο το μαν2μαν...βεβαια κατεβηκα κανονικα αλλα στο κατω κατω ηταν δικη μου επιλογη για την οποια δεν μετανιωνω...απο τη δικη μου μερια ξεχωρησαν ο R. Adamoli που βρηκε τα πατηματα του και ειναι ετοιμος να δειξει τι παιχτης ειναι, και ο Y. Zarif, ο οποιος αποτελει σταθερη αξια της ομαδας μας...
τωρα στο ρεμαλι..επιθετικα κατεβηκε με το κλασικο του τρεξε σουταρε, το οποιο ηταν πανω κατω αποτελεσματικο...στην αμυνα πηγε σε μαν2μαν κατι που απο οτι φαινεται του κοστισε σε ριμπαουντ...οι παιχτες του ειχαν καλα ποσοστα και νικησαν σημερα για να τιμησουν την ρεμαλικη φανελα και να δικαιολογησουν τους βαριους μισθους τους...απο την πλευρα των ρεμαλιων πρωταγωνιστουν ο Y. Masalla, ο σουτερ σεντερ D. Grandi και ο σμολ που δεν του κανεις αμυνα(:P) o M. Pasquariello...
επιστρεφω με τα play off, τα οποια ειναι κριμα που δεν μπορεσαμε να παρακολουθησουμε live...