Jestem z Poznania i jestem bardzo rozczarowany faktem, że Puchar zdobyła Legia...:) ale ma to dobre strony. Może w końcu odejdzie Bakero (jak na to wpadli, żeby wziąć tego Hiszpana, który słabo radził sobie z Polonią w miejsce trenera, który zdobył z Lechem Majstra i godnie prezentował się w Europie- to pozostanie dla mnie nieodgadnioną łamigłówką;)) a zarząd zmieni troszkę politykę transferową klubu (sprzedaż Peszki i Lewandowskiego, średnia kibiców ponad 20tys na mecz, spotkania z Man City i Juve, po których do kasy klubowej spłynęły setki tysięcy jak nie miliony złotych, 1/32 LE i brak sensownych wzmocnień? Rudnevs gra bardzo w kratkę a kupno z 1mln euro Murawskiego kiedy na tę pozycję jest 2 zawodników ocierających się o kadrę (Bandrowsk, Injac) solidni jak na naszą ligę Djurdjevic i Krivets, a brak nam skrzydłowych i napastników (?Mikołajczak?). Tak w ogóle to gdzie są te pieniądze? Ale wracając do meczu: Injac piękna bramka, choć pewnie gdyby zamiast Skaby stał tam Dowhan (mimo swoich lat) to tej bramki by nie było, bramka Manu szczęśliwa ale liczy się tak samo jak Injaca więc zasłużony remis wg mnie. Trzeba przyznać, że mecz był wyrównany i sprawiedliwie się stało, że rozstrzygnęły go karne.
Pozdrawiam