BuzzerBeater Forums

Hellas - II.2 > Σεζόν 44

Σεζόν 44

Set priority
Show messages by
This Post:
00
296344.81 in reply to 296344.80
Date: 12/1/2018 2:23:34 PM
revence
III.15
Overall Posts Rated:
66
οχι ρε και ανυπαρκτοι το παλευουμε ακομα μπας και δεν πεσουμε..χαχαχα ηρεμια ταξη και ασφαλεια..πανω που εστρωνα το ροστερ μας σακατεψες τον παικτη..καλη συνεχεια σε ολους

From: johnny15

To: KILO
This Post:
00
296344.82 in reply to 296344.67
Date: 12/2/2018 12:27:35 PM
Batsi
II.4
Overall Posts Rated:
103103
Second Team:
Skoda Ξάνθη
Ντροπή. Απλά δεν ασχολούμαι δεν φτάνω στο επίπεδο σου.

From: And1coach

To: KILO
This Post:
11
296344.84 in reply to 296344.76
Date: 12/3/2018 7:28:57 AM
Syros Knicks
III.16
Overall Posts Rated:
5858
Second Team:
Vaporia Ducks
25.000.000 $ ακουγεται εξωφρενικος αριθμος, εγω το πιο πολυ που εχω φτασει ειναι 10 εκ. και τα 6 τα ειχα δωσει σε προπονητη και τα υπολοιπα γηπεδο αλλα ολο αυτο μετα απο πωληση του ροστερ. Οσο παιζω σε iii και ii παντα ειχα περισσοτερα εξοδα και οταν εχω ομαδα για playoffs δεν βγαζω ποτε κερδος. Τωρα ειμαι κατω απο 800.000 $ και εχω ενα γέρικο ροστερ που δεν εχει μεγαλη αξια και ειναι αντιθετο της φιλοσοφιας μου. Ξερω οτι δεν προκειται να ανεβω Α1 με τετοια οικονομικα και δεν μου αρεσει που ειμαι μετριος πληρωνοντας τους περισσοτερους μισθους και θελω να πετυχω το καταλληλο timing να πεσω και να μαζεψω λεφτα να τελειοποιησω το γηπεδο με 3.500.000 $ που απομενουν και αλλα 4.000.000 $ να αγορασω το καινουργιο feature που δινεται??? Εσυ σκεφτεσαι να επενδυσεις εκει???

Εγω θα πρεπει να αλλαξω ολο το ροστερ την επομενη σεζον για να επιβιωσω οικονομικα και να μην χασω εντελως την αξια τους, και φαινεται πολυ δυσκολο να το ξαναφτιαξω απο την αρχη οποτε σιγουρα θα ειμαι στις τελευταιες θεσεις, ηθελα φετος να κάνω πορεία στο κύπελλο μιας και σκοπευω να πεσω στο μελλον αλλά ημουν ατυχος στη κληρωση και δυστυχως θυσιασα και ενα ματς πρωταθληματος βαζοντας αναπληρωματικους παικτες.

τώρα για το "beef" kolindrians vs batsi χωρις να γνωριζω την προϊστορια, θελω να πω οτι δεν μου φαίνεται λάθος η απάντηση/αντιδραση του Batsi, λογικό να πιστεύει στην ομαδα του και σιγουρα οι 3 παικτες που πουλαει θα επαιζαν βασικοι σε εμενα, βεβαια η υποτιθεμενη τυχη μπορει να οφειλεται σε ενθουσιασμο ή rotation... Και εγω για να πω τον πονο μου, περσι πιστευω εχασα 3 ματς (με χαλαρη βεβαια) που πιστευω κριθηκαν καθαρα στη τυχη και μου στερησαν την θεση στα playoffs (την οποια την πηρε ο RED & WHITE αξια που ειχε καλυτερη ομαδα, αλλα την εφτιαξε στα μεσα της σεζον), οπως και την προπροηγουμενη σεζον που βγηκα 2ος στον ομιλο, ενισχυθηκα με ψηλους και συγκεκριμενα με παικτη 180.000 μισθος θρυλικο εσωτερικο σουτ, απιστευτο μπασιμο, σουτ με αλμα και μου τραυματιστηκε πριν παιξω ημιτελικο χανοντας εντελως αβοηθητος...

This Post:
11
296344.85 in reply to 296344.83
Date: 12/3/2018 11:16:43 AM
BORBA B.C.
III.9
Overall Posts Rated:
345345
Βρε καλώς τα παιδιά τα εξαφανισμένα... μπα τι έγινε Νικολάκη;... πως και από τα μέρη μας;;;

Τώρα είναι που πρέπει να κρυφτείς... μέχρι αύριο το απόγευμα θα τρως τρελή καζούρα... μετά τον εφιάλτη που θα ζήσεις... θα σε αφήσω στην ησυχία σου!!! Χαχαχαχα!!!

Πλάκα πλάκα είδα την προιστορία μας
Εμάς δεν μας ενδιαφέρει το παρελθόν... φρέσκα κουλούρια πουλάει ο κουλουράς... αύριο λοιπόν θα έχεις όπως πάντα μία θέση δίπλα μου στα επίσημα... αλλά και πολλές πετσέτες για να σκουπίζεις τα δάκρυα!!! Χαχαχαχα!!!

This Post:
00
296344.87 in reply to 296344.86
Date: 12/3/2018 11:46:11 AM
BORBA B.C.
III.9
Overall Posts Rated:
345345
Καλά καλά περίμενε... ένα έχω να σου πω... σου ετοιμάζω Pre Game έκπληξη... χαχαχαχα!!!

From: BORBA
This Post:
33
296344.88 in reply to 296344.87
Date: 12/3/2018 1:17:16 PM
BORBA B.C.
III.9
Overall Posts Rated:
345345
Μετά από ένα μικρό (που λέει ο λόγος) διάλειμμα, οι δαιμόνιοι ρεπόρτερ του Pre Game Show επιστρέφουν δριμύτεροι για να σας μεταφέρουν τα νέα όλων των ομάδων για την αυριανή κρίσιμη αγωνιστική!

Πάμε, λοιπόν, να δούμε αναλυτικότερα τι λαυράκια ψάρεψαν…

Pre Game
12η αγωνιστική


revence - CRETE
Ναι φαίνεται απίστευτο κι όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό! Οι Κρητικοί ξέρουν και να χάνουν… ναι ναι καλά ακούσατε… εκτός από το να διαλύουν όποιον βρουν στο πέρασμά τους, οι γηπεδούχοι πρόσθεσαν από το Σάββατο και την λέξη ήττα στο λεξιλόγιό τους! Όπως ήταν φυσικό το πρώτο γι’ αυτούς αρνητικό αποτέλεσμα της σεζόν έφερε και τους πρώτους τριγμούς στην ομάδα! Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως ο μεγαλομέτοχος των Κρητικών θα κατέβει αύριο με κουμπούρια στο γήπεδο, θέλοντας να δώσει το μήνυμά του προς πάσα κατεύθυνση!

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι, μετά το πάρτι που έστησαν την προηγούμενη αγωνιστική, θέλουν να εκμεταλλευτούν την αναμπουμπούλα που επικρατεί στο στρατόπεδο των Κρητικών και να κάνουν το θαύμα τους, στην δύσκολη προσπάθεια που καταβάλουν για την αποφυγή της ψυχοφθόρας διαδικασίας των playout!

Syros Knicks -Supernova Elites
Στην έδρα τους μετρούν μόλις μία ήττα στο πρωτάθλημα… και πώς να μην γίνει αυτό άλλωστε, αφού για να φτάσουν οι αντίπαλοί τους στη Diagalaksiaki Mesoastriki Epifaneia (ακούστε βρε παιδιά όνομα γηπέδου) θα πρέπει να ναυλώσουν διαστημόπλοιο!!! Που μετά όρεξη για μπάσκετ; Την δύναμη της έδρας, λοιπόν, θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν και αύριο οι εξωγήινοι φίλοι μας, προκειμένου να πάρουν ένα ακόμα ροζ φύλλο αγώνα!

Τώρα, από την άλλη μεριά, αφού πρώτα λύσαμε την απορία για το τι ταΐζει τους παίχτες του ο πρόεδρος των Συριανών, τώρα καλούμαστε να λύσουμε άλλη μία… θα κάνετε επιτέλους νίκη μακριά από το νησί; Χλωμό το κόβουνε όλοι οι bookmakers, οι οποίοι έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά από τα δύο πρόσωπα που παρουσιάζει η ομάδα… εκτός βέβαια κι αν ο προπονητής της είναι της ίδιας σχολής με τον Τσάβι Πασκουάλ!!!

Giouxtas - BORBA B.C.
Και τώρα πάμε στη μητέρα των μαχών! Ο αγώνας που όλη η φίλαθλη κοινή γνώμη έχει πάνω του στραμμένα τα βλέμματά της! Με μία λυτή δήλωση ο πρόεδρος των γηπεδούχων έδωσε το στίγμα του για την αυριανή αναμέτρηση… “Θα τους γλεντήσουμε”, τόνισε χαρακτηριστικά στα μέσα ενημέρωσης, σχετικά με την πολύ κρίσιμη αναμέτρηση!

Από την άλλη πλευρά, οι έντρομοι παίχτες των φιλοξενούμενων, διαισθανόμενοι τον εφιάλτη που τους περιμένει, εκλιπαρούν τον πρόεδρο τους να επικαλεστούν ομαδική γαστρεντερίτιδα μπας και γλυτώσουν από τα χειρότερα! Γνωστός, όμως, για την ξεροκεφαλιά του, ο φίλος Νικόλας θα στείλει τους παίχτες του στον “Τάφο του Ινδού” σαν αρνάκια για σφαγή!!!

PAOK4 - KOLINDRIANS
Το θράσος του προέδρου των γηπεδούχων δεν έχει όρια… με το που άκουσε ότι ο φίλος Γιάννης (Batsi) ρίχνει την ομάδα… πράττει ακριβώς το ίδιο μόνο και μόνο για να εξαντλήσει όποιες πιθανότητες έχει να βρεθεί και πάλι μαζί του, έτσι ώστε να συνεχίσουν εκεί την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ τους! Ήδη δύο παίχτες του βγήκαν στη σφυρί και πληροφορίες αναφέρουν ότι τα λεφτά από την πώλησή τους, θα πάνε για τον χρηματισμό των υπευθύνων του παιχνιδιού, προκειμένου να πέσουν στον ίδιο όμιλο! Ποιος μωρέ ασχολείται τώρα με τον αυριανό αγώνα; Τον Batsi να γλεντάμε και τι στον κόσμο…

Από την άλλη, ο θείος Ιβάν έδειξε για μία ακόμη φορά το επίπεδο του σαν άνθρωπος… μιλάμε για μεγάλη ψυχή… σε αυτόν άλλωστε χρωστάμε και την επιστροφή του Pre Game… αν δεν ήταν το γλυκό 45αρι του οι ρεπόρτερ μας θα έκαναν ακόμα διακοπές! Όσον αφορά τον αυριανό αγώνα… ο καλός αυτός άνθρωπος φρόντισε να βγάλει για φαγητό σε γνωστό εστιατόριο το διαιτητικό τρίο, όχι τίποτα άλλο… απλά για να έχει ήσυχο το κεφάλι της η τεχνική ηγεσία της ομάδας!

Σε λίγο η συνέχεια…

From: BORBA

This Post:
22
296344.89 in reply to 296344.88
Date: 12/3/2018 1:22:04 PM
BORBA B.C.
III.9
Overall Posts Rated:
345345
Και τώρα η συνέχεια…

xorafa-4- - Oi Mpasketikoi BC
Ίδια βαθμολογική θέση (5η)… ίδιος στόχος (παραμονή)… ίδιο πάθος για τη νίκη! Οι δύο αντίπαλοι θέλουν όσο τίποτα άλλο το ροζ φύλλο αγώνα προκειμένου να σώσουν τη χρονιά! Οι γηπεδούχοι ακόμα σοκαρισμένοι από την ηχηρή σφαλιάρα που έφαγαν την προηγούμενη αγωνιστική, θα προσπαθήσουν να επανέλθουν στο δρόμο των επιτυχιών, έτσι ώστε να πάρουν την πολυπόθητη γι’ αυτούς 4η θέση!

Από την άλλη μεριά, ο πρόεδρος των φιλοξενούμενων έχει χαρακτηρίσει την αυριανή αναμέτρηση, ως αγώνα δίχως αύριο! Μάλιστα, βρέθηκε στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, θέλοντας να εμψυχώσει τους παίχτες του και να τους τάξει φυσικά και το ανάλογο πριμ νίκης, σε περίπτωση θετικού γι’ αυτούς αποτελέσματος!

Batsi -akourastoi_erastes
Οι εραστές του ομίλου μας, ενισχυμένοι από την παρουσία πλέον στο ρόστερ τους του πολύπειρου SG Milan Ninkovic, θα προσπαθήσουν να ασελγήσουν στο κορμί των αποδεκατισμένων αντιπάλων τους, στην προσπάθεια που κάνουν για να αναρριχηθούν στον βαθμολογικό πίνακα και να μην μπουν σε δυσάρεστες γι’ αυτούς περιπέτειες!

Στον αντίποδα, τώρα, ο φίλος Γιάννης βρίσκεται σε φάση διαλογισμού και συμφιλίωσης με την θεά τύχη, που τώρα τελευταία του έχει γυρίσει την πλάτη, μη γνωρίζοντας τους λόγους της συμπεριφοράς της αυτής! Το αποτέλεσμα του αυριανού αγώνα, μικρή σημασία έχει για τον πρόεδρο της ομάδας, παρά τις συνεχείς εκκλήσεις των οπαδών της για συνέχιση της προσπάθειας για παραμονή στη ΙΙ κατηγορία!

Stelaios - ParosSixStars
Τη μεγάλη νίκη που θα τους εδραιώσει για τα καλά στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, ψάχνουν άπαντες στο στρατόπεδο των γηπεδούχων. Όλοι στην Παροικιά βρίσκονται επί ποδός… το νησί έχει πάρει φωτιά… οι φίλαθλοι έχουν εξαντλήσει τα εισιτήρια και μένει τώρα να φανεί αν οι παίχτες της ομάδας μπορούν να κάνουν την υπέρβαση απέναντι στον πρωτοπόρο του μπλε ομίλου!

Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι δεν ξεχνούν τι συνέβη την τελευταία φορά που βγήκαν εκτός έδρας, γνωρίζοντας την τρίτη τους ήττα στο πρωτάθλημα. Το σίγουρο είναι πως σε καμία περίπτωση δεν θα θέλουν να επαναλάβουν παρόμοια άσχημη εμφάνιση! Μάλιστα, ο πρόεδρος της ομάδας ήταν κατηγορηματικός… σε περίπτωση ήττα άπαντες θα γυρίσουν κολυμπώντας από το όμορφο νησί των Κυκλάδων!

Averof Larisas Spurs - Bold Bucks
Αν όχι τώρα… πότε; Αυτό αναρωτιούνται όλοι στις τάξεις των γηπεδούχων, που έχουν να γευτούν τη χαρά της νίκης από την μακρινή 6η αγωνιστική! Με μόλις δύο νίκες στο ενεργητικό τους, οι Bucks βλέπουν τον αυριανό αγώνα ως μια αφορμή για επανεκκίνηση, έτσι ώστε να επανέλθουν στο δρόμο των επιτυχιών και να αποφύγουν την 8η θέση που θα τους φέρει αυτομάτως στην ΙΙΙ κατηγορία!

Τώρα, τι να πούμε για τους φιλοξενούμενους; Ακόμα στην Λάρισα ψάχνουν τον Scarlito! Αδίκως, βέβαια, καθώς οι πληροφορίες μας θέλουν να βρίσκεται ήδη στην Βραζιλία και να κάνει ζωάρα, ξοδεύοντας τα εκατομμύρια των πωλήσεων παρέα με δίμετρες αιθέριες υπάρξεις!

Αυτά τα λίγα από μένα… καλή επιτυχία σε όλους αύριο… εκτός φυσικά από τον Νικόλα!!! Χαχαχαχα!!!

From: KILO

This Post:
00
296344.90 in reply to 296344.84
Date: 12/3/2018 4:19:23 PM
KOLINDRIANS
II.1
Overall Posts Rated:
2828
Τα 25μύρια σκοπεύω να τα μαζέψω σε βάθος 4ετίας φίλε μου.Έχω κάτι,πουλάω και αυτούς που έχω και από χαμηλότερες κατηγορίες προπονώ και πουλάω ελπιδοφόρους πιτσιρικάδες.Δεν χτίστηκε τυχαία το γήπεδο.....Φυσικά και δεν είναι εύκολο,αλλά νομίζω είναι η μόνη λύση για προοπτική απο II κατηγορία και πάνω

From: KILO

This Post:
00
296344.91 in reply to 296344.84
Date: 12/3/2018 4:52:44 PM
KOLINDRIANS
II.1
Overall Posts Rated:
2828
Όσο για την σεβαςτή άποψη σου για το που πιστεύεις ότι θα έγερνε η ζυγαριά του αγώνα ανάμεσα μας έχω να σου πω τα εξής.Κανείς δεν αμφισβήτησε ότι οι 3 παίκτες που πουλάει ο Batsi αυτή τη στιγμή,αγωνιστικά χωράνε σε όλες τις ομάδες του ομίλου και μάλιστα τις καλές(μόνο για τον ΠΦ ίσως έχω κάποιες επιφυλάξεις).Οι παίκτες του κατά την προσωπική ταπεινή μου γνώμη,δεν είναι για το σύστημα που έπαιξε στο μεταξύ μας ματς.Δεν του έδινε το πλεονέκτημα και η κακή επίδοση που έχει στα ριμπάουντ σαν ομάδα,σε αντίθεση με τη δική μου που έχει τους 2 καλύτερους ριμπάουντερ της κατηγορίας μέχρι στιγμής.Δηλαδή σουτ που δεν έμπαινε τελείωνε και η φάση.Δες το αντίστροφα τώρα αν έκανα επίθεση.Αν δεις τώρα και τα στατιστικά μου σαν ομάδα δεν έχω κακή περιφερειακή άμυνα(δεν έχω βέβαια και κάτι σπουδαίο),σε γενικές γραμμές όμως είναι σταθερή.Επίσης δεν νικάει μια ομάδα με 3 μόνο παίκτες.Οι υπόλοιποι νομίζω συμφωνούμε όλοι ότι ήταν πολύ κατωτέρου επιπέδου από τους προαναφερθέντες.Σημαντική είναι και η χημεία των παικτών,πως κολλάνε δηλαδή τα σκιλ του ενός με τον άλλο παίκτη.Αν δεις τα στατιστικά του αγώνα πρεπει να ήμουν πολύ τυχερός γιατί βγήκαν και 2 παίκτες μου με 6 φάουλ.Και τέλος το πιο λογικό νομίζω,δεν έχεις δει τους δικούς μου παίκτες.Οι μισθοί από μόνοι τους δε λένε κάτι σίγουρο....Αυτά είχα να σου πω,τώρα που θα βγάλω και τους δικούς μου παίκτες σταδιακά προς πώληση,νομίζω θα κάνουμε αν θες πιο εποικοδομητική συζήτηση για το θέμα.Καλή επιτυχια σε όλους αύριο

Advertisement