Baš sam htio reći kako se više ni treningom nitko ne hvali. :)
Prošli tjedan je Lukenda digao unutarnji šut, a ovog tjedna Rosanda vanjsku obranu.
Rosandi je dosad samo jednom trebalo više od 2 tjedna da digne vanjsku obranu. To je zaista dobro s obzirom na njegovu visinu. Kao scout vidim mnoge 18-19 godišnjake kako se zlopate s vanjskom obranom, pa im redovito treba po 3 tjedna. Istina to su uglavnom viši skilovi vanjske obrane nego Rosandin, ali ne mnogo.
Inače, što se lige tiče, čekaju nas 2 derbija prvi protiv drugoga. U subotu kod mene gostuju Denver Split, a u utorak Mastersi gostuju kod Bobcata.
Denver se pojačao pod košem, ali mislim da su Davitelji još uvijek jači. Međutim i u slučaju poraza mislim da mi prva pozicija plave lige nije ugrožena. Opet radi se o TV utakmici, tako da nije svejedan ishod.
Zato će kod crvenih biti derbi s puno većim ulogom. Mastersi i Bobcati su na pobjedu razlike, koš razlika im je slična, dakle utakmica bi mogla odlučivati o vodećoj poziciji crvene lige uoči play offa. Da stvari budu slađe radi se o rivalskim ekipama, te momčadi s najboljim napadom protiv momčadi s najboljom obranom u ligi. Spektakl nebi smio izostati. :)