Στη Σαιτάμα είχε πέσει η προειδοποιητική 1η βολή!!!Το μεγαλύτερο ίσως κάζο στην ιστορία του Αμερικάνικου μπάσκετ!!Τότε είχαν δηλώσει ότι ήταν ένα μάθημα και δεν θα την πατούσαν ποτέ ξανά!!Όμως μετά από καμιά 10ριά χρόνια,το ελληνικό μπάσκετ ξαναπλήγωσε το μεγαθήριο που λέγεται Αμερική!!Η αρμάδα του αρχηγού αποστολής,πάνσοφου γέροντα Κοτίδη μπήκε φουντωμένη στον αγωνιστικό χώρο και ακολούθησε στην εντέλεια το αγωνιστικό πλάνο ρίχνοντας στο καναβάτσο τους υπερόπτες Αμερικάνους!!!Ο γέροντας ούρλιαζε:
''ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΤΕ!!!!!!!ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!''...και στο τέλος δικαιώθηκε...
Βασικά ένα ματς στο μπάζερ κερδίσαμε,αλλά μας έχει πιάσει λίγο η μαλ@@κία!!! ¨-)
ΕΛΛΑΔΑ-ΑΜΕΡΙΚΗ 87-72.......
(38297)1η αγωνιστική του τελικού ομίλου!Τα δεδομένα πριν το ματς δεν ήταν υπέρ μας!Καλύτερο υλικό οι Αμερικάνοι,υπερδιπλάσιο συνολικό DMI και καλύτερες καταστάσεις!!Σε τέτοιες περιπτώσεις πας να φας τους άλλους ύπουλα!!Και τι πιο ύπουλο από μια υπομονετική που ένας τρελός λέει ότι είναι PF,παίρνει την μπάλα και σουτάρει από όπου γουστάρει!
Οι Αμερικάνοι είχαν χάσει 2 ματς στο πόντο ως τώρα!Και στα 2 από υπομονετική!Αλλά και στα 2 είχαν χάσει πρόβλεψη!Εμείς τελικά καταφέραμε να νικήσουμε καθαρά με 15 πόντους,χωρίς να χάσουν καν πρόβλεψη!Στοχεύσαμε τον ΠΦ των αντιπάλων,ο οποίος είχε 50κ μισθό και πάνω από μύριο DMI και ο Δρογόσης τον έκανε κουδούνι!Την είδε Νίκος Γκάλης σκοράροντας στο ματς της ζωής του 55 πόντους με 23/38 σουτ και 5/6 τρίποντα!!!!Συνολικά πήραμε τους 65 από τους 87 μας πόντου από την θέση 4(!!!)
Πέρα από τον Δρογόση,το ματς μας το έδωσε η φοβερή μας άμυνα!Αποφύγαμε πρόβλεψη παρά το ότι είμασταν καθαρό αουτσάιντερ και οι Αμερικανοί τα σπάσανε με 28/94 σουτ!!!
Νομίζω ότι είναι η μεγαλύτερη νίκη της u21 από τότε που την έχουμε αναλάβει!Επίσης μας δίνει και μερικές ελπίδες να διεκδικήσουμε είσοδο στην 4αδα,κάτι που πριν τον αγώνα φαινόταν πάρα πολύ δύσκολο εώς αδύνατο!
Μετά το τέλος του αγώνα και ενώ όλοι πανηγυρίζαμε σαν τρελοί,ο πάνσοφος γέροντας έκοψε μαχαίρι τα πανηγύρια ουρλιάζοντας: ''ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛ@@ΚΙΕΣ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!!!!!!ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΩ ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ!!ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!!ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ?????????''