A mi bateria siadła w nocy w telefonie i nie wstałem :( Ale w sumie nawet dobrze bo szkoda oglądać takie mecze :( Masakra Howard taka gwiazda zespołu, reklam i w ogóle gra jak zwykły szarak... Typowy zadaniowiec pod grę obronną. W ataku nie zagrał nic... 3/10 co to jest dla Centra?? A to co wyczyniał Rondo to jest po prostu masakra. Zwłaszcza ta akcja w której oszukał Williamsa i rzucił layupa z faulem, do którego nie zdążył Gortat, albo ta akcja w której piłka poleciała na połowę Orlando a złapał ją Rondo i rzucił punkty, mimo że Williams był bliżej piłki. Masakra. Ogólnie myślę że Orlando nie ma już za wiele do powiedzenia. Jeszcze nigdy w historii NBA zespół, który przegrywał 0:3 serii nie wygrał. Miejmy nadzieję że Orlando złamie tą regułę choć daje im na to 0,001%. Boston z taką grą powtórzy wyczyn z 2008 roku i ponownie zostanie mistrzem. O ile Kobe ze swoimi Lakersami przejdą do finału to myślę że mogą powalczyć z Bostonem, ale myślę że o zwycięstwie nie ma mowy. To co prezentuje Boston w tych finałach to jest prawdziwa koszykówka.