Mi a nem témára való reagálás?? Te azon problémázol, hogy egy 5. helyezett miért kap bármiféle támogatást, én erre leírtam számszerűsítve, hogy miért is lenne igazságtalan ha nem kapna semmit. Ezen miért kell megsértődnöd?
Hányszor írjam még le??
Az 5. és 8. NEM JÁTSZIK csak tétmeccset a holtszezonban, akkor mi a fenéért fizessen egy kanyi bért is?
Mindenki más játszik: az 1-4 és 6-7. helyezett is. Én az 5. helyezett pü-i helyzetét mértem azokhoz, akikhez (1-4. vagy 6-7.)
Úgy került az asztalra a csizma!
Tehát nem sajnálod a 8. helyezettől a 3-500k pénzt? Ez most hogyan is van? Csak az 5. hely bánt?
A 8. is megkapja azt a bónuszt, amit az 5. Annyi kivétellel, hogy ő távozni kényszerül a ligából, ezért nem biztos, hogy 500-at "keres" a holtidényben csak kevesebbet a kerete leépítése/ alaphiányosságai miatt. Az egy másik asztal, hogy valaki szándékosan hajt a draftra, erről korábban már regényeket írtam miért nem tartom jónak a ligaverseny befolyásolása miatt (egyszer kiáll, másszor felad elvet)
Ott "panaszkodsz", hogy nem tudod felfogni az 5. hely pü-i lényegét. Azt látod, hogy jééé kapok egy valag pénzt a semmire. Azt már nem látod, hogy nincs egy kannyi jegybevételem 3 hétig.
Ellenben veled, mert te kapsz jegypénzt.
Te vállaltad be a jobb szereplést az "ön dönt" alapon azt nem értem mire fel sértődsz meg, ha egy 5. segélyt kap az életben maradásért? Ha úgy döntesz jövőre az 5. helyet célzod meg, akkor tessék, ki akadályoz meg benne?
A következményt meg direkt írtam idézőbe. Ha számodra az a jó, hogy kifizetsz 3 heti bért és közben meccselsz a feljutásért, akkor az a "következmény". Ha 5. vagy akkor meg az életmentő segély a "következmény"
Én boldogan viselem ezt a "következményt", mert ez jutott, arról nem én tehetek, hogy milyen alapon. Azt lesz***m magasról.
Nem akartam én senkit megbántani, de értetlen vagy eszét megjátszó(?) embereknek csak rajzolni lehet vagy 500 mondatban tagolni a dolgot. Az a baj, már nem először fordul elő veled és mondom, eszembe sincs megbántanom téged.