3/4 sezonu za nami, ja dopiero nadrabiam ca艂y w膮tek z sezonu 馃 Nie ma tyle czasu na BB co kiedy艣 馃槄
Siema Panowie! Fajnie, 偶e co艣 si臋 kr臋ci na tym forum. Odpowiadaj膮c na moje wywo艂anie, nie id臋 w kierunku awansu na si艂臋. Mimo, 偶e sk艂ad wydaje mi si臋 dobry, nieidealny pod awans, to s膮 mocniejsi. Meczu nikt nie po艂o偶y, spr贸buj臋 PO rozegra膰 jak najlepiej, ale jeden mecz wyjdzie, ale na seri臋 jeste艣cie mocniejsi.
W g艂owie mam 2 warianty, zakup 18-latkow trening pod siebie i walka o awans do 4 kolejnych sezon贸w lub wzmocnienie w przysz艂ym. Ci艣nienie nak艂adaj膮 mi finanse, brakuje 600k do granicy podatku 25mln. W przysz艂ym sezonie dodatkowy cash w postaci BBM czy PP spowoduje 偶e b臋d臋 musia艂 w co艣 zainwestowa膰. Inwestycja w infrastruktur臋 nauczy艂a mnie 偶e pewne kroki najkorzystniej jest robi膰 od 2 ligi. B臋d膮c w PLK mia艂em sklep, TV na 3lvl i wcale nie by艂o wielkiego boosta. Sam booster robi艂 pobyt w PLK. Co.do meczu z Madox. Moim zdaniem Madox zrobi艂 celowy joke game. Ustawi艂 sk艂ad aby namiesza膰 w g艂owie przed meczem najwa偶niejszym u Was w PO. Dzisiejsze zwyci臋stwo nie mia艂oby wielkiego znaczenia, bo kadr臋 macie r贸wn膮, a do samych PO formy, kondycj臋 mog膮 si臋 zmieni膰, kontuzje mog膮 namiesza膰 szyki. Zrobi艂 bym chyba to samo, spojrza艂 bym w prz贸d kosztem teraz. Nie chc臋 mi si臋 wierzy膰 by Madox dl sygna艂, nie zale偶y mi na awansie. M贸j przypadek jest inny bo mam 90% wychowank贸w, wysokiego kupionego pod awans do 3 ligi, kt贸ry ma nie du偶膮 pensje do jako艣ci i drugi wysoki kt贸rego kupi艂em na wysokie miejsce w naszej lidze, bo b膮d藕 co b膮d藕 jeste艣my w topie 3 lig, gdzie jest powiedzmy 4-5 r贸wnych zespo艂贸w, z wysooiki pensjami i aspiracjami.