Nem a szavaid, szavaitok kiforgatása volt a szándékom, csak egyszerűen arra próbáltam rávilágítani, hogy az, hogy azt mondod, tudom jól csinálni. Le kell tenni valamit az asztalra! Egy vigaszági VB megnyerése U21-el az én szememben valami. Első osztályú, vagy stabil rájátszást érő helyen álló II.osztályú esetében érzem, hogy érti a játékot. Vannak akik segítenek a válogatott körüli munkában, nagyon jó meglátásaik vannak, dícsérendő. De ha jön egy jelölt teljesen ismeretlenül, az tegye ki az ütőlapjait, mutassa meg miért jobb mint más, mi az amire azt mondjuk, ez igen. Erre várok a kérdéseim óta.Lehet ez kész taktika, program, terv, ötlet. Csak LEGYEN.
Kommunikáció: az U21-hez milliószor több kommunikáció kell sztem, mint a felnőtt válogatotthoz. 4 év draftjai közül, évente 80-100 játékos tulajának kell néha a szájába rágni, mit eddzen a tehetséges játékosnak. Ez elég jó kommunikációt igényel....
Nem személyes támadás volt semmi sem amit írtunk. Elismerem, kicsit úgy tűnik előre döntöttünk, de vendabal nagyon jó edző.
Tegyünk együtt a válogatottakért, neveljünk magyar fiatalokat!