zabranjeno je reklamiranje drugih online igara na forumu,ali rado cu ti poslati link preko BB-Mail...
-
slazem se ja su verovatno 50.000 glava mnogo pametnije nego samo 100,ma kakve one nacionalnosti bile...ali opet,zar stvarno mislish da 100 igracha ne moze da smisli originalniju ideju od nekog mnogo veceg broja ljudi??? to je inache i bilo moje pitanje u mom proshlom postu...
uzgred broj 50.000 je napisao chisto da bi bila neka velika razlika,tj. hocu reci malo je preuvelichano...
P.S.
kada bi Charli hteo da da 100.000 din mesecno da okacimo jedan mali bannercic na sajt b92, BB Srbija bi imala za mesec dana 3000 korisnika ja to garantujem!!!
to je dobra ideja,ali opet...ko da kog njega u USA ili gde vec nemaju neki sajtovi slichni po posecenosti kao i b92...pa njemu je valjda bolje da igru igraju 3.000 amera nego 3.000 srba...a i ne verujem da je on uopshte chuo za b92 ili bilo koji sajt u Srbiji...ali opet kazem dobra je ideja...
p.s. Ozzy ako ti je php coding stvarno tvoja delatnos kao shto kazesh,mogli bi malo da poprichamo preko MSNa i dogovorimo se oko obrade ili chak pravljenja nekih slichnih igara koje bi promovisali u Srbiji...