BuzzerBeater Forums

BB Hellas > ΑΝΕΚΔΟΤΑ

ΑΝΕΚΔΟΤΑ

Set priority
Show messages by
From: kasper7
This Post:
00
205423.8 in reply to 205423.7
Date: 12/28/2011 11:34:32 AM
Overall Posts Rated:
235235
Και ένα... επίκαιρο!! :P

- Ρε συ η εφημερίδα που έφερες είναι προπέρσινη!!!!!!!!!!!!!!!
- Το ξέρω ρε.... μόνο εδώ όμως έχει αγγελίες για δουλειά!!!!!

This Post:
44
205423.9 in reply to 205423.8
Date: 12/28/2011 11:40:24 AM
Overall Posts Rated:
235235
Πάει η πεθερά ενός τύπου στα Ιεροσόλυμα. Εκεί έπαθε εγκεφαλικό, και σύντομα πέθανε…
Παίρνουν τηλέφωνο στην Αθήνα, τον γαμπρό της για τα τυπικά της κηδείας:
- Για να γίνει η κηδεία Αθήνα χρειάζονται τουλάχιστον 5000 ευρώ, ενώ εδώ μόνο 1000.
Το σκέφτεται λίγο ο γαμπρός της και απαντά:
- Αθήνα!
- Α, εσείς νοιάζεστε πολύ. Θα σας κάνουμε καλύτερη τιμή!
Αθήνα 5000 ευρώ, εδώ 800.
- Όχι, να την φέρετε εδώ.
- Αθήνα 5000, εδώ 600!
- Όχι, όχι, εδώ!
- Αθήνα 5000, εδώ 200!
- Μα δεν καταλαβαίνετε τι σας λέω; Εδώ είπαμε!
- Συγγνώμη ρε φίλε να σου κάνω μια ερώτηση;
Τόσο πολύ την αγάπαγες την πεθερά σου;
- Άκου να δεις φιλαράκο, πριν λίγο καιρό, ένας δικός μας
κηδεύτηκε εκεί, και μετά... αναστήθηκε!

This Post:
00
205423.10 in reply to 205423.9
Date: 12/28/2011 12:03:24 PM
Overall Posts Rated:
55
xaaxaxax itan ola fobera. na allo ena .
ti tha elege o pagalos an itan sti thesi tou berlouskoni???
apantisi: mazi tis pidixame

This Post:
00
205423.11 in reply to 205423.7
Date: 12/28/2011 1:12:20 PM
Ionikos Lamias
IV.6
Overall Posts Rated:
9999
γεια σου γυπα με τα ανεκδοτα σου

This Post:
44
205423.12 in reply to 205423.11
Date: 12/28/2011 4:31:25 PM
Overall Posts Rated:
235235
Ήταν μια γυναίκα η οποία είχε ένα πρόβλημα με το μ***ί της. Μύριζε κρεμμυδίλα.
Όποτε πήγαινε να κάνει κάτι πάντα έμενε στα κρύα του λουτρού γιατί οι άντρες έφευγαν.
Έτσι λοιπόν αποφασίζει να πει το μεγάλο πρόβλημά της σ έναν φίλο της.
Αφού του τα διηγείται όλα της λέει ο φίλος της:
"Μην ανησυχείς κοπέλα μου εγώ έχω την λύση". "Έχω έναν γνωστό ο οποίος έχει μεγάλο πρόβλημα με την οσμή του",
"Για λέγε, για λέγε" του κάνει η κοπέλα "να λέει δεν μπορεί να μυρίσει καθόλου κι έτσι θα το ευχαριστηθείτε και οι δυο".
Την επόμενη μέρα λοιπόν συναντιούνται πάνε για καφέ και μετά της λέει ο άντρας "πάμε σ ένα ξενοδοχείο?" "ναι" του απαντάει αυτή.
Πάνε λοιπόν στο ξενοδοχείο αρχίζουν τις διαδικασίες και την στιγμή εκείνη φτάνει ο άντρας στο μ***ί της.
"Πω πω" κάνει ο άντρας;
"Tι έγινε ;" του κάνει αυτή :
"Κρεμμυδίλα" "
Μα πως!" του λέει αυτή "εσύ δεν μπορείς να μυρίσεις, πως το κατάλαβες;"
"Δάκρυσαν τα μάτια μου"....

This Post:
00
205423.13 in reply to 205423.1
Date: 12/28/2011 4:41:08 PM
Overall Posts Rated:
235235
Μπαίνει ένας τύπος σε ένα καλό εστιατόριο και κάθεται στο μοναδικό ελεύθερο τραπέζι που υπάρχει.
Όπως πάει να απλώσει τα χέρια του στο τραπέζι, δίνει μια με τον αγκώνα του και πετάει κάτω το κουτάλι από το ωραία τακτοποιημένο σερβίτσιο. Αμέσως πετάγεται ένα γκαρσόνι και βγάζοντας από την τσέπη του ένα καθαρό κουτάλι το βάζει προσεκτικά στη θέση του στο σερβίτσιο . Ο τύπος τον κοιτάει όλος απορία και του λέει:
- Καλά δεν μου λες ρε φίλε, όλα τα γκαρσόνια κουβαλάτε κουτάλια στη τσέπη σας;
- Μάλιστα κύριε, απαντά το γκαρσόνι. Μετά από μια έρευνα που έκανε ένας ειδικός σύμβουλος, απεδείχθη ότι 26,7 % των πελατών ρίχνουν το κουτάλι τους με τον αγκώνα τους. Έτσι κερδίζουμε σημαντικό χρόνο έχοντας πάντα ένα καθαρό κουτάλι στη τσέπη και μεγιστοποιείται η αποδοτικότητα της εργασίας.
Ο τύπος κουνάει το κεφάλι του φανερά εντυπωσιασμένος. « Τι σου κάνει η επιστήμη σκέφτεται » και στη συνέχεια δίνει την παραγγελία του.
Αφού τρώει τα πραγματικά πολύ ωραία εδέσματα του καταστήματος, τρώει το φρουτάκι του, πίνει το καφεδάκι του, στο τέλος φωνάζει και για τη... λυπητερή.
Όπως τον πλησιάζει το γκαρσόνι, βλέπει ένα σπάγκο που κρεμόταν από το άνοιγμα του παντελονιού του.
- Συγγνώμη φίλε που στο λέω, αλλά κρέμεται ένας σπάγκος από... τα μαγαζιά σου!
- Το ξέρω κύριε, απαντά αμέσως το γκαρσόνι χωρίς να κοιτάξει καν μπροστά του. Ο ίδιος σύμβουλος μέτρησε ότι ο χρόνος που χρειάζεται για να πλύνουμε τα χέρια μας μετά που πηγαίνουμε στη τουαλέτα για κατούρημα, είναι πολύ σημαντικός και μειώνεται η αποδοτικότητα της εργασίας. Οπότε όλα τα γκαρσόνια έχουμε δέσει το πουλί μας με ένα σπάγκο και όταν πάμε στη τουαλέτα απλά τραβάμε το σπάγκο. Έτσι δεν πιάνουμε καθόλου το πουλί μας οπότε δεν χρειάζεται να πλύνουμε τα χέρια μας μετά. Έχει διαπιστωθεί ότι έτσι μεγαλώνει η αποδοτικότητα της εργασίας κατά 7,64%.
- Για σιγά άνθρωπε μου, του λέει με απορία ο πελάτης. Και πως βάζετε το πουλί σας πάλι μέσα μετά, χωρίς να το πιάσετε;
- Δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλοι κύριε, απαντά με φυσικό ύφος το γκαρσόνι. Εγώ πάντως χρησιμοποιώ το κουτάλι!!!

From: nikos64

This Post:
1414
205423.14 in reply to 205423.13
Date: 12/29/2011 1:33:51 AM
Overall Posts Rated:
303303
Να γραψω ενα με ξανθια

Ο κυρ Αποστολης ταχυδρομος στο επαγγελμα εφτασε στην τελευταια μερα εργασιας πριν την συνταξη , ετσι οι γειτονες που τους εφερνε τα γραμματα ειπαν να του κανουν απο ενα δωρο αυτη την τελευταια μερα εργασιας του ετσι λοιπον σε καθε ενα που πηγαινε ολο και κατι του δινανε αλλοι χρηματα αλλοι αναμνηστικο δωρακι , εφτασε και στην φοβερη ξανθια που ηταν ΘΕΑ απο ομορφια
-περνα κυρ Αποστολη σου εχω ετοιμασει ενα πλουσιο πρωινο
περναει ο κυρ-αποστολης στρωνεται και πραγματι τρωει ενα πρωινο που δεν ειχε φαει ποτε του , με το που τελειωσε το πρωινο βλεπει την ξανθια να ειναι ελαφροτατα ντυμενη που ετσι εδειχνε καθε πτυχη του απιθανου κορμιου της , τον πηγαινει στην κρεβατομαρα και εκει του κανει ενα απιθανο σεξ ... με το που τελειωσαν βγαζει ενα 5ευρω και του το δινει!!!
-καλα λεει ο κυρ αποστολης εφαγα ενα φοβερο πρωινο , εκανα το καλλιτερο σεξ της ζωης μου το 5ευρω γιατι ? ρωταει απορημενος..
-κοιτα του απανταει η ξανθια , ρωτησα τον αντρα μου τι δωρο να σου κανουμε και εκεινος μου ειπε " γαμ.. τον μαλα... και δωστου εκει ενα 5ευρω" το πρωινο ηταν δικια μου πρωτοβουλια!!

This Post:
00
205423.15 in reply to 205423.13
Date: 12/29/2011 5:18:46 AM
Overall Posts Rated:
5050
Παει που λέτε ρε παιδιά ένας τύπος στον ανδρολόγο:
- Γιατρέ έχω μεγάλο προβλημα εκει κάτω.. το πουλί μου εχει γίνει κίτρινο! Λέει ο τύπος...
- Ξεντυθήτε παρακαλώ κύριε, απαντάει φανερά αποριμένος ο γιατρός και τί να δει.....όντως το πουλί του είναι κίτρινο!
- Παράξενο...λέει ο γιατρός.. Πρώτη μου φορά βλέπω κατι τέτοιό! Θα πρέπει να βρούμε τα αίτια κύριε... Πιστέυω φταίει το αγχος...ξέρετε οικογενειακα βάρη..έξοδα..
- Α όχι! Απαντά ο τύπος..δεν είμαι παντρεμένος και δεν έχω οικονομικό πρόβλημα!
- Τοτε αποκλείουμε τον ψυχολογικό τομέα, απαντά ο γιατρός. Θα πρέπει να μου πείτε τις συνήθειες σας. Τι κάνετε ας πούμε καθημερινά?
- Ξυπνάω το πρωί, απανταει ο τύπος, πίνω έναν καφέ, παω στη δουλειά, γυρνάω σπίτι, κοιμάμαι ξυπνάω το απόγευμα... εεε και μετά για να περάσει η ώρα μια και είμαι μόνος βάζω καμιά τσόντα και τρώω γαριδάκια!!!

This Post:
77
205423.16 in reply to 205423.11
Date: 12/29/2011 1:11:41 PM
Overall Posts Rated:
151151
O Ρουβάς μπαίνει σε ένα τυροκομείο και θέλει να αγοράσει τυρί
-Θα ήθελα ένα κιλό τυρί
-Το θέλετε σε χαρτί ή σε κεσέ;
-Κε-σε θέλωω

This Post:
33