Μπορει να εχει ξαναακουστει παραπανω , αλλα και εγω ειχα στην ακρη του μυαλου να βαλω υποψηφιοτητα για την μεγαλη εθνικη , γεγονος κυριως επηρεασμενο απο το οτι δεν βγηκα ομοσπονδιακος τεχνικος στη νεων , οπου πολυ καλη δουλεια κανει τωρα ο λυγκας με την οποια βοηθεια του προσφερω εγω , μαθαινοντας συνεχως πραγματα , εξελισσοντας και την τακτικη μου στο ολο παιχνιδι αλλα και τον τροπο σκεψης γυρω απο αυτο...
Καλως ή κακως τα πραγματα εχουν οπως τα ειπε ο Kajabar(Γιαννης) , χωρις σωστο υλικο δεν μπορουμε να παμε ψηλα.... οσο σωστη τακτικη και αν παιζουμε... ο Lygas(Γιωργος) απο την αλλη εβαλα τα δυνατα του να συνεχισει την καλυτερη οργανωση του kavala44(Γιαννη) , και το πετυχε στο επακρο...
Εγω δεν θα ζητησω καμια αυτοκριτικη μιας και βλεπω τα πραγματα εκ των εσω , θα κανω μια προταση μονο , η οποια πιστευω θα εκτιναξει και θα αναδειξει τις ωρες δουλειας και αφοσιωσης στο παιχνιδι και στην κοινοτητα , ολων των προκατοχων...
Η προταση μου :
Μια βαση δεδομενων , on line , που θα εχουν προσβαση συγκεκριμενα ατομα , NT coach , NT u21 coach , και καποιοι scouter εμπιστοσυνης των ανωτερω που θα επομιζονται σε συνεργασια με τους coach και των managers την ενημερωση της...Καθε φορα που θα αλλαζει καποιος coach , θα ενημερωνεται απο τον αλλο , με τον κωδικο ( ο οποιος μαλλον θα ειναι αλλαγμενος ) και η δουλεια θα συνεχιζεται με μια συνεχομενη ροη...
η ολη διαδικασια γινεται μεσω Google , λεπτομερειες μαθαινω ακομα....