BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ U21] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ U21] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
22
241862.799 in reply to 241862.794
Date: 6/18/2016 6:24:29 PM
Overall Posts Rated:
33
Δε φανταζεσαι ποσο χαιρομαι που ο Αμπελας βοηθησε σε αυτην την επιτυχια. Με διαφορα η καλυτερη στιγμη μου στο Buzzerbeater μεχρι στιγμης!

This Post:
11
241862.800 in reply to 241862.799
Date: 6/21/2016 6:53:30 AM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
1ο ματς της μικρής Εθνικής σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και ήττα από το νο2 της παγκόσμιας κατάταξης και νικήτες του περσινού Ευρωπαικού Ισπανούς (τι στον που@@τσο αναρωτιέται ο Κοτίδης,αυτοί οι κωλοισπανοί παντού καλοί είναι????) (38259)

Αντιμετωπίζοντας μια ομάδα με υπερτριπλάσιο DMI και πολύ καλύτερες καταστάσεις,έχω την εντύπωση ότι έγινε μια αρκετά καλή προσπάθεια και αυξήσαμε τις πιθανότητες να γίνει ένα μικρό θαύμα!Μάλιστα λίγο πριν το τέλος της 3ης περιόδου προηγούμασταν 76-73,αλλά οι Ισπανοί πέτυχαν- παίζοντας εσωτερικό- 2 διαδοχικά τρίποντα,το 2ο μάλιστα ήταν σκότωμα καθώς μπήκε στην εκπνοή με σουτ της απελπισίας από μακριά διαμορφώνοντας το 76-79!

Γενικά οι Ισπανοί είχαν τρομερά ποσοστά με 46/76 σουτ και 4/9 τρίποντα και δυστυχώς η επιτυχημένη μας πρόβλεψη δεν ήταν αρκετή!Επιθετικά νομίζω πήγαμε αρκετά καλά σκοράροντας 97 απέναντι σε μια πολύ δυνατότερη ομάδα!Τακτικά πήγαμε επίσης καλά,αλλά όπως λέει ο Κοτίδης στο τέλος πήραμε τα αρχ@@δια μας και αυτό μετράει!!! :-)

Το πρόγραμμα είναι δύσκολο,αφού τώρα αντιμετωπίζουμε κατά σειρά Σερβία και Κίνα,νο 3 κ 4 της παγκόσμιας κατάταξης!Αν πάρουμε έστω ένα από αυτά τα ματς θα είμαστε πολύ χαρούμενοι,αλλά θα είναι δύσκολο!Εφικτός στόχος ίσως είναι να προκριθούμε έστω ως 4οι και θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε!

ΥΓ: Υπάρχουν και καλά νέα,καθώς η Ουτοπία τελικά βρέθηκε και δεν μηδενιστήκαμε!Μάλιστα ο αρχηγός αποστολής Κοτίδης στις πρώτες του δηλώσεις στο αεροδρόμιο δήλωσε ότι δεν αμφέβαλλε ποτέ ότι η Ουτοπία υπάρχει και ότι η Ελλαδάρα ήρθε εδώ για να τους γαμ@@σει όλους (We are here to kick some assess,motherfuckers!!!!!!) :-)

This Post:
00
241862.801 in reply to 241862.800
Date: 7/4/2016 3:23:43 PM
Overall Posts Rated:
8686
Μετα τη πολυ σημαντικη νικη της μεγαλης εθνικης ειχαμε αλλη μια επιτυχια, τη πρωτη νικη της εθνικης νεων στο παγκοσμιο. Προτρεχω λιγο αλλα πιστευω πως μια νικη με τη γκανα μας φτανει για να περασουμε στους 8.

Συγχαρητηρια στο τιμ!!!

This Post:
00
241862.802 in reply to 241862.801
Date: 7/4/2016 4:19:43 PM
Overall Posts Rated:
13091309
Στα προηγούμενα δύο παιχνίδια με μεγαθήρια(Ισπανία και Σερβία), στην παρθενική μας συμμετοχή σε παγκόσμιο, χάσαμε στις λεπτομέρειες, αλλά η τρίτη ήταν και φαρμακερή!
Νίκη απέναντι στο ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ που λέγεται Κίνα, σε ουδέτερο, με ίδια διάθεση και ΚΙΝΗΣΗ!
Δεν θυμάμαι ωραιότερη νίκη Εθνικής μας, από όλες τις απόψεις.

This Post:
11
241862.803 in reply to 241862.802
Date: 7/5/2016 4:39:19 AM
Overall Posts Rated:
419419
Και με το σκορ να μας αδικεί... :Ρ

Εγώ δεν θυμάμαι άλλο ματς στο ΒΒ όσον καιρό είμαι που μια ομάδα τελείωσε με 0 λάθη το παιχνίδι. Πήγαν όλα καλά χτες, δυστυχώς δεν μας έκατσε άλλη μια νίκη στα προηγούμενα δύο παιχνίδια για να είμαστε καβάλα στο άλογο τώρα.

Κι εγώ νομίζω ότι με μια νίκη με την Γκάνα περάσαμε αφού Κίνα και Βραζιλία παίζουν μεταξύ τους την τελευταία αγωνιστική, αλλά πρέπει να κερδίσουμε την Βραζιλία για να πάρουμε μαζί μας την Κίνα που κερδίσαμε και να πάμε στον επόμενο όμιλο με 1-2 και όχι με 0-3.

Κάτι όχι εύκολο, αφού οι Βραζιλιάνοι λόγω προγράμματος είχαν την πολυτέλεια να πάνε με 3 χαλαρές στα πρώτα παιχνίδια, ενώ εμείς όχι.

This Post:
00
241862.804 in reply to 241862.803
Date: 7/5/2016 9:08:40 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Λίγη ώρα μετά την χθεσινή νίκη της Εθνικής απέναντι στην μικρή αυτή χώρα που την λέγαν Κίνα,το κινητό του αρχηγού της Ελληνικής αποστολής,του πάνσοφου γέροντα Αγαμέμνονα Κοτίδη χτύπησε...

Στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας,ο οποίος τύγχανε εκείνη την ημέρα να βρίσκεται στο Πεκίνο και να συνομιλεί με τους Κινέζους..

''ΟΜΠΡΟΣ!!!!''...είπε ο γέροντας!!

''ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΕΔΩ''...είπε με περηφάνεια ο συνομιλητής!!!''ΡΕ ΚΟΤΙΔΗ!!ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟ@@ΤΣΟ ΠΗΓΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΤΟΠΙΑ????ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ??ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΛΟΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΙΚΑΤΕ ΜΕ ΚΙΝΗΣΗ???ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΛΛΟΙ!!!!....''

''ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ALEXIS????...ούρλιαξε ο μονίμως ευερέθιστος γέροντας!!''ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟΥΣ ΑΜΠΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΔΙΣΕΓΓΟΝΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ,ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΗΖΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧ@@ΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ???ΑΙ ΠΑΡΑΤΕ ΜΕ ΚΑΙ ΕΣΥ''.... είπε αγανακτισμένος κλείνοντας το τηλ. στα μούτρα του Τσίπρα!!

This Post:
55
241862.805 in reply to 241862.804
Date: 7/21/2016 7:11:33 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Επικοινωνιακά αυτή τη σεζόν δεν το λες και ότι παίρνουμε καλό βαθμό,αλλά το καλοκαίρι,οι παραλίες και ο ένας μήνας Εuro δεν αφήνουν και πολύ χρόνο!Στην τελική δεν νομίζω να είναι καν διψήφιος ο αριθμός αυτών που διαβάζουν τα ποστ για την u21!Θα κάνω τώρα,μία συνοπτική αναφορά για τον 1ο γύρο του Παγκοσμίου!

Στην 1η μας ever συμμετοχή,καταφέραμε να προκριθούμε στην τελική 8αδα με ρεκόρ 3-2 και παίρνοντας μαζί μας ρεκόρ 1-2!Το πρόγραμμα ήταν δύσκολο,αφού ξεκινούσαμε με μαζεμένα όλα τα δύσκολα ματς και είχαμε τον σάκο του μποξ Γκάνα,την τελευταία αγωνιστική!Νομίζω τα καταφέραμε αρκετά καλά,και ίσως να μας δώθηκαν κιόλας όσα δικαούμασταν!

1η αγων) (38259) Ήττα από Ισπανία μετά από ντέρμπυ ως τα μέσα της 4ης περιόδου!Είμασταν η μόνη ομάδα που κοντράραμε τους Ισπανούς και μάλιστα με 5- ενθουσιασμό και ίδια διάθεση!Όλες οι άλλες,ακόμα και η Σερβία συνετρίβησαν!Οι αντίπαλοι είχαν 46/76 σουτ!Με τα μποτ όταν παίζω,χειρότερα ποσοστά έχω από αυτό! :-)

2η αγων) (38261) Ήττα από Σέρβους που μας πόνεσε!Αποφασίσαμε να μην πάμε με την εύκολη λύση,χτίζοντας ενθουσιασμό και χτυπόντας τα επόμενα ματς για απλή πρόκριση,αλλά να ρισκάρουμε αποκλεισμό,ελπίζοντας σε καλύτερο ρεκόρ!Τελικά το τραγικό 16/30 βολές(χωρίς να έχουν ασοδυα οι παίχτες) έκρινε το ματς!

Λένε ότι το excelaki που βγάζει το σκορ χωρίς τον παράγοντα τύχη δεν ισχύει πια!Πάντως βγάζει αποτέλεσμα 97-90 υπέρ μας με Ισπανούς και νίκη με 1 πόντο υπέρ μας με Σέρβους(και έχω μάλιστα την εντύπωση-όρκο δεν παίρνω-ότι η διαφορά διάθεσης δεν αποτυπώνεται στα ΠΠ και στα rating.)

Μετά τα 2 αυτά ματς,είχαμε ένα αίσθημα απογοήτευσης και πιθανής ατυχίας(μπορεί βέβαια να κάνουμε λάθος) και πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να είχαμε τουλάχιστον να είχαμε 1 νίκη!

3η αγων) (38265) Η 1η νίκη στην ιστορία της Ελλάδας σε Παγκόσμιο απέναντι στην Κίνα!Το ματς δεν ήταν εύκολο,αλλά τα πράγματα πήγαν όπως τα περιμέναμε,ο Κινέζος έπεσε στην παγίδα και έπαιξε 2-3 με πρόβλεψη για εσωτερικό απέναντι σε κίνηση.

4η αγων) (38269) Ήταν το 1ο ματς που είχαμε θεωρητικά καλύτερο ρόστερ από τον αντίπαλο!Όμως μετά τις 2 συνεχόμενες κανονικές στα 2 προηγούμενα ματς ενώ οι Βραζιλιάνοι είχαν 3 χαλαρές,υπήρχε πιθανότητα να το πληρώσουμε!Τελικά πήραμε την νίκη με ΒΟ και χαλαρή μάλιστα και οριστικά την πρόκριση για τον 2ο γύρο!

5η αγων.) (38272) Η διαφορά δεν μετρούσε!Ούτε καν η νίκη είχε σημασία!Έξαλλος ο Κοτίδης μας κατηγόρησε για unfair που διπλομαντέψαμε τους Γκανέζους παίζοντας και zone press και μάλιστα έστειλε και έγγραφη συγγνώμη στον Γκανέζο κόουτς λέγοντας ότι ο Villagkoyras kai o Alexandros7 είναι μαλακισμένα... :-)

Από Δευτέρα ξεκινάει το Final Pool!Οι 8 καλύτερες ομάδες του κόσμου!Ιταλία και Ισπανία έχουν 3-0,Σερβία και Ουγγαρία 2-1,εμείς και οι Αμερικάνοι 1-2,ενώ Βραζιλιάνοι και Καναδοί μπαίνουν χωρίς νίκη!Αν είχαμε μπει με 2-1,θα ελπίζαμε βάσιμα για 4αδα!Τώρα είναι πάρα πολύ δύσκολο,αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο!

ΥΓ: Μετά από όλες αυτές τις άχρηστες πληροφορίες,ερχόμαστε στο ζουμί!Ενθουσιασμός επικρατεί στο Κοτιδέικο,καθώς το δισέγγονο του πάνσοφου γέροντα Κοττίδης,δεν χάνει σουτ ούτε με κλειστά τα μάτια!Έχει στην καριέρα του στην Εθνική 100% ευστοχία με 6/6 σουτ(!!!!!).Ο πάνσοφος είναι πραγματικά έξαλλος με το τεχνικό team που δεν τον εμπιστεύεται παραπάνω και ικανός είναι να κάνει πραξικόπημα (που είναι και της μόδας),αναλαμβάνοντας αυτός την τεχνική ηγεσία και οδηγόντας με μπροστάρη το δισέγγονο την Ελλαδάρα στην κορυφή του κόσμου!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

This Post:
33
241862.806 in reply to 241862.805
Date: 7/25/2016 3:14:29 PM
Overall Posts Rated:
419419
(38297)

ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΠΑΖΕΡΟΝΥΧΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ Η ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΜΕ 87-72!!!!

ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΟΥΒΑΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΝΙΚΗ!!!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΑΣ!!!

This Post:
66
241862.807 in reply to 241862.806
Date: 7/25/2016 4:03:31 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Στη Σαιτάμα είχε πέσει η προειδοποιητική 1η βολή!!!Το μεγαλύτερο ίσως κάζο στην ιστορία του Αμερικάνικου μπάσκετ!!Τότε είχαν δηλώσει ότι ήταν ένα μάθημα και δεν θα την πατούσαν ποτέ ξανά!!Όμως μετά από καμιά 10ριά χρόνια,το ελληνικό μπάσκετ ξαναπλήγωσε το μεγαθήριο που λέγεται Αμερική!!Η αρμάδα του αρχηγού αποστολής,πάνσοφου γέροντα Κοτίδη μπήκε φουντωμένη στον αγωνιστικό χώρο και ακολούθησε στην εντέλεια το αγωνιστικό πλάνο ρίχνοντας στο καναβάτσο τους υπερόπτες Αμερικάνους!!!Ο γέροντας ούρλιαζε:

''ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΤΕ!!!!!!!ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!''...και στο τέλος δικαιώθηκε...

Βασικά ένα ματς στο μπάζερ κερδίσαμε,αλλά μας έχει πιάσει λίγο η μαλ@@κία!!! ¨-)

ΕΛΛΑΔΑ-ΑΜΕΡΙΚΗ 87-72.......(38297)

1η αγωνιστική του τελικού ομίλου!Τα δεδομένα πριν το ματς δεν ήταν υπέρ μας!Καλύτερο υλικό οι Αμερικάνοι,υπερδιπλάσιο συνολικό DMI και καλύτερες καταστάσεις!!Σε τέτοιες περιπτώσεις πας να φας τους άλλους ύπουλα!!Και τι πιο ύπουλο από μια υπομονετική που ένας τρελός λέει ότι είναι PF,παίρνει την μπάλα και σουτάρει από όπου γουστάρει!

Οι Αμερικάνοι είχαν χάσει 2 ματς στο πόντο ως τώρα!Και στα 2 από υπομονετική!Αλλά και στα 2 είχαν χάσει πρόβλεψη!Εμείς τελικά καταφέραμε να νικήσουμε καθαρά με 15 πόντους,χωρίς να χάσουν καν πρόβλεψη!Στοχεύσαμε τον ΠΦ των αντιπάλων,ο οποίος είχε 50κ μισθό και πάνω από μύριο DMI και ο Δρογόσης τον έκανε κουδούνι!Την είδε Νίκος Γκάλης σκοράροντας στο ματς της ζωής του 55 πόντους με 23/38 σουτ και 5/6 τρίποντα!!!!Συνολικά πήραμε τους 65 από τους 87 μας πόντου από την θέση 4(!!!)

Πέρα από τον Δρογόση,το ματς μας το έδωσε η φοβερή μας άμυνα!Αποφύγαμε πρόβλεψη παρά το ότι είμασταν καθαρό αουτσάιντερ και οι Αμερικανοί τα σπάσανε με 28/94 σουτ!!!

Νομίζω ότι είναι η μεγαλύτερη νίκη της u21 από τότε που την έχουμε αναλάβει!Επίσης μας δίνει και μερικές ελπίδες να διεκδικήσουμε είσοδο στην 4αδα,κάτι που πριν τον αγώνα φαινόταν πάρα πολύ δύσκολο εώς αδύνατο!

Μετά το τέλος του αγώνα και ενώ όλοι πανηγυρίζαμε σαν τρελοί,ο πάνσοφος γέροντας έκοψε μαχαίρι τα πανηγύρια ουρλιάζοντας: ''ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛ@@ΚΙΕΣ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!!!!!!ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΩ ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ!!ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!!ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ?????????''

This Post:
00
241862.808 in reply to 241862.807
Date: 7/25/2016 4:34:08 PM
Overall Posts Rated:
419419
Βασικά ένα ματς στο μπάζερ κερδίσαμε,αλλά μας έχει πιάσει λίγο η μαλ@@κία!!!

Δεν σε καταλαβαίνω, τι εννοείς;;;

(party) (party) (party)

This Post:
00
241862.809 in reply to 241862.808
Date: 7/25/2016 4:45:28 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Δεν σε καταλαβαίνω, τι εννοείς;;;

(party) (party) (party)

Ο Κοτίδης διέταξε..''ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ''...αλλά τον πήρε το μάτι έξω από το γήπεδο να ξεδίνει: :-)

https://www.youtube.com/watch?v=KymFaQlc2hQ

Last edited by ALEXANDROS7 at 7/25/2016 4:47:38 PM

Advertisement