Az összes 5. és 8. helyezett nevében szóltam, de a saját példám ismerve csak abba tudtam belemenni számszerűen!
Nem személyeskedés, ahogy ezt te látni szeretnéd illetve beállítod!
Apropó! Mi van a 8. helyezettekkel, azon miért nem problémázol? Szerinted tök "jó" lehet kiesni? új anyagi alapokra helyezni a csapatot stb.. stb..
Én sem írtam, hogy ez az egész jó, ez van.. ezzel kell élni, de azt eleve igazságtalannak érzem, hogy fizessek pl 1 milliót a semmiért. Ha nem játszok, akkor miért fizessek 1 millió vagy a te meggondolásod szerint pl fél bért? (az is számszerűen 500k körül mozogna)
Az meg, hogy hol tudsz zárni év végén nem csak az eredményeiden, hanem másokén is múlik. Én nem tehetek arról, hogy az 5. helyre értem oda, nem DIREKT volt. Akkor miért vonod kétségbe a megtámogatásom jogosultságát?
Ha ezzel machináltam volna, hogy szándékosan 5. lehessek megérteném, de így nem értelek mire fel jajveszékelsz ezen.
5. lettem a versenyeredmények alapján, pont úgy ahogy a játékostársak nagy része is az 5. helyen.
Nem gondolom, hogy a döntő többségük azon ügyeskedett hogyan is lehetne 5., hanem egész egyszerűen ez jutott/ maradt nekik.
Arról nem ÉN (vagy másik 3747 5. helyezett) tehetek, hogy hibás a rendszer.
Azt, hogy mivel érdemeltem ki leszarom. De azt mindenképp figyelmedbe ajánlom ismét, ha a semmiért bért fizetnék, akkor buknék 0,5-1 milliót 3 hét alatt. És akkor megkérdezhetném : milyen alapon fizessek, ha egy kanyi bevételem sincs?
Miért problémázol az 5 hellyel, ha te lennél itt, akkor vernéd a s...d a betonhoz örömödben?
Te akartál előrébb végezni, akkor viseld az anyagi következményeit!
Szívesen cserélnék, számomra nem a megéri vagy nem éri meg alap egy helyezés elérése. De azzal nem tudok mit tenni, ha épp az 5. helyen zártam.
Nem én és még 49839 játékos tehet a rendszer hibáiról hanem a 6-8 fős alkotói gárda, akik vagy nem akarnak vagy nem tudnak igazságos megoldást találni a hibákra és kiskapukra.
Infláció: Nekem nem okozott problémát odaát, hogy 1 milliárdból beáldoztam 457.648.926-ot. Maradt még másik fél milliárdom. Az már inkább hogy egy másik magyar nyomta feljebb a licitet... Ilyet nem teszünk alapesetben, egy magyar ne csesszen ki a másikkal. Nálam alapelv, ha egy magyar bidel akkor abba nem szállok be (max lebeszélés alapján biztosító embernek a végére). Nem akarom lehúzni a másikat, ez számomra gerinctelenség kategória lenne.
Másik példa: ott ahol van 16-18 millióm, ott nem okoz 1 millió elbukása komoly érvágást.
A fentebbi számokkal behelyettesítve ott 3 heti bér 1,2 millió lenne, de annak az elbukása meg sem kottyan a 18 millióhoz mérten.
Ha itt a BB-ben valaki kifizet(ne) 3 heti bért, hogy közben nincs egy peták bevétele sem, az egész egyszerűen "lenullázza" magát. Mutass itt csapatot, akiknek nem okozna gondot 1 millió elbukása a semmiért.
Tehát azt gondolom jogos az 5. hely támogatása, de mondtam én is jobban örülnék az eredményesség alapú helyezéspénz rendszernek.
Amíg ez van, addig ezt kell szeretni/ elfogadni.
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 5/9/2012 5:21:13 AM