Egyrészt ha értenéd, hogy egy scout mit csinál, akkor tudnád azt is, hogy annak nem az a része, hogy rohadt okosnak hiszi magát, hanem másoknak segít. Érdekes ez sok válogatott esélyes játékos tulajdonosánál kimondottan jól működik.
Az sem tartozik a scout feladataihoz, hogy paraszt módjára reagálja le a másik hozzászólásait, ezért veled ellentétben nem teszem.
Olyat sem szokott csinálni egy scout, hogy a saját hiányosságait ráfogja a meccsmotorra, hanem megpróbálja megérteni, szintén veled ellentétben.
Vedd észre barátom, nem észben különbözünk egymástól, hanem felfogásban. Abban kellene sokat javulnod.
"Képzeld nincs szükségem rá 3. osztályban, hogy a legerősebb támadásomat játsszam!"
Ha a belső támadás a legjobb, akkor miért nem játszod azt. Milyen érdekes dolgokat hoz a véletlen, nekem is a belső támadásom a legjobb, és amióta regisztráltam a játékba azt játszom. Pedig a fene tudja, lehet, hogy nem is lenne szükség rá...
"Ja és a gyenge védekezésű irányítómmal volt a védekezésem remek-remek,. bocs hogy az irányítómnak nem legendás a 2 pontos dobása, biztosan Te ha belül támadsz Centert játszatsz külső emberként ! :)))"
Látod, tudod te a tutit, most már csak meg kéne valósítani. És ismét milyen érdekességeket hoz a véletlen, valóban magas a kinti embereim 2 pontosa. Más kérdés, hogy én több szezon melójával felmásztam ezzel a koncepcióval az első ligába, és való igaz, kevésnek tartom a 4-es támadást egy belső játéknál.