Miért lenne hatalmas anyagi csőd, ha semmit sem adnának az 5. helyen bónuszként?
Nos, ahogy Chosen is írta előfordulhat, hogy akár 4, de normál esetben is 3 heti bért ki kell perkálnod.
Ha csak az enyémmel számolok, akkor az 3*355k vagyis 1,065 milla úgy, hogy közben egy cent bevételem nincs!
Miért fizessek a semmiért egy fityinget is, ha nem játszom egy percet sem tétmeccsen?
Nem értem miért vagy felháborodva azon, hogy megtámogatnak 500k-val?
Amennyiben 3-4. helyről po-oznék valóban ráfizetés lenne az egész.
Tegyük fel 1. körben kiesek idegenben, kapok kb 90-100 jegypénzt, de e mellé fizetek 355-öt, máris cumi az egész. (egyenleg -250k körül) A dolgot az kompenzálhatja némileg, hogy a 2. hétre nem kell fizetnem bért. Nagyjából nullszaldóra ki lehet jönni a végén.
Ha hazain po-zok, akkor 180-190 jegypénz és pl egy továbbjutás. Így a heti egyenlegem csak -150k körül lenne.
Elődöntő és döntő még ennyi veszteség, de ha bajnok vagy végül kapsz 1 millát a 2. ligában. Ezzel pluszosan jössz ki.
Ha jól rémlik egyik évben vagy wolwerine vagy precki (már nem tudom pontosan melyikük) kis híján ezért ment csődbe, mert 3-4 hétig egy nyamvadt cent bevételt nem láttak és kellett fizetniük közben 1,2-1,5 millió körüli bért!
Az meg egy másik dolog, hogy tudsz-e sakkozni liftezéssel?! Az, hogy 3., 4. vagy 5. leszek adott esetben (szoros ligában) mások eredményeitől is függ. Messze nem garantált az áhított 5. hely megszerzése, pláne ha nem csak rajtad múlik!
Pont dawa írta fentebb, hogy "ön dönt".. Akkor miért kifogásolja azt, ha a feljutásért harcol, de végül nem sikerül és ezzel anyagilag bukik? Ő akart fentebb végezni, vállalja a "kockázatát".
Ha majd egyszer megtapasztalja milyen kicsi a difi az 4. és 6. hely között pengeélen táncolni, akkor rájön nem feltétlen éri meg lefelé liftezni, mert önveszélyes lehet. Ki szeretne a csapata anyagi jövőjét kockáztatva kiesésizni? Szerintem kevesen, ezért mindenki előre menekül. Én sem azért lettem 5., mert az olyan hú de jó, hanem ez jött ki az eredmények alapján. Nem tudod befolyásolni a szoros ligában a helyek leosztását hacsak össze nem beszélsz a másikkal... Arra meg semmi garancia, hogy bele is mennek.
Azt akarom mondani: én sem szabad akaratom folytán lettem 5., hanem így adódott és ezért miért vagyok hibás??
Ha nem adnának az 5. helyemre némi kompenzációt, akkor 3-4 hét alatt csődbemennék.
Még jó, hogy kitalálták a kompenzációt.. Nem értem miért bántja ez azt, aki bevállalta a felsőházat?
Tessék viselni a "következményeit" és nem azon sírni, hogy az 5. hely az (leg)jobb.
Egyébiránt pont ezért lenne jó az infláció.
Ha van 10 csrilliárdod, akkor abból elbukni nem gáz 0,5 csrlliiárdot, mint jelen esetben 1 millióból akár az egészet is!