Szczerze wam powiem, że niby fajnie, że forum się rozruszało, ale z punktu widzenia nowej osoby to nie chce się czytać takich osobistych wycieczek w co drugim poście bo "polskie piekiełko" mamy na codzień w mediach, a to jednak tylko gra i powinno być bardziej z przymrużeniem oka nawet jeśli dotyczy wspólnego dobra jakim jest NT.
Pamiętam czasy kiedy BB King wprowadzał bungę i było to rewolucyjne dla naszej kadry i kolejnych wyników. Z tego widzę to trochę się zmieniło pod tym kątem ale skoro nadal to działa i wyniki są zadowalające to chyba warto. Niemniej mam wrażenie, że tak do końca albo żadna ze stron nie ma argumentów albo nie chce ich zdradzać na forum, więc chyba ta dyskusja nie ma zbytnio sensu. Bez sensu szczególnie, że jak widać prowadzi to tylko do uciekania w prywatę.
Nie ciągnąc jednak dłużej tematu mam inne pytanie. Na zagranicznym forum ktoś niedawno poruszył temat tego meczu:
(111935388) Jest to finał poprzedniego sezonu B3.
Możliwe, że gdzieś już to było omawiane, ale osobiście nie widziałem. Spotkałem się za to z tym, że obecnie lepiej jest grać 6-7 mocnych graczy z nabitą kondycją/staminą niż 10 trochę słabszymi - co pokazuje z resztą ten mecz.
Jak to wygląda ze strony reprezentacji?
Czy nie warto tak grać również w reprezentacji? lub Jaki jest powód, żeby tak nie grać?