Ось і закінчився ще один утішальний турнір. Уже цілий рік я у руля молодіжки.
За цей рік змінилось дуже багато чого в моєму житті, але одне залишалось постійним - піклування про мододіжку.
Сезон 28: мене вибирають на місце тренера в великим скрипом, але незважаючи на дуже низький рейтинг нашої молодіжки(в групі були суперники сильніші нас) ми проходимо в 2 раунд, де беремо 2 перші гри. Але нам все таки не вистачило таланта заципитись за путівку на ЧС.
Сезон 29: вже все комюніті більш-менш вірить в мій скілз управління командой і на цій довірі наша молодіжка спочатку займає 1 місце в групі, а потім доходить до фіналу утішального турнуру.
Сезон 30: Без конкурентів я виграю перевибори. Склад, що зібрався в том сезоні я важаю найсильніший за всі 4 сезони. Зразу я поставив ціль заняти 3 місце і попасти на ЧС. Після досить дивної поразки в 1раунді групи від Португалії ми підтвердили своє резюме одних з найсильніших обігравши лідерів групи в останьому турі і пройшли далі. В 2 раунді 3 матчів мали такі знайомі 2 перемоги і ще одна перемога в двох останіх матчах давала нам путівку на ЧС. Не судилося...
Сезон 31: Оснаній сезон. Оснаній сезон щоб щось виграти. Я ставив все на цей сезон. Сам розкачав кращого ЛФ в всьому ББ. Тримав форму 3 гравцям старту. В нас була дуже рівна команда на всіх позиціях з достойною(на деяких по 2 рівних гравці в складі) заміною.
Перший раунд прошли без поразок домініючи над всіма суперниками. Далі плей-офф. Перші 3 раунда на досить сильними суперниками ми знову домінували +20 всередньому.
І ось, фінал вже так близько. Потрібно всього то обіграти знесилену команду Ізраєлю з 2 травмованими гравцями і 2 не в формі... Це, напевно, і зіграло злий жарт з нами. Я вирішив зіграти на вірного і давити на їхне слабе місце - на великих (тепер я розумію, що був би в них найсильніший склад я б ніколи не грав так прямолінійно). Наш склад був сильнішим. Але все інше зіграло проти нас: поляна, захист, угадайка. Чогось в нього б небуло і ми б в кілька очків виграли. Але поразка є поразка. Респект тренеру Ізраїля.
Що ж, надіюсь моя праця не пройде даром і вже наступного сезону ми попадено на ЧС.
Але то вже буде без мене. Я йду з посади. Хочу дати новим тренерам проявити себе. Та й свою команду пора вивести в суперлігу, а то підзабив на неї за молодіжки:))
Дякую всім, хто підтримував мене, допомагав порадами і качав гравців по моїм параноїдальним методикам. В нас одна з найкращих комюніті в ББ.
Дякую
Last edited by Irish ManYaK at 7/30/2015 5:02:04 AM