BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > A Milli Takım/NT

A Milli Takım/NT (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
264529.79 in reply to 264529.78
Date: 12/9/2014 10:05:33 AM
Overall Posts Rated:
152152
Bizde de öyle birileri olsa aslında sırf menzil ve blok antrenmanı veren.

This Post:
22
264529.81 in reply to 264529.77
Date: 12/9/2014 2:04:23 PM
Overall Posts Rated:
102102
macin sonucu beni de sasirtti hocam. almanya'nin 2-3 alani uc kisa ile oynadigini gorunce ben maci kazanacagimizi dusunmustum. ozellikle bizim bir iki uc numaralardan cok daha saglam bir performans beklerdim. blok ozelliginin kagida yansimayan da cok etkisi var. yine de ben uc kisali alan savunmasina karsi cok daha efektif hucum etmemizi beklerdim. anlasilan almanya'nin blok avantajini kullanmak adina alan savunmasi oynamasi bizim sut tercihlerimizi de etkilemis.

jagermeister'in performansi beni cok sasirtmadi yalniz. 4/4 isabet biraz fazla iyi olsa da 3/4 veya 4/6 gibisinden isabetler bizi pek sasirtmamali bence. biz kendi takimlarimizda rakibin 12-13 menzilli gardlarini 18-19 dis defans seviyeleri ile savunabiliyoruz ancak 10 menzili olan bir oyuncuyu hemen hemen ayni dis defans seviyesi ile savunabilmek benim pek kafama yatmiyor zaten. almanya'nin o pozisyonda ekstra bir oyuncusu vardi ve bunu da kullandilar bana kalirsa.

onun disinda yaptigin tum tespitlere gonulden katiliyorum hocam. kerem hocanin da isteklilik yonetimi ve efor konusunda hakkini vermek lazim. kadro konusunda uc asagi bes yukari hepimiz ayni oyunculari seciyoruz zaten, fazla bir alternatif yok. bizim milli takim kulup takimlarimiza cok benziyor maalesef. biz kendi takimlarimizda iceriden sut maas acisindan bedava oldugundan dolayi ucuz yoldan basari icin onu tercih ediyoruz fakat milli seviyede maas sikintimiz da olmadigi icin en azindan oyunu disaridan da oynayabilecek bir 5 cikartabilmemiz lazim, ozellikle de mac gunu hazirligi muhabbetinden sonra.

bu noktada seninle de fikir birligi yaptigimiz ciftlik takim muhabbetini hayata gecirmeyi topluluk olarak deneyebiliriz. u21 kocu Bora hocanin da destegini alarak milli takim potansiyeli olan oyunculari 18 yaslari itibariyle yonlendirmeye baslarsak cok daha saglikli olur. kerem hocanin olusturdugu veritabani ile bircok oyuncunun takibindeyiz ancak boyle bir yapilanma da bunun bir ileri asamasi olabilir.

gard yetistiren menajerleri menzil antrenmanina yonlendirmek milli takim icin faydali olsa da kendi takimlari adina basarinin daha ucuz yollari var . mevcut maas formulunde ic sut ozelligi gardlara neredeyse ucretsiz. bb'ler maas formulunde gardlar icin ic suta bir bedel bicmedikleri surece de iceri bak birinci taktik olmaya devam edecek. bu konuda menzil antrenmanin maasi sisirmesi ve dis hucum takimlarinin maliyetli olmasi menajerlerin cekinmeleri icin yeterli bir sebep zaten. bu verdigim sadece bir ornek ancak bu ve bunun gibi baska zorluklarin onune sadece ciftlik takimlar ile gecebiliriz gibi geliyor bana. boylece hem daha ozgur olur hem de belli bir plan program cercevesinde oyuncular yetistirebiliriz. tabii bu konuda gonullu olacak ve bazi konularda fedakarlik yapabilecek menajerler lazim. utopya takimlari da oldukca onemli bir rol oynayabilir burda. boyle bir fikre sicak bakanlar varsa herkesin fikrini duymak isterim kendi adima. bu baslikta veya baska bir yerde bu konuda tartismayi surdurebiliriz.

From: mustafa78

To: Bora
This Post:
00
264529.83 in reply to 264529.82
Date: 12/10/2014 7:05:50 AM
Overall Posts Rated:
202202
o kadroya almadığını söylediğin mt adayı oyuncular arasında "tembel sulhi" de var mı hocam :)

From: mustafa78

To: Bora
This Post:
00
264529.85 in reply to 264529.84
Date: 12/10/2014 8:57:47 AM
Overall Posts Rated:
202202
ben sulhi'den bir patlama bekliyorum....

şaka maka bugün merak ettim aldığımda gerçekten fena durumdaymış sulhi... toplamda 40 özellik artışı yaşamış 3,5 sezonda... ama bu 40 özellik hem iç hem de dış özellikler.... hedefim 24-25 yaşında cidden mt zorlayan bir oyuncu yapmak... bu arada sulhi ile beraber bir de letonya mt için 21 efsane bir oyuncu yetişiyor... o da çok can yakacak gibi duruyor aynı yaşlarda...

Last edited by mustafa78 at 12/10/2014 9:00:10 AM

This Post:
00
264529.86 in reply to 264529.2
Date: 1/4/2015 7:06:36 PM
Overall Posts Rated:
132132
Erdal Kurtuluş torpilli her halde hocam :) yeğenin mi? :)

This Post:
00
264529.88 in reply to 264529.87
Date: 1/5/2015 7:52:26 AM
Overall Posts Rated:
132132
potansiyelinin düşük olmasından dolayı böyle bir şey söyledim hocam. Türk milli takımında 8 potlu oyuncuya rastlamamıştım da. ki zaten elendikten sonra kadroya dahil oldu sanırım değil mi?

Advertisement