BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Εκλογές- ΑΝΤΙΔΙΚΙΕΣ

Εκλογές- ΑΝΤΙΔΙΚΙΕΣ (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
122343.79 in reply to 122343.78
Date: 12/17/2009 3:02:55 PM
Overall Posts Rated:
1414
καλησπερα με λενε παναγιωτη και παιζω στο ββ απο τη σεζον 8....Βλεπωντας τους διαλογους σας και τις συζητησεις ειπα να γραψω και εγω 2 γραμμες πανω στις τοποθετησεις σας και να εκφρασω και εγω την αποψη μου!Πανω απο ολα θελω να συχγαρω τους εθνικους προπονητες μας τον τυφωνα(που ειναι το κυριο μερος η εθνικη ανδρων).Το παιδι 'παλεψε' για να μας κρατησει σε καποια θεση.Ημασταν ατυχοι(κυριως στο ευρωπαικο),Με μικρο μπαζτετ και με παικτες εξελιξιμους για τις επομενες σεζον ημασταν μια απο τις χωρες που δημιουργει ενα δυνατο συνολο.Ειναι πολυ μεγαλη ευθυνη το να περνεις μια ομαδα απο το 0 και να την ανεβασεις...παιρνεις ολη την ββ ελλαδα στα χερια σου.Συμφωνω με τον ολυμπιακο διοτι δεν θεωρω οτι γνωσεις των αμερικανων,ισπανων ιταλω ειναι καλυτερες απο εμας αυτο που τουε <<εκανε να ξερχωρισουν μεχρι τωρα>> ειναι το συνολο των χρηστων.Εχωντας 6 κατηγοριες και χρηστες ενεργους βαλτε καθε παρασκευη εναν 18 χρονο παικτη να γυμναζεται και να εκπαιδευτε σε ενα συγκεκριμενο τομεα.Οι ομαδα χρειαζεται ναι μεν ενα καλο coach αλλα χρειαζεται πανω απο ολα ολους εμας την βοηθεια και τη στηρηξη μας.Οσο αφορα πλεον για τον νεο προπονητη πιστευω ναι μεν οι νεοι παικτες εχουν την διψα την ορεξη για δουλει μα πανο απο ολα μετραει η εμπειρια και το παθος(δεν το παιρνω τοσο ζεστα το θεμα απλα πιστευω οτι ειναι ενα παιχνιδακι και δε θελω να φορτωσω τον νεο coach με αγχος)πρεπει να διαβαζουμε το παιχνιδι του αντιπαλου να τον χτυπαμε σε τρωτα σημεια και να μενουμε σταθεροι.καλη επυτηχεια σε ολους τους 'διαγωνιζομενους:)

This Post:
00
122343.80 in reply to 122343.78
Date: 12/17/2009 3:16:37 PM
voutirostopsomimou
III.1
Overall Posts Rated:
6060
Ο πανταχού παρόν και τα πάντα πληρών...
...
Προσωπικά δεν διαολόστειλα κανέναν (ναι ξέρω, δεν το λες για μένα γενικά μιλάς τη μάθαμε την κασσέτα)...

ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΔΕ ΜΕΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΧΡΟΝΟ!!!

Ας μην ανακυκλώνουμε την κουβέντα... Ας προχωρήσουμε παρακάτω... Υπάρχουν θέματα για κουβέντα! Μη γίνεσαι πάλι ειρωνικός και εριστικός... τα παμε εκατό φορές όλη μέρα... ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΔΕ ΒΡΙΣΚΕΙΣ...?

This Post:
00
122343.81 in reply to 122343.80
Date: 12/17/2009 3:20:32 PM
Overall Posts Rated:
00
Εγω θελω καταρχας να ευχαριστησω σε οσους συμφωνουν μαζι μου και ας μν με ψηφισουν κ τους ευχαριστω για τα καλα τους λογια οπως και ευχαριστω αυτους που ευχονται καλη επιτυχεια.Στο θεμα που λετε αν πρεπει οι υποψηφιοι να πουν τι θα κανουν αν γινουν προπονητες εξαρταται.εχουν και τα 2 παιδια δικιο.απτη μια δν μπορουμε να βγαινουμε και να λεμε μεγαλα λογια του τυπου θα παμε 8αδα και τα λοιπα ετσι κουφια γιατι μοιαζουν περισσοτερο με φθηνες υποσχεσεις και ουτοπικα ονειρα.απ την αλλη δεν μπορουμε να πουμε κ πολλα γιατι επροκειτο να γινουν πολλα πραγματα και θα ηταν ανουσιο να καθετε ο καθε υποψηφιος να γραφει το τι θα κανει.............εγω απτην πλευρα μου οπως ειπα θα δωσω τα παντα,και θα προσπαθησω να δημιουργησω ενα δυναμικο συνολο που θα αποτελεσει σκληρος αντιπαλος για ολους και θα ανεβασει επιπεδο το ελληνικο μπασκετ στην κοινοτητα.....................το πως θα το κανω ειπαμε ειναι πολλα τα οποια δεν ωφελει να τα γραψουμε εδω........και δεν ωφελει να γραψουμε υποσχεσεις για διακρισεις ή θεσεις.ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΡΩΤΑ και τα υπολοιπα καλοδεχουμενα.............και φυσικα αν δν ειμαι εγω ο εκλεκτος θα προσπαθησω για ολα τα παραπανω στο πλαι του νεου κοουτς και θα τον ενημερωσω σχετικα με τις ιδεες που εχω ωστε αν τις χρειαστει να τις χρησιμοποιησει...............
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
1)ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ
2)ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΥΦΩΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ,ΣΑΣ ΤΟ ΕΓΓΥΟΜΑΙ........ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΩΣΤΕΣ ΠΡΟΤΑΙΡΕΟΤΗΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!

Message deleted
This Post:
00
122343.84 in reply to 122343.83
Date: 12/17/2009 3:30:00 PM
Overall Posts Rated:
113113
Ρε παιδιά γιατί δεν τα λέτε με PM?
Αυτή η κατάσταση και διώχνει κόσμο και δεν βοηθάει σε τίποτα τη διαδικασία των εκλογών..
Είδατε,ένας πολύ καλός υποψήφιος αποχώρησε γι' αυτό το λόγο.
Αυτό το νήμα είναι για να γίνεται σχολιασμός των υποψηφίων και των πλάνων τους.
Εκτός κι αν αυτή η συζήτηση έχει άμεση σχέση με την εθνική και δεν το βλέπω.Πάσο τότε.

Message deleted
This Post:
00
122343.87 in reply to 122343.84
Date: 12/17/2009 3:37:21 PM
Overall Posts Rated:
344344
Ρε παιδιά γιατί δεν τα λέτε με PM?
Αυτή η κατάσταση και διώχνει κόσμο και δεν βοηθάει σε τίποτα τη διαδικασία των εκλογών..
Είδατε,ένας πολύ καλός υποψήφιος αποχώρησε γι' αυτό το λόγο.
Αυτό το νήμα είναι για να γίνεται σχολιασμός των υποψηφίων και των πλάνων τους.
Εκτός κι αν αυτή η συζήτηση έχει άμεση σχέση με την εθνική και δεν το βλέπω.Πάσο τότε.

Sofo...kai apolyta efstoxo

This Post:
00
122343.89 in reply to 122343.85
Date: 12/17/2009 3:46:26 PM
MACEDONIANS
III.3
Overall Posts Rated:
241241
μιλαμε για μεταγραφη ημερων και δεν θελω να τετοια ποιος σοβαρος θα εχανε 500 χιλιαρικα σε 3 μερες και αλλο να στον ξαναζητησουν οπως εσενα μετα 1 σεζον.....το παιχτη που ξαναπηρε πισω απο τον φιλο σου μετα απο 3 μερες τον ξαναπουλησε παλι στη μιση απ'οτι τον ξαναγορασε.....ασε δεν τα τρωμε

Advertisement