Ahojte,
Sezona sa pre nas uz skoncila, preto by som chcel podakovat majitelom vsetkych reprezentantov za intenzivny trening a udrziavanie svojich zverencov vo forme a v neposlednom rade by som chcel podakovat vsetkym nasim scoutom, ktori spravili kus mravencej a pre niektoych z vas neviditelnej prace.
Po treningu by som rad aktualizoval databazu hracov a zacal zostavovat tim na buduci sezonu (prinesiem blizsie info), takze 21 rocni odohrali v pondelok svoj posledny zapas v U21 repre drese. Na pondelok mame uz predbezne dohodnuty odvetny priatelsky zapas s Ceskou U21 a nastupia tam na oboch stranach len 20 rocni, pripadne 19. Dufam, ze sa niektorym odchadzajucim hracom podari v buducnosti uplatnit aj v seniorskej repre, drzim im palce.
Uplynulu sezonu som dufam dostatocne hodnotil priebezne, mrzi ma len ta prehra proti Estonsku, ale aj v priapde vyhry by sme tazko postupili. Nie zeby ma ostatne nemrzeli, ale na Nemcov a Portugalcov sme jednoducho nemali, proti Holandanom sme hrali s mladou a ta tesna prehra bol celkom dobry vysledok podla mna.
Uvidime akych superov nam prinesie buducu sezonu turnaj utechy, preto je este predcasne vyjadrovat sa k cielom.
Psycho