Βγήκαν οι αντίπαλοί μας! Ισπανία, Σερβία, Κίνα, Βραζιλία και Γκάνα είναι στο γκρουπ και θα τους αντιμετωπίσουμε με αυτή τη σειρά. Τα ματς θα γίνονται Δευτέρες (προφανώς) στις 20:30.
@ΣτέλιοςΕυχαριστούμε πολύ για τα λόγια σου. Υλικό να βρεθεί στην Ανδρών υπάρχει και από αυτή την Εθνική (π.χ. ο Βλήμας πρέπει να θεωρείται δεδομένος) αλλά και από προηγούμενες φουρνιές. Είναι δύσκολο να παράγονται παραπάνω από 1-2 κάθε σεζόν, αυτό θέλει συντονισμένη προσπάθεια και τύχη, καθώς εξαιρετικές περιπτώσεις χάνονται στην πορεία για διάφορους λόγους.
Σχετικά με αυτό:
Πρέπει δλδ να μάθουμε τώρα τι και πως παίζετε αυτό το Παγκόσμιο...α πα πα πα!!!
Δεν είναι άσχημη ευκαιρία να εξηγήσουμε τι γίνεται στο Παγκόσμιο. Είναι 2 όμιλοι των 6 ομάδων. Σε κάθε όμιλο οι ομάδες παίζουν μεταξύ τους από μια φορά. Προκρίνονται οι 4 πρώτοι από κάθε όμιλο και φτιάχνεται ένας νέος όμιλος με τις 8 ομάδες, αλλά μεταφέρουν τα αποτελέσματα με τις άλλες 3 ομάδες που προκρίνονται. Αν π.χ. έρθουμε 4οι, χάσουμε από τις 3 ομάδες που είναι από πάνω μας και κερδίσουμε τους 2 τελευταίους, πάμε στον νέο όμιλο με 0-3. Στον νέο όμιλο αντιμετωπίζουμε μόνο τις ομάδες που έρχονται από τον άλλο όμιλο.
Εκεί προκρίνονται οι 4 πρώτοι στα ημιτελικά, με τον 1ο να παίζει με τον 4ο και τον 2ο με τον 3ο. Και μετά είναι ο τελικός. Και μετά το σηκώνουμε και καίμε το ΒΒ.
@ΓΣΠΣ'ευχαριστούμε πολύ, εσύ ειδικά έχεις πολύ μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία. Συνταγές; Χμ... Να σε κλωνοποιήσουμε; Να έχουμε τον Αlexandros7 σε κάθε team Εθνικής ομάδας για πάντα; Δεν ξέρω... Δεν υπάρχουν συνταγές επιτυχίας, νομίζω. Δουλειά χρειάζεται, υπομονή, σωστή προπόνηση και λίγη τύχη γιατί και όλα σωστά να τα κάνεις, πάντα κάτι μπορεί να πάει στραβά και μετά να ψάχνεσαι. Απλά νομίζω ότι εφόσον στα 21 τους οι παίχτες δεν μπορεί να είναι ολοκληρωμένοι, η επιλογή των παιχτών έχει να κάνει κυρίως με τις άμυνες, να μην είναι τρύπες δηλαδή σε όποια θέση θέλουμε να παίξουν, αλλά δεν είναι και κάτι τρομερό αυτό που λέω, οπότε άσ'το...
Π.χ. ο Έλληνας 21χρονος με τα περισσότερα σκιλλς είναι εκτός εθνικής αυτή τη στιγμή. Τι να το κάνω το επιθετικό πολυβόλο αν οι άμυνές του είναι κακές;
@MaddogΣ'ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σου. Έχεις φτιάξει ένα πολυεργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανά πάσα στιγμή όπου τον χρειαζόμαστε χωρίς κανένα πρόβλημα.
Προφανώς και την ερχόμενη σεζόν ή οποιαδήποτε επόμενη θα είμαι στη διάθεση του προπονητή της ομάδας όχι για συμβουλές και τέτοιες χαζομάρες, κανείς δεν έχει ανάγκη τις συμβουλές μου, αλλά για ενεργό ρόλο, να μιλάω με μάνατζερς κλπ.
Θα ήθελα πάντως όποιος ενδιαφέρεται να αναλάβει την ομάδα την επόμενη σεζόν να το κάνει λίγο πιο νωρίς φέτος και να μην περιμένει τις εκλογές.