Bütün fenerbahçeliler adına teşekkür ederim ardacım.Maçı iş dolayısıyla sonundan birz izledikten sonra FB tv de tekrarını izledim.Antrenörü bilmem ama Harunun dediğine katılıyorum, bir oyuncu kendini tatmin edebilmek için nasıl takımını yakar?Bu maçın son periyodunu eminim bir çok takımın koçu maç öncesi takımlarına izletecektir.Ve samimiyetime inanacağını bildiğim için söylüyorum ; III. çeyrekte ve bir ara IV. çeyrekte 15 sayıya yakın bir farktan bir takım nasıl 10 sayı farkla geriye düşüp maçı bitirir ? hakikaten sinir bozucu.Fb TV deki spiker ve yorumcu bile son periyodda maç bitmiş kaybetmiş edaları ile konuşurken nasıl bir geri adım attı GS anlamadım.İnan smaç sonu aklıma sen geldin ve kendimi senin yerine koydum benim bile sinirim bozuldu.Garip bir maç oldu ...
(kızmayın ama fb tv deki baturun fanatiklik derecesinde maç anlatışını dinlemek çok sinir bozucu:))) ) :))))))Ardacım , iyide orası zaten FB TV))))))
(kızmayın ama fb tv deki baturun fanatiklik derecesinde maç anlatışını dinlemek çok sinir bozucu:))) )
aynen bende orda izledim de izlemez olaydımCeyhun Yıldızoğlu beni de çok ayar etti bu sezonTaurasi de bilmiyorum artık onların kararı ama Torrensin sakatlığı beni çok üzmüştü :'(