Otkako sam se registrirao na ovu igru Dadoni je sa svojim Jazzerima bio pojam, i meni će lično kao takav i ostati. To što se neko provlačio u play off ili uspio izboriti opstanak u play out-u, zatim s vremenom skupio nešto love i izgradio moćan tim kojim se danas divi, ne bi trebao biti problem cijele zajednice. Svi koji ne znaju dadonija pričat će upravo ovako kao vuk. Njegovi postupci su uvijek bili opravdani iz vođeni bez pamlone i napumpavanja priče. Svaki "uspjeh", ukoliko ih je bilo, je predstavljan zajednici na skroman način, što očito nije stvar kod drugih...
Dadoni sada da se malo nadovežem na tvoju izjavu i komentar rada susjednih nam menadžera i reprezentacija. Kako misliš da to primjenjivamo kod nas kad je pola, kad već moram reći, "dobrih" menadžera toliko napuhano i samouvjereno da je njima rad s "neukim" userima ispod časti ?!... Sam sam te na mojim počecima molio da mi daš koji savjet ili pak prođem neku obuku, međutim odbio si. Da li je razlog bio nedostatak vremena ili nešto slično neću ulaziti u to, ali to je jedan od primjera kojim se "strašni" menadžeri ophode prema novajlijama. "Vi", prvoligaši, morate znati da svaki novi registrirani user otvori premier ligu i baci oko ko je šta poosvajao, ko je prvi, drugi, peti, deseti. Znam po sebi... Kada sam započinjao prije tekme sam znao poslati poruku na čak 4-5 adresa, sa sadržajem šta igrati na kratki napad, kako napadati zonu 2-3 ili slično, a sve to sa željom da naučim nešto i da vidim kako ko razmišlja, hoće li se 2-3 ili svih 5 mišljenje poklopiti. Tako se uči. Na sreću igrao sam eto prošle sezone II ligu nešto iskustva skupio i polako gradim vještine, iako priznat' ću i sada, voljan sam saslušati dadonija, vuka, muljita, partija pa čak i derivoja koji je zadnji na premierligaškoj tabeli !. Kad već pričam o ovom svemu Leonida hvala ti druže, jer si ti taj koji me naučio barem osnovama ;).